Fantastisch bedrijf

Vanaf de eerste communicatie via email wordt er snel gereageerd. Afspraken zijn duidelijk en worden dezelfde dag bevestigd door Noortje. Zij werkt zeer snel en adequaat. Showroom is echt de moeite waard om te bezoeken, het vereenvoudigt het keuzeproces. De montage is perfect uitgevoerd door een vriendelijke vakman. Als alle bedrijven zo goed zouden werken ....... Onze complimenten!!

Perfecte montage

Erg blij met de nieuwe deur. Bijzondere complimenten voor de mooie montage waarbij een aanpassing moest worden gemaakt in een bestaande plint in het kozijn wat erg goed gelukt is. Verder tevens top afwerking. Erg happy mee!

Prachtige deuren

Leuk ontvangen en een goede keuze gemaakt.

Super mooie deur! Goede service en montage

Wij hebben een taatsdeur uitgezocht en zijn goed geholpen. De communicatie liep vlot, veel keuze in kleuren, opties en vormen. Ook de montage ging soepel. De monteur was ook aardig en vriendelijk. Super blij mee en ik raad Mijn Deur van Staal zeker aan!

Zeer tevreden!

De eerste keuze uit 3 offertes simpelweg omdat het ruim 1300,- scheelde met de andere twee Offertes. Nog wat twijfelend over de kwaliteit vanwege dit prijsverschil werd afgelopen week de deur gemonteerd. De kwaliteit bleek geweldig voor dus een hele concurrerende prijs. Wij zijn ons er van bewust dat het niet altijd om de prijs gaat maar wij wilde deze review er toch mee beginnen omdat 1300,- echt een heleboel geld is. Als afsluiter van deze review willen wij nog meedelen dat vanaf akkoord offerte, tot oplevering, de communicatie met “Mijn deur van staal” top is verlopen. Wij zijn zeer tevreden en als we het een cijfer moeten geven, voor ons een 10+

Prachtige openslaande deuren van staal. Helemaal naar wens.

De bestelde deuren zijn geplaatst. Heel erg netjes gewerkt bij de montage en de deuren zijn helemaal naar wens. Prachtig.

Prachtige deur en goede service!

Zojuist is onze prachtige stalen scharnierdeur geplaatst. De deur voldoet aan alle wensen, en is keurig gemonteerd. Het proces van plan tot montage met de medewerkers van Mijn deur van Staal heb ik als zeer prettig ervaren. Het contact was duidelijk en gezellig, en de afspraken worden nagekomen. Daarom hebben wij ervoor gekozen ook de trapleuningen te laten verzorgen door Mijn deur van Staal. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

Super mooie deur en geweldige service

Gisteren is onze stalen deur geplaatst. Echt een ontzettend mooie deur, en het gehele proces hebben wij als heel fijn ervaren. Altijd vriendelijke medewerkers, snelle reactie en komen hun afspraken en beloften na. De installatie ging ook uitstekend, hele fijne en nette monteur. Wij zijn ontzettend blij met deze keuze

Heel tevreden met onze prachtige deuren. Van aankopen bij Bosma Wonen tot aan montage door Marco prima tijdspad. Vriendelijke monteur en een echte vakman. Echte aanrader.

Heel positief, professioneel bedrijf en goede service

Het is een fijn bedrijf om zaken mee te doen. De communicatie is goed en professioneel. Waar bedrijven vaak teleurstellen doet dit bedrijf het goed. Ook Marco de monteur werkt netjes en is beleefd. Al met al een fijne ervaring!

Zeer ervaren monteur heeft echt uitstekend werk geleverd helaas zijn er nog maar weinig van dit soort monteurs bezig in dit land en de deuren zijn prachtig echt een plaatje

Zeer goed, bijna uitstekend

Zoals gezegd zeer goed mbt het gehele traject! 1 puntje mbt de afwerking, aan de linkerkant had mijn inziens nog een afwerkstrip gemoeten echter is dit niet geadviseerd:(

2 brushed brons deuren laten plaatsen

Marco heeft bij ons 2 deuren geplaatst. Het resultaat is prachtig en super strak! Tot in details afgewerkt !!!!!! Ontzettend blij mij!! AANRADER

Zeer correcte en kwalitatieve installatie van een top product. Soepele, en duidelijke afspraken waardoor het proces vlot verliep. Voorbeeld voor veel andere bedrijven!!!

Ontzettend top!

Prachtige deur! Sneller geleverd als verwacht. Was even spannend met onze vloerverwarming maar André heeft heel geduldig geboord en de tijd genomen. Al met al heel blij mee!

Vakwerk!

Door een bericht via Instagram ben ik bij jullie terecht gekomen. Al snel werd er gereageerd op de offerte aanvraag. Het contact liep vriendelijk en vlekkeloos. Vandaag de deur gemonteerd en super, wat een vakkundige monteur! Zeker een aanrader!!!!

Heel erg blij

Marco heeft onze deur heel proffesioneel geplaatst is heel erg vriendelijk en doet zijn werk erg goed. De deur ziet er heel mooi uit ben er erg blij mee

Goed geholpen door Noortje tijdens ons eerste gesprek waarbij de keuze voor ons snel gemaakt was. Na enige tijd wachten kwam vandaag eindelijk de stalen taatsdeuren! Marco werkte nauwkeurig en met oog voor detail. Kortom wij zijn super tevreden met het resultaat en kunnen mijndeurvanstaal.nl iedereen aanbevelen!

Superblij mee!

Een hele mooie deur en hele vriendelijke monteur! Echt top! Dankjewel!

Helemaal top!

Ruime keuze, zeer goede prijs en prachtig resultaat. Na een zoektocht naar een stalen deur zijn wij echt meer dan tevreden dat we voor mijndeurvanstaal.nl hebben gekozen. Wij raden hen dan ook van harte aan.

Goede kwaliteit, scherpe prijs en deskundige mensen.

Na speurtocht uiteindelijk hier terecht gekomen. Deskundige medewerk dacht mee en ze konden een deur precies zo maken als wij wensten ( maatwerk) tegen een prijs waar we elders een standaard deur kregen. Communicatie en planning ging vlot en prettig en deskundige monteur kwam plaatsen. Natuurlijk liep niet alles recht maar is zeer netjes, in overleg, opgelost. Complimenten!

Prachtige glaswand, geweldige service

Op zoek naar een mooie glaswand kwamen we terecht bij Mijndeurvanstaal.nl. Vlotte afspraak, kundig advies. Bijna 5 weken eerder dan verwacht stonden de vaklui op de stoep. Vriendelijke heren en snel en vakkundig geplaatst. We zijn erg blij met deze glaswand als afsluiting van het kantoor.

Fantastisch werk

Heel fijn en leuk bedrijf. Goed geholpen tijdens ons eerste gesprek waarbij de keuze voor ons snel gemaakt was. Wij zijn enorm blij met het onze nieuwe stalen deuren! Dikke aanrader voor iedereen die nog twijfelt!

Vakwerk!!

Wij zijn erg blij met onze stalendeur. Goed geholpen door Noortje. Ze heeft ons diverse deuren getoond zodat wij de juiste keuze konden maken. Gisteren hebben de monteurs de deur geplaatst. Ze werken nauwkeurig, netjes afgewerkt, de verpakking meegenomen en netjes achtergelaten. Daarom zijn wij zeer tevreden met Mijndeurvanstaal!

Helemaal top

Tijdens het showroom bezoek netjes geholpen en twee mooie deuren uitgekozen. Vandaag was het zover en werden de deuren gemonteerd. Marco nam deze werkzaamheden voor zijn rekening en heeft dit uitstekend gedaan. Hij nam alle tijd om alles netjes te monteren en af te stellen. We zijn heel tevreden over het gehele proces bij Mijndeurvanstaal.

Rijsenborch 333

4132HV Vianen