Prima ervaring

Vriendelijke medewerker ook nog eens gezellig. De deur zijn we van onder de indruk echt mooi. Tips gekregen ivm onderhoud. Heel fijn geholpen.

Fantastische service, uitstekende montage en vriendelijk personeel!

Contact altijd prettig, goede uitleg en adviezen gekregen. Het plaatsen van de deur ging snel en zonder problemen. Erg vriendelijk personeel. Uitstekend geplaatst! Wij zijn superblij met het resultaat!

Top bedrijf met top kwaliteit

Van begin af tot installatie goede begeleiding en netjes afgerond/afgewerkt.

Voldoet precies naar verwachting

MijnDeurenVanStaal heeft mijn verwachtingen overtroffen met hun uitstekende producten en service. Vanaf het eerste contact tot aan de levering waren ze professioneel, vriendelijk en efficiënt. De stalen deuren die ik heb ontvangen zijn van hoogwaardige kwaliteit en vakkundig vervaardigd, precies zoals ik had gehoopt. Niet alleen voegen ze een moderne uitstraling toe aan mijn huis, maar ze zijn ook duurzaam en functioneel. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij MijnDeurenVanStaal en zou ze ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar prachtige stalen deuren voor hun woning.

Helemaal geweldig!

Top service op de zaak en tijdens de montage.

Geweldig!!!

Wij zijn zo vriendelijk geholpen door hele leuke lieve mensen ook het plaatsen van de deur hebben ze heel netjes gedaan!! Ik kan iedereen aanraden om hier een deur van staal te laten maken!!!

Fantastische service !

Fantastische service bij “mijn deur van staal”. Van het mailcontact met Kaylee tot de vriendelijkheid en vakkundigheid van de monteur !

Top service en prachtig resultaat

Wij zijn ontzettend blij met onze stalen deur. Van begin tot eind super goede service.

Echt super gegaan vriendelijk, full skilled. Gasten.

Sijmen en Wilco zijn twee gasten die echt zo perfect werken. Heel vriendelijk vanaf moment van binnenkomst. Ervaring en expertise gebruik echt top.

Top bedrijf!

Nadat we verschillende bedrijven hebben bezocht viel onze keuze uit op dit bedrijf. Met name de vele voorbeelden op social media zorgden ervoor dat we van te voren een heel duidelijk beeld hadden van de diverse mogelijkheden. In de showroom zijn we heel fijn door Noortje geholpen. Ze dacht heel goed met ons mee, want ook al wisten we qua design en kleur wat we wilden er moesten nog andere keuzes gemaakt worden. Hier werd ook echt de tijd voor genomen. Tijdens de uitvoering was mijn deur van staal ook flexibel in het doorvoeren van een wijziging. Het contact met Kaylee hebben wij dan ook als zeer prettig ervaren. De monteur werkte heel netjes en kundig en heeft echt topwerk afgeleverd! Wij zijn ontzettend blij met onze prachtige deuren en kunnen iedereen dit bedrijf aanraden. Nogmaals bedankt voor de geweldige service!

Kundig en snel

Vandaag een prachtige taatsdeur geplaatst gekregen door Marco. Het plaatsen ging snel, professioneel en het resultaat is geweldig. Erg blij mee.

Wereldbedrijf!

Super blij mee! Goede service, fantastisch eindresultaat!

Goede service en advies. Top montage!

Wij zijn goed geholpen in de showroom. Daarnaast ging tekeningen proces ook soepel. Montage ging heel goed met Marco. Top bedrijf. Ik raad het iedereen aan.

Van begin tot eind super!

Ik ben van begin tot eind geweldig geholpen. Kan niks anders zeggen. Zijn blij met de service en het eindresultaat

Super super super

Alles goed geregeld van AtotZ Erg blij met het eindresultaat Monteurs top mensen …. Echt vak lui en denken mee

Snel, professioneel!

Snelle service, goede communicatie en een heel mooi resultaat!

Kwalitatief en Professioneel

Onlangs heb ik een geweldige ervaring gehad met de levering en plaatsing van mijn stalen deur. Het team was professioneel, punctueel en leverde vakmanschap. De deur werd zorgvuldig geïnstalleerd, en het eindresultaat overtrof mijn verwachtingen. Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit en het esthetische aspect van mijn nieuwe stalen deur.

Helemaal geweldig mooi product

Goede service en een mooi product. Het installeren wordt professioneel gedaan.

Super tevreden!

Vanaf het eerste contactmoment, heel erg tevreden met Mijn Deur van Staal. De deur staat prachtig in onze woning, echt een eyecatcher! Ik zou het iedereen zeker aanbevelen.

Zeer tevreden!!

We zijn heel goed en vriendelijk geholpen! De deuren zijn netjes geplaatst en de monteur werkt ook heel netjes. Zelfs in ons oude scheve kozijn hangt nu een hele mooie deur! Heel erg blij mee! Zeker een aanrader!!

Erg blij met het eindresultaat!

Bestelproces als zeer gemakkelijk en prettig ervaren. Snel geïnstalleerd door een kundige en aardige installateur. Eerder geleverd dan verwacht.

Kwaliteit en super mooi

Prachtige deur, die niet alleen mooi oogt, maar ook kwalitatief aanvoelt als topproduct. En kundig geplaatst, precies volgens afspraak. Kortom, erg blij mee!

Schitterende deur

Goede service van koop tot montage.

Goede service en prachtig resultaat

Snelle antwoorden bij vragen en het resultaat is fantastisch. Aanrader!

Wij zijn zeer tevreden met de prachtig geïnstalleerde deuren. Heel stijlvol. Ook zeer tevreden over de vakkundige installateur. Tevens een prettig en aardig persoon.

Rijsenborch 333

4132HV Vianen