Wordt fijn geholpen en de schoenen zitten heel fijn!
TOP
Vriendelijke en deskundige begeleiding.
Ik kreeg goede voorlichting over de nieuwe schoenen.
Goede begeleiding door Brian, ben zeer tevreden over zijn kunde en kennis. Hoop dat het zo blijft. Duidelijke verbetering door de schoenen en steunzolen voor mijn voeten, daardoor ook minder angst voor problemen.
Er werd prima gekeken en geluisterd! Goed vakmanschap én uitstekende kwaliteit.
Ik vond de wachttijd voor de orthopedische schoenen vrij lang dit keer. Er is ons uitgelegd hoe dit kwam. Al jaren meer dan zeer tevreden over Hylco! Die verdient een grote pluim om zijn kundigheid en betrokkenheid. Dank daarvoor namens mij en mijn zoon.
Uitstekende klantgerichte bejegening
Altijd goed ook alals het even niet goed zit kan je even komen en kijken ze naar oplossingen
Goed geholpen.
Ik word altijd geweldig behandeld bij Pruis en afspraaktijden worden ook altijd goed nagekomen en Jasper is ook iemand waar je volledig vertrouwen in krijgt.
Hilco is zeer betrokken, empathisch, hij denkt mee en is ervaren en kundig. Ook heel toegankelijk. Als er problemen of ‘hobbels’ zijn, reageert hij snel en lost het probleem waar mogelijk snel op. Top adres voor orthopedische schoenen!
Vriendelijk personeel, nemen alle tijd voor je, schoenen zijn mooi en zitten heerlijk
Mijn vaste aanspreekpunt - al vele jaren - is Hilco Keurhorst. Ik weet niet wat hij verdient, maar toch draag ik hem op voor loonsverhoging!
Al 3 paar confectie schoenen zijn goed aangepast. Het 1e paar kreeg een nieuwe zool. Die zool was niet zo sterk. Na minder dan 3 maanden was ik er al doorheen. Een reparatie volgde a 52,00. Daar was ik minder over te spreken.
Goede uitleg over de schoenen ,vriendelijke en deskundige behandeaar
goed advies en goede schoenen voor mij gemaakt.
Prettige mensen
Je wordt er fijn geholpen krijg fantastische SCHOENEN/ LAARZEN
heel goed
vriendelijk personeel en een goede sfeer.
Er wordt met je meegedacht. Erg vriendelijk personeel.
Dik tevreden.
Goede service en alle tijd voor je
Kayersdijk 17
7332AH Apeldoorn
Pruis Schoentechniek & Voetzorg vervaardigt al sinds 1932 hoge kwaliteit (semi)orthopedische schoenen, steunzolen en aanpassingen aan confectieschoenen voor mensen met lichte tot zware voetproblemen. Wij weten ons nog steeds te onderscheiden door de kwaliteit van ons werk en de service die wij daarbij leveren.