Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
kwaliteit goed maar de prijzen zijn veel te duur wat wil je met 18 man personeel en toch smaakt de speklappen Smokey beter van de Jumbo en goedkoper
Beveelt niet aan
16 June 2026
Arno
Nieuw Bergen
Erg lekker allemaal. Zeer uitgebreid assortiment. Super bezorging en heel vriendelijk personeel!
27 July 2025
Peter
Sevenum
Lekkere produckten, goede lekkere catering, en vriendelijke bediening. Wat wil n mens nog meer?
11 November 2022
Mieke
Venray
De hoeveelheid is wat weinig, maar de opzet is prima en het belangrijkste....hij was lekker. M.a.w. het mag qua hoeveelheid iets meer zijn zonder de kwaliteit aan te tasten.
26 March 2022
Jos
Venlo
Van al mijn gasten kreeg ik complimenten over de kwaliteit van de barbeque! Iedereen vond het heel erg lekker en er was ruim voldoende, voor herhaling vatbaar.
26 October 2021
Ine
Castenray
Wij hadden 16 oktober familiedag We hadden de BBQ het was goed verzorgd en hele mooie producten Heerlijk vlees en fijne salades in een woord aanrader top
19 October 2021
Conny Hermans
Grubbenvorst
Voor een tuinfeest van 30 personen was het warm en koud buffet bij Verkoeijen in goede handen. Werkelijk iedereen was zeer te spreken over de kwaliteit van alle producten. Ook onze gasten met verschillende allergieën hebben voortreffelijk kunnen eten. Onbekommerd genieten dus dankzij de voortreffelijke service met brengen en ophalen.
23 August 2021
Riet
Swolgen
zeer goed uitmuntend .
29 March 2021
gerard Benders
boekend
Lekkere producten, goed advies en maatwerk. Erg fijne slager!
31 December 2020
Mk
Venray
Graag wil ik Hierbij John en Colega´s hartelijk danken voor het Warm / Koud buffet wat ze geleverd hadden, vanwege Corona iets minder mensen, maar toch kei leuk dat ze me hebben willen helpen, na 47 jaar weer eerste ontmoeting met mijn oud gediende, was het toch een leuk feestje geworden, dankzei John´s fijne inzet en Service. ( Geweldig ) M.v.G. Theo
8 October 2020
Theo
Venray
Wegens annulering elders via Verkoeyen op korte termijn een feest kunnen regelen. Alles volledig geregeld door Verkoeyen. Buffet uitstekend!!
16 September 2020
Lucien
Tienray
Catering besteld voor familieweekend. Het zag er mooi verzorgd uit. Iedereen was enthousiast over het lekkere vlees( hoe krijg je rundvlees zo zacht en mals, verrukkelijk !), fijne salades en heerlijke vis. De hoeveelheden waren zeer royaal. Als we weer in de buurt zijn dan weten we de firma Verkoeijen te vinden. Hr. Verkoeijen en personeel: hartelijk dank.
9 July 2020
Willeke
Eindhoven
Heerlijke en goede producten, en super netjes verzorgd, bestel er binnen kort weer, een aanrader. Pluim voor de zaak.
Beveelt niet aan
9 June 2020
Theo
Venray
Als buurtgenoot heb ik het bedrijf van John en Anke zien groeien in de loop der jaren. Het assortiment is royaal en van uitstekende kwaliteit. Het vakmanschap zie je terug in de wijze waarop de producten worden bereid. Behalve de producten is het personeel ook altijd super vriendelijk. Dus een aanrader voor liefhebbers van verantwoord kwalitatief goed vlees, soepen, maaltijden, droogworsten en super BBQ arrangementen! Vier sterren omdat ze altijd streven naar verbetering en die vijfde ster er ongetwijfeld komt! Van harte aanbevolen!
1 June 2020
Erik
Leunen
We komen er met regelmaat, zeker in de zomermaanden voor bbq vlees(pakketten).
29 May 2020
Matt