Filters

10

Fantastisch voetbal feestje

Vandaag met 12 mannetjes een super voetbal feestje gehad. Hele leuke oefeningen en spelletjes en lekker muziekje op de achtergrond. De begeleiding van Laurens was top. Weet met humor kids te blijven enthousiasmeren, ook als het even tegenzit. Een hele sportieve en leerzame middag en zeker voor herhaling vatbaar!

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke verjaardagsfeestje

Mijn zoon wilde zo graag lasergamen voor zijn verjaardag. Gelukkig was dat hier wel mogelijk! Wat heeft hij het leuk gehad met zijn vrienden. Apenkooien en lasergamen, allebei leuk en lekker actief. De trainer was heel goed - 14 jongens van 7 jaar oud is wel een uitdaging, maar het is echt super gegaan. Dankjewel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een geweldig, sportief, gezond en leuk kinderfeestje!

Mijn zoontje van 8 jaar heeft gister een beweegfeestje gegeven. Twee uur lang hebben de kinderen onder leiding van een hele leuke en enthousiaste sportleraar (met overwicht!) genoten van allerlei voetbal en basketbal spelletjes. Aan het eind was er ook nog een verrassing voor iedereen. De jongens vonden het prachtig!

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuk voor kinderen, makkelijk voor ouders

We vierden dit weekend de verjaardag van mijn zoon met Beweegfeestje.nl. De trainer Wilmar arriveerde op tijd en was meteen klaar om het roer over te nemen en de partij te gaan leiden. Hij was professioneel, maar vol energie en had veel plezier met de kinderen. Hij leidde de kinderen (die allemaal VEEL energie hadden) door elke activiteit, ervoor zorgend dat iedereen meedeed en plezier had. Hij was in staat om vlot tussenbeide te komen bij eventuele problemen tussen de kinderen en hielp een paar kinderen te troosten die lichte verwondingen hadden. Het is duidelijk dat de kinderen in bekwame handen waren. Wat een topper! Alles was voor ons geregeld - inclusief hapjes en drankjes tijdens de pauzes. Dit feest was heel eenvoudig te plannen en goed georganiseerd - gemakkelijk een van de leukste (voor mij als ouder) die we hebben gehad. Ik kan Beweegfeestje zeker aanbevelen en kom zeker terug voor toekomstige feesten!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de geweldige recensie Lindsay! Mooi om te horen dat we jullie konden helpen om het feest gemakkelijk en goed te organiseren. En super om te horen dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad! Tot de volgende keer bij Scopo Events, RUIG of Beweegfeestje!

10

Ideale verjaardagspartijtje!

Mijn zoontje heeft zijn 7e verjaardag met 10 kindjes gevierd. Wat heerlijk dat er goede begeleiding (dank je Milan) aanwezig was die overwicht had en op de wens van die jochies inspeelde (voetbal voetbal en voetbal). Iedereen speelde met iedereen dmv groepjes en ze werden ook zoveel mogelijk bij naam genoemd. Erg leuk! Nu gekozen voor apenkooien en Scopo games, maar ik zie in de toekomst bijvoorbeeld ook lasergamen en levend stratego als ze wat ouder zijn. Punt voor andere ouders: de gymzaal is een gymzaal zonder aankleding (bijv. Versiering) maar dat misten wij niet. Ik had een grote speaker meegenomen voor muziek en dat was zeker sfeerverhogend.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wow Savrin, wat een gave recensie! Bedankt voor de mooie woorden en de goede feedback. Klinkt ook als een mooi plan voor volgende keer! Tot snel bij Beweegfeestje, Scopo Events of RUIG!

8

Gezellig, actief feestje voor kinderen die van bewegen houden!

We hebben twee uur lang in het bos gespeeld. Eerst Jachtseizoen en daarna Levend stratego. Ook al was het koud; de kinderen hadden daar geen last van. Die hebben zich twee uur lang enorm vermaakt met de spellen. Rens, die de begeleiding deed, maakte leuk contact met alle kinderen en begeleidde de spellen goed.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie recensie Inge! Ook in de winter lekker buiten spelen en bewegen, jullie zijn echte doorzetters! Hopelijk tot een volgende keer bij Beweegfeestje, Scopo Events of RUIG!

10

Een hele leuke middag

Leuk feestje voor mijn dochter gehad en lekker bewegen en leuke spelletjes doen. De begeleider deed het erg leuk en kan ik zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

De jarige job vond het geweldig De kinderen vonden het geweldig Goede service en heel leuk gedaan door Milan en Lucas. Ideaal kinderfeestje als je het niet thuis wilt doen maar toch in de buurt. Kinderen worden vermaakt en jouw huis blijft schoon.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Goed verzorgd!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer leuk feestje

Lucas had een leuk parcours neergezet en leuke varianten op apekooien. Hij betrok actief alle kinderen, met duidelijke regels die hij niet te star hanteerde zodat het voor iedereen leuk was. Het lasergamen was groot succes. Alle kids hebben een topmiddag gehad.

 • Aanbevelen? Ja
8

Super leuk feestje! avontuurlijk en actief!

Ondanks wat regen hebben de jongens zich super vermaakt. Zeker het jachtseizoen viel in de smaak. Fijne begeleiding!

 • Aanbevelen? Ja
10

Superfeest voor kinderen

We hebben een beweegfeestje voor ons zoontje geboekt die 6 werd. We waren onder de indruk van de organisatie. Er werd op tijd met ons contact opgenomen en goed meegedacht hoe het feestje het beste ingevuld kon worden. Op de dag zelf hadden wij een hele leuke begeleider die het feestje goed begeleidde en onder controle hield (moest wel met 11 jongens). Tegelijkertijd kon hij heel goed met de kinderen opschieten. De kinderen hebben echt naar hun zin gehad. Vooral lasergamen was echt een hit bij de kinderen! We hebben van de ouders ook alleen maar lovende woorden gekregen dat hun kindje het erg naar hun zin hebben gehad op het feestje. Echt een aanrader om een beweegfeestje te boeken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super leuk!

Het was een ontzettend leuk feestje! Goed georganiseerd , lekker sportief en interactief. Tips:) Ik moest van tevoren zijn lievelingslied, hobby’s etc opgeven. Leuk als jullie daar dan nog wat mee doen gedurende het feestje:) Verder helemaal leuk! Maar dit zou nog net ff de kers op de taart zijn:)

 • Aanbevelen? Ja
9

Recommended!

Kids had a great time!

 • Would you recommend us? Yes
9

Kinderen hebben topmiddag gehad!

Docent had overwicht, kon kids betrekken en daagde ze uit. Afwisselende spelvormen, leuk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele leuke middag voor 15 ouders met 30 kinderen

We hebben met een groep kinderen van 2 tot 8 jaar een superleuke middag gehad. De trainers stonden klaar met toffe spellen en de kinderen deden heel actief mee en vertelden na afloop hoe leuk ze het hadden gehad. Echt een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
6

Sportief Feestje

Mijn ervaring met een beweegfeestje was best wel goed. Ik vind het concept super leuk en er zijn veel mogelijkheden. Daardoor kan er mooi maatwerk worden aangeboden, voor ieder wat wils. En het is een "gezond" partijtje omdat de kids lekker actief zijn. De communicatie met de organisatie was heel prettig! Ik miste wel het enthousiasme en vaardigheden bij de trainer. Het was voor hem lastig om er echt een feestje van te maken waardoor het feestje vaak op een gymles leek. De trainer miste de tools om de aandacht te pakken voor een uitleg en de kids enthousiast maken en de spellen uitleggen. Hij sprak over luisteren, stilzitten (naar mij idee hoeven de kids niet stil te zitten tijdens een uitleg, maar wel op hun plek.) en waarschuwingen uitdelen als het niet stil genoeg was. We waren met een grote groep dat weet ik, maar je merkte dat de trainer niet getraind was de groep "mee te nemen", een wedstrijd element toe te voegen, de aandacht te pakken en voor een overzichtelijke overgang van de spellen te zorgen. Ik denk trouwens dat als de trainers zelf een leuke training krijgen hoe ze dat het beste aan kunnen pakken, zij absoluut geschikt kunnen zijn. Dat is een kwestie van oefenen, zelf ervaren en leren. Het concept is heel leuk, ik miste alleen de professionaliteit van de trainer.

 • Aanbevelen? Nee
9

De jongens hebben het te gek gehad!

De sportleraar had veel geduld, legde de spellen goed uit en was zeer professioneel, je kon zien dat hij ervaring had met lesgeven aan kinderen. De jongens (14 druktemakers van 7 jaar) hadden super veel spelplezier! De gymzaal was omgetoverd in een ware apenkooi! Geweldig!! Kortom het was echt een succes! Enige wat we miste was wellicht een beetje muziek, note to ourself (als ouders), gewoon meenemen! Verder was het te gek!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super leuk feestje gehad!

Heel leuk beweegfeestje gehad. Leuke spellen en goede begeleiding. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Topfeest!

Mijn zoon van 6 jaar heeft een super feest gehad! Alle andere kids hebben ook enorm genoten van het beweegfeest. We hebben Apenkooien en lasergamen gedaan, was een schot in de roos. Heerlijk actief feest en Tobias heeft het super begeleid! Volgend jaar weer :-)

 • Aanbevelen? Ja
9

De kinderen vonden het fantastisch

Even contact vooraf. Na wat aanpassingen, kwamen we tot een goed plan. Beweegfeestje denkt graag en goed mee. De trainer was enthousiast en kreeg de kinderen goed mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima geregeld, kind en vriendjes hadden een superverjaardag!

Alles was prima geregeld, en de kinderen hadden een geweldige, heerlijk actieve verjaardag vol sport en spel!

 • Aanbevelen? Ja
9

Was erg leuk en goede dynamiek

Beweegfeestje zorgt ervoor dat de jongens lekker bewegen en gezellig met elkaar spellen spelen

 • Aanbevelen? Ja
10

Good

We used the services for the first time for my son’s birthday. They arrived to the park in our location. The trainer was Tobias and he was very good with kids, managed to keep 14 kids in one place, get them motivated, even not-so-sporty kids were all into activities. Kids had an amazing time! Highly recommend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Heel leuk feestje. Echt bewondering hoe een feestje met zeven heel fanatieke, energieke jongens van 6 jaar, zo soepel verloopt. Training werd met heel veel enthousiasme maar ook structuur gegeven. Allemaal met bezwete, rode blije koppies thuis gebracht. Super dus!

 • Aanbevelen? Ja

Over Beweegfeestje.nl

Zwaaien, rennen, balanceren, mikken, gooien en bewegen op muziek! Beweegfeestje maakt van ieder feestje een belevenis. De jarige mag helemaal zelf bepalen hoe zijn of haar feestje eruit komt te zien, bijna alles is mogelijk. Onze coole trainers verzorgen het Beweegfeestje met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht voor ieder atleetje. In een veilige omgeving met elkaar plezier hebben gaan daarbij hand in hand. Wil jij het feestje van je zoon of dochter op een sportieve manier invullen? Neem dan contact met ons op. Wij zullen met ontzettend veel enthousiasme, plezier en ervaring voor een onvergetelijke dag zorgen!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd