Filters

10

Te gek feestje voor mijn 9-jarige zoon!

We gingen kickboksen en daarna lasergamen in De Hout, en dat was een groot succes! In de bosjes, en de begeleider deed het superleuk dus het was echt voor herhaling vatbaar!

 • Aanbevelen? Ja
10

Topfeestje!

Hele fijne en enthousiaste begeleiding, kinderen hebben het heel erg leuk gehad. Veel dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede coach!

Ik ben zeer tevreden over hoe Maarten 14 energieke jongens twee uur lang heeft betrokken en geanimeerd bij spelen op het veld!

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke spelletjes, goede begeleiding

Leuke spelletjes, lekker actief, goede en vrolijke begeleider.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top feestje! We hebben genoten.

Heerlijk rennen in het bos. Prachtig weer, leuke begeleiding en blije kinderen. Beter wordt het niet. Maarten en Quinten bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

10 kids van 11 die fanatiek rennen. Top dus!!

Het was een heerlijke middag voor 10 kids van 11 jaar. Fanatiek lasergamen en daarna jachtseizoen. Past precies bij deze leeftijd. Het Wed in Bloemendaal leent zich daar ook goed voor. Cédric regelde het allemaal goed, kalm en duidelijk en motiveerde alle kids. En diegene die net even wat langzamer was, die steunde hij even extra. Mijn zoon heeft een top feest gehad. Volgend jaar weer zei hij net nog. Nou dan zit het goed!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Veel dank voor het mooie verjaardagsfeestje

 • Aanbevelen? Ja
9

Leuk, actief en makkelijk!

Onze zoon en zijn vriendjes en vriendinnetjes hebben genoten van het beweegfeestje van Scopo Atletico. Maarten deed het super leuk met ze: hij zorgde dat iedereen betrokken was bij de spelletjes, was enthousiast en hield ze waar nodig bij de les ;-), zodat wij als ouders alleen maar hoefde toe te kijken. De kinderen vonden het geweldig en hebben 1,5 uur lekker buiten kunnen rennen en spelen. De speurtocht (mét schat) was de kers op de taart.

 • Aanbevelen? Ja
8

Leuk partijtje met een enthousiaste trainer!

Leuk partijtje gereorganiseerd door Beweegfeestje voor onze 9 jarige zoon. Je kon merken dat Maarten veel ervaring heeft met jonge kinderen en iedereen daardoor goed mee deed. Jachtseizoen was voor iedereen het toppunt. Spannende gezichtjes en zowel jongens als de meisjes vonden het leuk om mee te doen. De Scopo games waren ook een leuke toevoeging, maar had er zelf iets meer van verwacht als het gaat om de diversiteit van materialen/spelletjes (zoals ik bij de beschrijving op de website zag). Al met al zeker een aanbeveling en Maarten nogmaals bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
8

Heel energiek en leuk kinderfeestje gehad vol met spelletjes en vrij op zoek in de natuur

Enthousiaste begeleiding door Maarten die de jongens veel verschillende spellen en ontdekkingen in de natuur liet doen. De 1,5 uur vloog voorbij! (Alleen is het wel aan de prijs... ook omdat we ‘maar’ met 7 jongens waren)

 • Aanbevelen? Ja
10

Superfeestje!

Onder begeleiding van Maarten hebben de kinderen een superleuke en sportieve middag gehad. Uitdagend en gezellig met elkaar.

 • Aanbevelen? Ja
9

Professionele en enthousiaste begeleiding

De kids hebben een super leuk feestje gehad en erg genoten dankzij jullie! Afwisselend en leuk programma onder deskundige begeleiding.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Super feestje! Lekker actief, vrolijk en creatief!

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal super!

Een club van 10 energieke kids zo goed ‘bij de les’ en vrolijk houden: dat is echt knap! Super bedankt voor het gezellige en sportieve feestje!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel leuk en uitdagend feestje voor de kids.

Onze 10-jarige dochter had voor levend stratego en jachtseizoen in de duinen gekozen. Het was heel leuk, een lekker actief feestje buiten. De kids waren allemaal enthousiast en hebben volop genoten. Maarten had de uitgelaten bende goed onder controle en ook vooraf verliep de afstemming vlot. Kortom een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een FANTASTISCH VOETBALfeest!

Gister heeft onze zoon zijn feestje gevierd met zijn vriendjes. 10 jongetjes, die allemaal zo genoten hebben. Vorig jaar moesten we zijn feestje afzeggen ivm de lockdown, maar nu was hij er wel ECHT aan toe om zijn feest te vieren! Jules is bezeten van voetbal en jullie voetbalfeest sloot perfect aan bij wat wij voor ogen hadden en wat de jongens leuk vonden. Iedereen was van begin tot eind lekker aan het bewegen! Maarten, veel dank! Wat deed je het ontzettend leuk! Ook fijn dat je naar Rotterdam wilde komen!

 • Aanbevelen? Ja
10

De jongens vonden het fantastisch

10 jongens van 8 a 9 jaar hebben 2uur gerend en gespeeld. Maarten voelt de groep goed aan en houdt het tempo er lekker in. Veel en snelle afwisseling van de spellen, zodat de jongens zich geen seconde verveelden en allemaal aangehaakt bleven. Snachts was het heerlijk rustig thuis ;-)

 • Aanbevelen? Ja
10

Super begeleiding waarbij de hele groep enthousiast erbij werd betrokken!

We hebben met de hele klas (21 kinderen van 7 en 8 jaar) een heerlijke middag gehad in de Haarlemmerhout: levend stratego, frisbee en voetbal, wat een feest! We kunnen jullie iedereen van harte aanbevelen en wij komen zeker bij jullie terug!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!! 11 enorm enthousiaste jongens!!

Geweldige middag gehad bij ‘t Wed met lasergamen en jachtseizoen als activiteiten. Stuk voor stuk waren de jongens enorm enthousiast, toen het na 2 uur afgelopen was hadden ze het idee dat ze pas een half uur bezig waren. Aanrader dus.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top feestje

Super feestje, met groep van 8-jarige jongetjes en een paar meisjes. Veel keuze uit activiteiten, flexibel, leuke trainer. Lasergamen vonden de kinderen geweldig!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top geregeld

Van begin tot eind goed geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede en enthousiaste begeleiding

Goede begeleiding en de 11 kindjes hadden een mega leuke middag gehad!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch! Alle kids blij.

Lasergamen was een grote hit. Aanrader voor meisjes en jongens van 8 jaar!

 • Aanbevelen? Ja
9

De jongens hebben het erg naar hun zin gehad

Goede mix van voetbal en jachtseizoen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super leuk feestje! Iedereen enthousiast

Wat een top feestje. 1.5uur met scopo buiten gespeeld, eerst de scopo games en daarna jachtseizoen door de buurt. Over beide waren de kids (8 jaar, 50-50 jongens/meisjes) super enthousiast. jachtseizoen was echt spannend: op zoek naar de andere groep, met elke 2 minuten een update waar de andere groep is..... excitement!! Zeker ook in corona tijd, echt een aanrader

 • Aanbevelen? Ja

Over Beweegfeestje.nl

Zwaaien, rennen, balanceren, mikken, gooien en bewegen op muziek! Beweegfeestje maakt van ieder feestje een belevenis. De jarige mag helemaal zelf bepalen hoe zijn of haar feestje eruit komt te zien, bijna alles is mogelijk. Onze coole trainers verzorgen het Beweegfeestje met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht voor ieder atleetje. In een veilige omgeving met elkaar plezier hebben gaan daarbij hand in hand. Wil jij het feestje van je zoon of dochter op een sportieve manier invullen? Neem dan contact met ons op. Wij zullen met ontzettend veel enthousiasme, plezier en ervaring voor een onvergetelijke dag zorgen!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd