Vlot, vriendelijk, nieuw gebit past perfect

In 5 afspraken van 15 minuten n heel nieuw gebit Vriendelijk, professioneel vakkundig Past perfect, dankjewel Joep

Ben tevreden

• Vakkundigheid

Prettig en ontspannen behandeld door Joep en aardige vriendelijke receptioniste.

Positief !!

Vakkundige en gezellige behandeling

Ik kan met mijn nieuwe klik-ondergebit weer in een appel bijten, nootjes kquwen, een mandarijn of een biefstuk eten. Zowel boven- en ondergebit passen uitstekend mede dankzij het gebruik van de moderne 3-D printers.

Vakkundige behandeling!

Na 6 consulten van passen, meten, happen, nog eens happen,kleur bepalen, en een klein drukpuntje wegwerken, heeft Joep mij een prachtig gebit aangemeten. Ik ben superblij. Vakwerk! Bedankt Joep!

• Vakkundigheid

Prima werk geleverd. Job well done

Vanaf het eerste moment, paste de prothese prima en heb geen enkel probleem gehad met drukplekken oid.

zeer goed geholpen.

Nieuwe Prothese past na een minimale correctie prima. Ik heb meer kauwvlak omdat ik aan beide zijde een kies meer heb. De zaak Engelen Tandtechnicus kan ik aanbevelen. Fijn geholpen, goed naar mijn problemen gekeken en nog nooit zo een goede prothese gehad . Bedankt Joep.

Vakkundig tandarts

Is een deskundige tandarts en vriendelijk ik verwijs iedereen er heen te gaan mijn man en ik hebben een nieuw gebit past als gegoten bedankt

Heel goede service

Mijn tante heeft een nieuw gebit laten aanmeten.Het past perfect en ze is heel tevreden over de service..

Tandprothetiek van Engelen helemaal TOP

Jaren problemen gehad met de gebitsprothese,vanaf ik bij Joep v Engelen kom alles opgelost ,altijd super vriendelijk en uitstekend geholpen. Werkelijk een topper

Zeer professioneel en vakkundig

Mijn ervaring voor een nieuwe prothese is zeer goed verlopen ik ben zeer tevreden. En bedankt de fijne kontakt

Professioneel en klantgericht

Heel fijn om mijn gebit hier te laten verzorgen.

Een prima vakman.

Ben voor mijn 2e prothese geweest en weer dik te vreden.

Zeer vriendelijke Tandprotekus

Zeer vriendelijke Tandprotekus de hele praktijk neemt waar voor goede zorg

Zorgvuldig en vakkundig

Fijne begeleiding naar een nieuwe prothese. Vriendelijkheid, zorgvuldigheid en vakkundigheid hoog in het vaandel.

• Vakkundigheid

Zeer deskundig en vriendelijk,uitstekend passend gebit

Een prettige en vriendelijke ontvangst,deelt afspraken in overleg met cliƫnt goed in. Levert uitstekend werk tevens goede nazorg

Fantastisch

Heel mooi werk perfect bedankt Ashraf

Vriendelijke mensen

Vriendelijk en snel geholpen

Perfecte behandeling

Tandprothese volledig aangepast, perfect.

Geweldig !!!

Tandprothetiek van Engelen heeft met zorg en aandacht een direct goed passende prothese voor mij gemaakt. Ik ben zeer tevreden. Bedankt

• Vakkundigheid

Het was een lange weg van tand en gebitsprothese problematiek. Voor een second opinion bij Joep terecht gekomen. Hij heeft mij verwezen voor een consult implantologie Roermondzorg. Nov 2023 zijn er implantaten geplaatst. Na 9 maanden zijn er afspraken met Joep gemaakt voor het maken van de klikprothese. Deze heb ik nu 2 dagen. Geen drukplekken, geen vermoeide mond, en weer kunnen kauwen zonder daarover na te denken. Prothese is heel mooi, ik heb mijn gebit weer "terug". Hartelijk dank Joep!!

• Vakkundigheid

Super gedaan zit gelijk prima heel goede service Afspraak altijd op tijd geen lange wacht tijd gewoon TOP

Alles uitstekend verlopen

Ik had er erg tegenop gezien om een klikgebit te laten plaatsen, maar ben blij dat ik het heb laten doen. Ik kan nu weer alles eten. En zonder enig probleem. Uitstekende vakmensen bij van Engelen.

• Vakkundigheid

Goede service, vriendelijk personeel Alles klopt. Als je een goed passend gebid wil moet je naar engelen.

Geweldig.

Ik dank dr van Engelen voor de goede zorg. en verblijf met vriendelijke groet Ton van Hoef

Kerkstraat 38 A

6006KP Weert