Filters

9

Perfect party for energetic children!

Maarten was fantastic! He had everything ready so the kids could start enjoying the party as soon as they arrived. The children really enjoyed the games he prepared and he executed it wonderfully. I would highly recommend!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een super feestje voor jongetjes van vijf

Heel knap om meer 10 jongens van 5 jaar 1.5 uur bezig te houden. Heel enthousiast en lekker gerend/ actief bezig!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top feestje, uitdagend en energiek

Alle kinderen vonden het te gek, lekker rennen, dollen en bewegen. Fijn dat alles goed bespreekbaar is zoals inhoud feestje, locatie en datum. Superleuk! Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Precies wat ik ervan verwachtte en meer

Feestje was heerlijk buiten en Maarten kreeg alle kids goed enthousiast en mee. Goed voorbereid en relaxed. Prima prijs/kwaliteit en voor ons even momentje rust van al die drukke bengels.

 • Aanbevelen? Ja
8

Heel leuk afwisselend en sportief feestje!

Onze zoon heeft echt een super feestje gehad dankzij jullie! Heerlijk buiten in onze tuin omdat de gymzalen dicht waren. Maarten hield de kids goed er bij en de activiteiten waren helemaal leuk voor de 5/6 jarige. Leuk meegedacht met de spelletjes passend in het thema van feestje. Nogmaals dank!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top begeleiding!

Kundig, vriendelijk en met aandacht gedaan. Ook het snelle schakelen op de korte termijn prettig. Top dag, dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

Very fun party!

We had a party outside with 8 boys. Maarten played lots of really fun games. The children adored him and had so much fun. It was good exercise and good fun all at the same time. I heartily recommend Beweeg Feestje.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top feestje dochter!

Mijn 9-jarige dochter heeft genoten van haar turn/apenkooi feestje: goed georganiseerd en leuke/goede begeleiding!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Subliem en sportief

Heel leuke opzet. Goeie begeleiding voor een wilde groep kids onder controle te houden. Enthousiast en dynamisch. Goeie variaties in de sport-& spelactiviteiten

 • Aanbevelen? Ja
9

Afwisselend en actief!

Wij hadden een feestje met tien 10-11 jarige jongens; twee uur buiten Scopo sports en voetbal. Er zat een goed tempo in, afwisselende spelletjes en heel actief. Hele goede begeleiding!

 • Aanbevelen? Ja
10

Actief feestje, waar kids heel blij van worden

Met 12 kids feestje gehad met beweegfeestjes. Ons zoontje had al eerder feestje meegemaakt en wilde dit heel graag. Was goed georganiseerd en de reacties van de kids zijn heel positief!

 • Aanbevelen? Ja
7

Het was een super feest voor mijn jarige dochtertje

Ha Maarten, Bedankt voor het leuke feest. Het pietengymen was zeer geslaagd. Het parcours, de spellen en muziek waren top en de kids hadden rode wangen van het spelen. Ook super dat het in een zaal bij ons in de buurt kon. Alle kids waren nog vrij jong (vanaf 4) en ik merkte dat ze het wel wat spannend vonden. Ik denk dat iets minder streng voor deze kleintjes ook zou werken. Tot slot kwam jouw collegaatje een half uur te laat. Niet erg, maar minder prettig. Heel veel succes met Beweegfeestje!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top feestje voor mijn 5 jarige

Heel fijn je met een iets grotere groep bent! Maarten was top met zn aanwijzingen en meiden en jongens vonden het enig!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Voor de 9de verjaardag van mijn zoon hebben we een beweegfeestje georganiseerd. Alles was heel goed geregeld en ze hebben heerlijk 2 uur bij het Wed allerlei sport activiteiten gespeeld. De begeleiding & coördinatie van Maarten was heel professioneel. Dank!

 • Aanbevelen? Ja
8

Heel geslaagd! Actief en leuk!

De trainer deed het erg goed, kinderen luisterden goed, en hij wisselde vanalles af. Ook pauze af en toe, en hij bouwde goed op nr partijtje

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top!

Met 10 hysterische ventjes een super strak georganiseerd feestje gehad dankzij Maarten. Leuke spelletjes, voldoende materialen, lekker rennen en voor ons even 1,5 uur toekijken. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Van begin tot eind een super feestje, met heel blije kinderen

Scopo is professioneel, de begeleiders toegewijd en ervaren. Ook de minder sportieve deelnemers aan het feestje hebben een super tijd gehad. Goede spelonderdelen, begeleiding en muziek; echt iedereen was blij.

 • Aanbevelen? Ja
10

Soms is eenvoud sleutel tot succes; een daverend succes met dank aan Maarten!

Erg leuk feestje en aanrader voor elke groep, het lijkt soms in deze tijd, met alle gekke feestjes te simpel, maar de Apenkooi met spelletjes was echt een daverend succes! 10 meisjes die na de lunch de dag van hun leven hebben, met voldoende aandacht voor individu en de jarige. De duidelijke en leuke coach maakte het feestje voor iedereen een prachtige beveling. Aanrader! Soms is de kracht van simpel en eenvoud het succes! Daar is dit een voorbeeld van! gr Tijno

 • Aanbevelen? Ja
9

Echt een feestje

We gingen apenkooien met het feestje van mijn dochter die 7 jaar werd! Het was een feest voor ze, lekker rennen, spelletjes doen en tussendoor een glas limonade! Zeer geslaagd

 • Aanbevelen? Ja
10

Absolute aanrader voor jarige, kids en ook de ouders ;-)

Goede communicatie met Maarten van begin tot eind! Onze jarige zoon heeft een super leuk apenkooi & voetbalfeest gehad. Het zegt genoeg dat de jongens baalden dat het was afgelopen... Absolute aanrader en ga dit zeker nog een keer doen met broertje en zusje feestjes!

 • Aanbevelen? Ja
10

Aanrader; professioneel en plezierig georganiseerd

Blije kinderen en blije ouders

 • Aanbevelen? Ja
10

De kinderen vonden het top en was superleuk om ze de spelletjes te ziek doen

Leuk gedaan, veel verschillende spelletjes. Kinderen zaterdag er helemaal in. Jarige was helemaal blij met zijn feestje.

 • Aanbevelen? Ja
7

Blije kindjes, uitgeruste ouders

Het was prima geregeld, de kinderen vonden het super leuk. Er was ook ruimte om zelf iets te doen. Ook in de afstemming vooraf was Maarten behulpzaam en flexibel.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig zaalvoetbalfeestje. De jongens hebben genoten!

Omdat onze zoon 10 jaar werd hebben wij een zaalvoetbalfeestje geboekt bij beweegfeestje. Wat een aanrader. Helemaal verzorgd en Covid proof. Een heel afwisselend feestje dat zelfs leuk werd gevonden door zijn vriendjes die niet voetballen. Afwisselend, puzzelen, spelen, voetballen. Echt heel leuk. Aanrader voor alle leeftijden tot en met 13 jaar!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geel Goed!

Geweldige wedstrijden voor kinderen, erg leuk en spannend. Uitstekende organisatie van teams, ook met een groot aantal deelnemers.

 • Aanbevelen? Ja

Over Beweegfeestje.nl

Zwaaien, rennen, balanceren, mikken, gooien en bewegen op muziek! Beweegfeestje maakt van ieder feestje een belevenis. De jarige mag helemaal zelf bepalen hoe zijn of haar feestje eruit komt te zien, bijna alles is mogelijk. Onze professionele trainers verzorgen het Beweegfeestje met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht voor ieder atleetje. In een veilige omgeving met elkaar plezier hebben gaan daarbij hand in hand. Wil jij het feestje van je zoon of dochter op een sportieve manier invullen? Neem dan contact met ons op. Wij zullen met ontzettend veel enthousiasme, plezier en ervaring voor een onvergetelijke dag zorgen!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd