Laden reviews...
21 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In de recensies komen duidelijke communicatie en tijdige betalingen naar voren als sterke punten. Klanten waarderen betrouwbare samenwerking en professioneel handelen. De persoonlijke betrokkenheid en klantvriendelijk contact worden vaak genoemd. In het geheel gezien blijft de partner betrouwbaar en klantgericht.
Altijd goed samen gewerkt
28 June 2026
Phi
Roosendaal
Beste,
Bedankt voor de mooie beoordeling van een 10!
Mekano geeft een goed gevoel als opdrachtgever..problemen worden snel opgelost
22 June 2026
Rida
Huizen
Goedemorgen Rida,
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en het geven van een 9 op Klantenvertellen. Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt.
Werk naast een garagebedrijfje in Barendrecht, in de Rotterdamse haven met grote voertuigen. en ga binnenkort ook als beroeps chauffeur aan de slag op de vrachtwagen en/of bus.
19 May 2026
Ekrem
Barendrecht
Bedankt voor de 10! Uiteraard nemen we jouw tip voor de verbetering van de dienstverlening mee in de evaluatie.
Heldere en snelle communicatie. Betalen facturen op tijd. Top!
6 May 2026
Wam Weijers
Nijmegen
Bedankt voor de review! Wij zijn ontzettend blij met deze 10!
Al jaren lang mooie opdrachten, betrouwbaar, betalen op tijd en ondanks dat ze enorm gegroeid zijn toch nog die persoonlijke touch. En dat maakt nou net het verschil voor mij
18 April 2026
Mark
Herpen
Goedemiddag Mark,
Bedankt voor het invullen van een review! Goed om te zien dat je zo blij met ons bent. We doen uiteraard ons best om elke dag het verschil te blijven maken.
Ik werk al een aantal jaar projectmatig voor jullie en doe dit nog steeds met veel voldoening. Jullie denken altijd goed mee en komen met de juiste klussen voor de juiste mensen. Tarieven zijn altijd goed en de betalingen zijn altijd op tijd. Wat jullie echt uniek maakt is de betrokkenheid buiten het werk om, zoals een verjaardagskaart en een presentje bij de geboorte van mijn dochter.
11 April 2026
Nigel
Julianadorp
Beste Nigel,
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Wij zijn er ontzettend trots op dat jij zo tevreden over ons bent en onze betrokkenheid waardeert.
Goeie contacten, goed werk
27 March 2026
Johan Leuninge
Hoogeveen
Goedemorgen Johan,
Ontzettend bedankt voor de 10! Goed om te zien dat je zo tevreden bent.
Mekano onderneemt met ondernemers is de slogan. En dat is meteen ook de kracht om gezamenlijk voor de opdrachtgever het beste te kunnen presteren. Ontzorgen van technische problemen en vlotte afhandeling van de rekening.
21 March 2026
Jacob
Zurich
Beste Jacob,
Bedankt voor de mooie review! Goed om te zien dat je zeer tevreden bent over ons dienstverlening.
Ik ben zeer zeer tevreden met Mekano heb eigenlijk geen opmerkingen het is echt een mooi bedrijf wat klant gericht is. Ze nemen veel werk uit handen van een ZzPer
19 March 2026
Ron
Nieuwekerk
Goedemorgen Ron,
Hartelijk dank voor de schitterende review! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Op naar nog veel meer mooie opdrachten!
Ik heb een goede ervaring met Mekano. De communicatie is duidelijk en de samenwerking verloopt prettig. Een professionele intermediair in de techniek.
16 March 2026
Mohammad Ali Almasri
Krimpen aan den Ijssel
Beste Mohammad,
Bedankt voor de mooie woorden. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent!
Een eerlijke en duidelijke bemiddelaar die iedereen een gelijke kans geeft. De communicatie is helder en je weet altijd waar je aan toe bent.
9 December 2025
Furkan
Isiktas
Beste Furkan,
Bedankt voor het achterlaten van een review. Goed om te zien dat je tevreden bent. We zijn erg benieuwd wat we nog voor je kunnen betekenen zodat je ons in de toekomst een beoordeling van een 10 kunt geven.
Ik ben tevreden over de samenwerking
3 November 2025
Marek Szczechowski
Hellevoetsluis
Beste Marek,
Bedankt voor je review! Fijn om te zien dat je zo tevreden over ons bent.
Met problemen worden gelijk opgelost
31 October 2025
Ronald Beck
Etten-Leur
Beste Ronald,
Bedankt voor het achterlaten van een review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent!
Enige minpunt...betalingstermijn van 30 dagen. Ieder spreekt voor zich maar tegenwoordig is het 1 week of 2 weken.
27 October 2025
Demie
Maspaitella
Beste Demie,
Bedankt voor je review. Jammer dat we een 6 hebben ontvangen ondanks dat je eigenlijk erg positief bent. We doen elk jaar ons best voor de tarieven voor jou als ZZP'er. Uiteraard staan we je hier graag eens over te woord als je vragen hebt. Hopelijk kunnen we er snel voor zorgen dat we richting een hoger cijfer gaan.
Werk al 17 jaar met Mekano samen . En altijd is alles goed geregel zelfs de bbq.
23 October 2025
Jeroen
Boxtel
Beste Jeroen,
Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat je zo positief bent.
De communicatie lijnen zijn kort en e.e.a. Verloopt soepel. Wanneer er vragen zijn worden die snel beantwoord. Facturen worden netjes op tijd betaald.
13 October 2025
Stefan
Tilburg
Goedemorgen Stefan,
Goed om te lezen dat je zo positief over ons bent. Uiteraard weten wij je te vinden als we passende opdrachten hebben!
Top geregeld. Duidelijk!. Erg blij mee hoe het verloopt.
3 October 2025
Wim Hogendoorn
Kampen
Goedemorgen Wim,
Bedankt voor de mooie review. Wij zijn er ontzettend blij mee dat je zo positief bent.
Een goeie en fijne samenwerking.
2 September 2025
Kevin
Oost-Souburg
Beste Kevin,
Bedankt voor de schitterende review!
Op het begin ben ik goed begeleid en mocht ik vragen hebben worden deze altijd snel beantwoord.
29 August 2025
Mohamed Amine
Bodegraven
Ik werk graag voor Mekano, duidelijke afspraken, goede communicatie en goede tarieven.
23 July 2025
rick
Didam
Mooi om voor te werken echte vakmensen met kennis die weten waar ze het over hebben .
11 July 2025
Elmamoun
Bergambacht
Bedankt voor de schitterende review!
Goede duidelijke afspraken die netjes nagekomen worden.
1 July 2025
Renko
Geulle
Goedemorgen Renko,
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze dienstverlening!
Overal mee tevreden
24 June 2025
Frits
Helmond
Goedemorgen Frits,
Bedankt voor de schitterende review! Wij zijn er ontzettend trots op dat je ons een 10 hebt gegeven!
Duidelijke communicatie..betalingen zijn altijd op tijd
20 June 2025
RGE TECHNIEK
HUIZEN
Beste RGE Techniek,
Bedankt voor het achterlaten van een review. Wij zijn er blij mee dat je tevreden bent. Mochten er verbeterpunten zijn, dan horen wij die uiteraard graag.
Heb een lang dienst verband, dus weinig opmerkingen
6 June 2025
Bauke
Parrega
Beste Bauke,
Bedankt voor het achterlaten van een review. Uiteraard doen wij altijd ons best voor een zo goed mogelijk uurtarief.
Mekano brengt zzp'ers samen met uitdagende opdrachten.
Staarten 6 01
5281PL Boxtel