Altijd super tevreden over garagebedrijf Scholten. Vriendelijke en zeer behulpzame mensen.

Een fijn bedrijf met kundige mensen,die je een eerlijk beeld geven. Ben zeer prettig geholpen!

Hele goede en snelle service!

Snelle en kundige reparatie. Uitstekende service!

APK Scholten; Goede communicatie en snelle service. Dik tevreden.

Top garage! 👍🏻

Snelle service en je wordt goed geholpen! 😃

Goede service, correcte afspraken.

Zoals altijd de auto keurig gerepareerd. We hebben meerdere auto's die bij Scholten in onderhoud zijn, en zijn altijd tevreden. Adviesbureau Dorsthorst

Goeie service, zeer klantvriendelijk

Wij zijn al jaren klant bij Scholten, snelle service, eerlijk advies. Voelt vertrouwd

Perfect geholpen

Perfect geholpen tijdens de aanschaf en daarna, volledig volgens verwachting want het is een top bedrijf!

Top bedrijf

Al vele jaren een trouwe klant. Je weet precies waar je aan toe bent. Topservice👍🏼

Fijne zaak.

Andere auto gekocht in oktober ben er heel tevreden mee, fijne zaak en je word netjes behandeld, ga zo door.👍🏻

Misterweg 106

7102BM Winterswijk

0543 - 51 40 94

Over APK-scholten.nl

APK Scholten richt zich op APK voor personen-en bestel auto's. In 1988 werd de keuringsplicht voor personen-en bestelauto's ingevoerd in Nederland. Als één van de eerste bedrijven in Winterswijk kreeg Scholten de bevoegdheid deze keuring te mogen uitvoeren. Naast APK specialisme kunt u bij ons ook terecht voor een goede en betrouwbare occasion. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.