Ik ben goed ontvangen en had snel een afspraak, De geleverde schoenen bevallen uitstekend.
te stug foute schoenen al jaren pijn
prima geholpen
Super geholpen aan passende schoenen.
Mijn eerste paar schoenen bij Pruis, tot nu toe een wereld van verschil vergeleken met mijn vorige orthopedische schoenmaker. Erg prettig om te ervaren dat het gelukkig ook wel op een goede manier kan.
heel kundig fijn geholpen erg tevreden
Een hele fijne professionele ervaring. Ik heb voor het eerst goede schoenen die helemaal op mijn voeten zijn afgestemd en heerlijk lopen.
Bij Pruis is men vriendelijk, kundig en de service is top. Echt van harte aan te bevelen.
Goede ervaring met Pruis orthopedische schoenen. Goede service.
Komen afspraken na, leveren kwaliteit en de schoenen worden perfect opgemeten.
Prima vakmensen
Zeer prettige ontvangst Goede uitleg schoenen Advies gekregen hoog/ lage schoenen. Persoon die ons heeft geholpen was erg vriendelijk
Goede adviezen meedenkend en voortreffelijke en mooie schoenen
Er wordt meegedacht en daardoor een goed product geleverd.
goed, vriendelijk geholpen
er wordt goed naar je geluisterd, denken mee voor een oplossing, voel me in vertrouwde handen
Ze staan je netjes te woord .En je word gehoord. Als er wat is word het netjes opgelost.
Prima ervaring
Als zeer goed verzorgd.
Correct behandeld
Het bedrijf heeft zich door de jaren heen steeds weer vernieuwd. Startend in Ugchelen. Daarna via de Arnhemseweg naar de Kayersdijk. Het is mooi te zien hoe de sfeer van een familiebedrijf blijft bestaan waarbij wel constante vernieuwingen in mens, gebouw en machines zijn gerealiseerd. Uiteindelijk gaat het om het vakmanschap; en dat is aanwezig.
Fijn personeel en worden goed geholpen
Hallo.. Al jaren vaste klant bij fa. Pruis... Volle tevredenheid... Ben met deze schoenen beter gaan lopen(orthopedische schoeisel!!).. In t begin wel tranen gelaten om t feit dat ik niet zelf meer schoenen kon kopen en meenemen om ze netjes aan te laten passen... Maar wat blijkt... Zelfs de kinder schoenen kunnen naar wens gemaakt worden en..soms zelfs lampjes oid erin.. Ook mijn schoenen ( ik maak altijd foto's bij bv scapino ) Worden precies gemaakt zoals ik t wil... In het erin wist ik niet wat er kon maar... De schoenmakers hebben een uitgebreid assortiment aan leermonsterrjes en...denken zeer goed mee.. Je gaat altijd met erg mooie schoenen( zelfs met ritsjes!!) de deur uit !! Ben altijd erg blij ermee!! Kleine mankementen worden supersnel opgelost!!
Kayersdijk 17
7332AH Apeldoorn
Pruis Schoentechniek & Voetzorg vervaardigt al sinds 1932 hoge kwaliteit (semi)orthopedische schoenen, steunzolen en aanpassingen aan confectieschoenen voor mensen met lichte tot zware voetproblemen. Wij weten ons nog steeds te onderscheiden door de kwaliteit van ons werk en de service die wij daarbij leveren.