Wij doen al vele jaren zaken mae Autoglasservice Schiedam en naar volle tevredenheid1
Keurig netjes en snel geholpen door deze vakman. Een aanrader voor iedereen!
Goed en snel geholpen.
Zeer goed geholpen binnen een paar dagen werd mijn ruit vervangen.
Ik zat ik vrijdag avond met een gebroken achteruit. Mocht hem dezelfde avond nog binnen zetten en maandag ochtend zat er alweer een nieuwe in. Super goede hulp!
Prima ontvangst met koffie en zeer snelle afhandeling
snel en netjes geregeld
Prima geholpen vriendelijke man
Afspraak snel geregeld. Correcte afhandeling. Vriendelijke medewerkers.
Auto in de ochtend neergezet, prima leenauto mee gekregen, en s'middags de auto weer opgehaald met een keurig gemonteerde nieuwe voorruit. Niets op aan te merken!
Reparatie snel en volgens afspraak uitgevoerd. Prims koffie en gastvrij ontvangen.
Fijne communicatie, snel geholpen.
Keurig alles volgens afspraak. Snel en vakkundig geholpen. Prima vervangend vervoer
De afspraken worden goed nagekomen Zeer goede service, waar je bij anderen lang moet wachten op reparatie is hier dit beperkt (klaase), tevens huurauto gekregen voor de dag (elders krijg je dat niet) Mijn ervaring: Topbedrijf en houden zo Gr. Fred van Gerven Schiedam
NIks op aan te merken, gewoon wat je verwacht, en een mooie leenauto!
Keurig geholpen…. Zeer tevreden
Snel en goed geregeld
Wegens scheur in mijn voorruit ben ik bij deze bedrijf terecht gekomen, vriendelijke mensen ben goed geholpen
Bij binnenkomst loopt er een medewerker met je mee naar de wachtruimte om een kopje koffie te maken. De wachtruimte heeft Wifi, dus een prima plek om te werken terwijl je wacht. Service is top, je wordt snel geholpen, ik kreeg een vervangend nood- ruitje omdat de orginele nog besteld moest worden. Kortom, snelle en keurige service, gastvrij en klantvriendelijk.
Ik belde 's morgens dat mijn ruit kapot was. Ze hadden de ruit niet liggen, maar 's middags was alles geregeld en reed ik weer met een nieuwe ruit naar huis. Ze waren super vriendelijk en ik kreeg tijdelijk een fijne leenauto mee. Ook was alles met de verzekering zo geregeld.
Ik heb een zeer prettige ervaring gehad. Mijn ruit werd snel gerepareerd en de communicatie met Jarno was uitstekend. Hij was bijzonder vriendelijk, klantgericht en behulpzaam. Dit zorgde ervoor dat het hele proces soepel en aangenaam verliep.
Good and speed service and guys were very flexible to make an appointment on same day. Also gives me nice ID3 replacement car to save my time so thank you so much.
Snel een afspraak kunnen maken en een nette klanten service
Ben vriendelijk en goed geholpen, Desondanks ruit moest besteld worden binnen 1 dag geholpen
Neherstraat 4 8
3125 BV Schiedam
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).