Goede service en fijne mensen
Heldere communicatie en goed werk geleverd.. Zelf woonachtig in Apeldoorn en moest 2 keer 40 kilometer rijden naar Elburg en weer 2 keer 40 kilometer naar huis. 3 uur reistijd. Vreemd dat bij zulke afstanden geen vervangend vervoer mogelijk is. Volgende keer alleen dienstverlening in Apeldoorn zodat ik dit met de fiets kan doen. (123 glas heeft een auto beschikbaar gesteld waarbij ze aangaven dat deze voor hen niet verrekenbaar is? vreemd met deze afstanden)
Snel, vriendelijk en vakkundig geholpen door Engelbert. Lastige reparatie maar top uitgevoerd en de schade is niet meer te zien.
snel meedenkende vervangend vervoer
Zoals boven beschreven
Afspraak was snel gemaakt. Afhandeling was correct. Het vinden van de vestiging Elburg was even zoeken en twee keer vragen. Misschien een apart bordje met een pijl plaatsen ?
Binnen 4 maand heb ik de 2de voorruit in mij auto gekregen. Correcte afhandeling van de schade en het hesrtel.
Werd snel geholpen. En de service was uitstekend
Op zeer korte tijd mijn voorruit kunnen vervangen, En zeer professionele werknemers, echt een top service.
Er werd direct gekeken en de mogelijkheden besproken. Hierdoor kon er snel gehandeld worden.
Ik kwam aanrijden. Werd direct te woord gestaan. De medewerker vroeg of ik 30 minuten tijd had. Die had ik. Na 30 minuten was mijn ruit hersteld en alles conform afhandeling verzekering geregeld. Super!!!!! Bedankt mannen. Goede feestdagen toegewenst. Hartelijke groet, Dick
Direct geholpen en netjes gerepareerd door vriendelijk personeel.
Prima en snel herstel
Ik heb de auto weg gebracht en ben vervolgens naar mijn werk gebracht. Nadat de voorruit vervangen was is de auto keurig bij mijn werk gebracht. Het bleek dat de callibratie van de camera niet lukte, hiervoor moest de auto toch naar Elburg, om dit voor mij zo makkelijk mogelijk te maken is mijn auto bij het werk opgehaald, in Elburg goed gecallibreerd en vervolgens weer terug gebracht. Ik vond het zeer klantvriendelijk dat er voor gezorgd werd dat ik zo min mogelijk van mijn werk weg hoefde, er werd mee gedacht aan een oplossing daarvoor en werd ook duidelijk uitgelegd waarom de callibratie in eerste instantie niet lukte. Conclusie is dat ik zeer tevreden ben met de geleverde diensten van Autoglas de Veluwe en ook zeer tevreden over de klantvriendelijkheid.
Monteur was snel en vakkundig
Flotte afspraak, mocht tijdelijk auto mee goede afwerking
Helemaal tevreden!!
Op zondag een bericht gestuurd op dinsdagochtend de voorruit geplaatst.. Stukken beter geregeld dan de welbekende roodgele glaszetter..
werd snel geholpen, met 10 minuten aan de beurt en de koffie was lekker!!
Afspraak maken was zo gebeurd, en onder het genot van een kopje koffie was de ster zo behandeld. En ze regelen alles direct met de verzekering
Hele snelle service en snel en kreeg zelfs nog een leenauto mee
Klaar terwijl je wacht met een kopje koffie. Uitleg over de werkzaamheden.
Kwam voor een klein sterretje in de voorruit. Na het schoonmaken van de gehele voorruit bleek er nog een sterretje geheel onderin in het zwarte stippel verdrijving rand te zitten. Direct werd ook dat probleem opgelost, door hars injectie.
Kon snel terecht, keurige behandeling en goede reparatie. Deze behandeling krijg je niet veel meer!
Vriendelijk en Professioneel
Broeklandstraat 2 a
8082 AE Elburg
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).