Goede kwaliteit en fijne communicatie

Vanaf moment 1 hebben wij een goed gevoel bij dit bedrijf. We zijn goed geholpen en geadviseerd. Het eindresultaat is prachtig. De mannen die het hebben geïnstalleerd werken erg netjes. Het mailcontact verliep soepel. Kortom, wij zouden dit bedrijf zeker adviseren als je op zoek bent naar een stalen deur.

Upgrade van de hal

Ondanks dat wij op een vrijdagochtend zónder afspraak binnenliepen op de zaak, werden we zeer vriendelijk door Lars te woord gestaan. Binnen drie kwartier was de taatsdeur met zijlicht gekozen. Na inmeten en de definitieve eigen gekozen vakverdeling is de deur gisteren geplaatst door Marco. Vakkundige kerel en meedenkend met de klant. Resultaat: Een plaatje!!! En een absolute upgrade van onze hal. Mooi bedrijf, goede mensen en topkwaliteit. Bedankt “mijndeurvanstaal”.

Prettige kennismaking en een fantastisch resultaat

Voor onze woning in Noordwijk waren wij op zoek naar zwarte, stalen taatsdeuren tussen de hal en onze woonkamer. Na wat googlen hadden we 3 potentiële aanbieders geselecteerd en zijn we ook bij alle 3 op bezoek gegaan. De aanpak, mogelijkheden én prijs waren bij 'mijn deurvanstaal' zodanig dat we besloten met hen in zee te gaan. Geen spijt! Het duurde even voordat onze deuren daadwerkelijk klaar waren en geplaatst konden worden, maar het hele proces, inclusief de plaatsing, was echt perfect en we zijn superblij met het resultaat.

Na een fijn kennismakingsgesprek en uitleg van Lisa besloten we om direct een bestelling te plaatsen voor een taatsdeur.,je moet tenslotte nog even (8-10 weken ) wachten tot de deur klaar is . Maar het is zeker het wachten waard,de brons/goudkleurige deur is een plaatje in huis. Zeer professioneel bedrijf met mensen die aardig zijn en je een persoonlijk gevoel geven en een goede service. Het leukste was toen we de voordeur een dag na plaatsing opendeden en iemand zei ,jeetje wat heeft u een mooie haldeur. Bedankt Lisa ,Lars en Marco.

Fantastisch mooie deur!!

Vandaag is onze schanierdeur geplaatst, echt vakwerk. En niet alleen de deur is prachtig, ook het hele aankoopproces is prima geregeld. Van het verkoopgesprek met Lisa, de offerte van Kaylee, het inmeten door Lars tot het plaatsen door Marco. Allemaal prettig, persoonlijk en professioneel. Kortom: fijn bedrijf met mooi product en persoonlijke dienstverlening.

Mooi product, behoeft geen verdere uitleg.

Perfect product en goede montage Al met al zeer mooi.

Heel mooi bedrijf en raad iedereen aan een kijkje te gaan nemen!

Mooi bedrijf. Vriendelijke mensen en je krijgt een goed advies. Vandaag wand en taatsdeur geplaatst door Marco. Wij zijn er blij mee en onze huiskamer heeft nu een hele mooie uitstraling . Zijn zeer tevreden. Zeist, Rene en Eveline

Prachtige deuren en aardige mensen

Ik had al best duidelijk wat ik wilde, maar als je in de showroom komt krijg je toch weer nieuwe ideeën. Lisa denkt goed mee en neemt er de tijd voor. De monteurs zijn aardige mannen en werken heel snel! De deuren zijn super mooi geworden. Ben er echt blij mee. Ik dacht eerst dat ik aluminium deuren wilde en staal te harde uitstraling zou hebben, maar dat is zeker niet zo. Blij dat ik hier deuren heb gehaald! Goede kwaliteit.

Super!!!

Laagdrempelig en snel contact met de medewerkers over de offerte en bestellen vd uiteindelijke deur. Ze dachten goed mee, gezien ik hoogzwanger ben (39 weken) en ik werd gebeld dat de deur een week eerder geplaatst kon worden. Professioneel gemonteerd en afgewerkt door Marco. Erg vriendelijk en klantgericht. Ontzettend blij met de deur en de kwaliteit daarvan. Het maakt de woonkamer en hal echt af!!

Super!

Deuren zijn van goeie kwaliteit en de monteur was erg vriendelijk!

Helemaal super!

Duidelijk, eerlijk en netjes te werk! Wij zijn super blij met onze prachtige bronzen stalen deuren. Vriendelijk geholpen van begin tot eind!

Deur is prachtig. Top bedrijf en service.

Superblij met mijn stalen scharnierdeur. Vanaf eerste contact, bezoek aan showroom tot inmeten en plaatsing heel positief ervaren. Goed advies, denken mee en het is duidelijk wat wel en niet kan. Komen afspraken na. Installatie perfect . Eindresultaat is prachtig, ik beveel mijnvandeurstaal zeker aan.

Helemaal perfect!

Wij hebben een kamerhoge stalen scharnierdeur laten plaatsen. Het eindresultaat is echt prachtig geworden. Van offerte tot plaatsing is alles perfect verlopen. Complimenten aan Marco, een echte vakman en erg vriendelijk in de omgang. Ook erg fijn dat alles zo netjes werd afgedekt en opgeruimd. In geval van eventuele toekomstige projecten, zullen wij zeker weer contact opnemen met Mijndeurvanstaal.nl.

Super mooie deuren en aardige mensen!

Mijn ervaring met MijnDeurVanStaal is erg goed. Tijdens het ontwerpen op de showroom was Lisa erg aardig en dacht veel mee. Proces en communicatie ging soepel en de montage ook! De monteurs waren aardige jongens en hebben super snel geïnstalleerd. Ik hoefde maar 5 minuutjes alles te laten zien waar wat moest en kon gelijk weer verder aan het werk en meetings in. De deuren zijn zó mooi! Ben er echt blij mee. En hoe ze sluiten is ook super. Geen vervelend rolballetje zoals vele stalen deuren maar een soort stoffen magneetstrip over de hele lengte.

Snelle levering en mooie afwerking

In tegenstelling tot de voorspelde levertijden, werden onze deuren sneller geleverd dan verwacht wat natuurlijk super fijn was! Bij het plaatsen van de deuren merkte de monteur op dat één van de deuren krom was. Die kon dus nog niet geplaatst worden en we moesten wachten op een nieuwe. Deze werd snel geleverd en geplaatst. Helaas is ons niet verteld dat onze deuren werden geleverd zonder soft-close. Volgens de monteur was dit niet mogelijk op onze schuifdeuren, iets wat ons bij de bestelling en gedurende het proces niet gemeld is.

Prachtige stalen deur in hoekopstelling!

Meer dan tevreden over onze deur inclusief venster. Mijndeurvanstaal heeft ons idee tot een prachtig eindresultaat kunnen realiseren. Waarbij de communicatie en service meer dan uitstekend was. Groot voordeel is de keuze in vlakverdeling en eventueel een andere kleur. Nogmaals veel dank! Wij zijn enorm blij!

Perfect van A tot Z

Vanaf het begin prima voorlichting gehad alles werd prima uitgelegd en na het inmeten op tekening gezet ook nu was wijzigen geen probleem. Het plaatsen was perfect alles werd keurig geplaatst en schoon achter gelaten het was echt helemaal prima. Ik zou ze zeker aanbevelen.

Top product & top bedrijf

Vandaag is onze deur geïnstalleerd door vakman Marco.Super vriendelijk en keurig gewerkt. Wij zijn heel erg tevreden en blij met deze aankoop. Echte aanrader!

Helemaal top! Ziet er prachtig uit

We zijn super tevreden, geplaatst door Sijmen en Wilco erg vriendelijk. Eind resultaat super

Deur naar behoren geplaatst en zeer tevreden mee!

De communicatie verliep van begin tot eind vlot. De foto’s op Instagram boden voldoende inspiratie. De plaasters waren ruim op tijd aanwezig en hebben perfect werk afgeleverd.

Professioneel geplaatst

Goede indruk bij aflevering!

Prima service; korte lijnen, alles volgens afspraak!

Tweede keer met plezier zaken gedaan; uitstekend bedrijf!

Top product & Top bedrijf

Op afspraak onze wensen besproken, keurige offerte en ook wijzigingen werden soepel opgepakt. Vandaag is onze deur geïnstalleerd door vakman Marco. Echt keurig gewerkt maar ook meegedacht in oplossing voor mooie afwerking. Wij zijn heel erg tevreden en blij met deze aankoop.

super blij met het totaalplaatje

Wij zijn mega blij met alles hoe ze van mijn deur van staal zijn omgegaan, van contact tot inmeten en plaatsen, 1 woord top Deur is echt super mooi geworden, nog blijer als dat we in ons hoofd hadden

Super maatwerk geleverd!

Mijn ervaring met Mijndeurvanstaal is super verlopen! Ik kreeg al vrij snel mijn tekeningen binnen en voor dat ik het wist, was mijn deur klaar om geleverd te worden. Vandaag is hij geplaatst en wat is hij mooi geworden! Communicatie verliep ook erg goed en ik ben erg tevreden. Nogmaals bedankt!

Rijsenborch 333

4132HV Vianen