Laden reviews...
101 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven over het algemeen een positieve indruk, met duidelijke communicatie, snelle afhandeling en gunstige voorwaarden als terugkerende thema's. Een aantal commentaren noemt een vlotte begeleiding en goede voorlichting. Enkele berichten melden wat haperingen bij online diensten of formeel papierwerk, maar die komen zelden voor. Al met al lijkt Tulp Hypotheken een betrouwbare en klantgerichte dienst.
Transparantie. Overzichtelijk.
30 August 2026
N.J. van Weezepoel
Nieuwerkerk a/d IJssel
Mijn adviseur had jullie aan bevolen en wij gingen ook akkoord
24 August 2026
K klein
Den Helder
18 August 2026
Davy
Geleen
Tulp Hypotheken was recommended by my mortgage advisor according to my needs. The mortgage process went extremely smooth. The general conditions are organized per topic which makes it easier to find specific information. The best thing so far is the personal portal. It is very well organized, with a bar showing you how much you still own. If there is any changes, they send you an email that directs you to the email communication in the portal. Only improvement tip: I am experiencing some issues to access the portal due to cookie acceptance, but for the rest everything looks good.
14 August 2026
Isotta
Middelburg
Hypotheek afsluiten was prima gegaan. Duidelijke uitleeg en advies door mijn adviseur,hoop dat verder ook alles goed blijft lopen,
13 August 2026
Diana
Helmond
Prima rente en ruimte om vrij af te lossen is prettig
12 August 2026
Bart
Utrecht
Prima geholpen
Marloes damhuis
Enschede
Snel geregeld, alleen beheert mijn man de app want ik heb het daar niet zo op, houd van mijn pc, groot, goed toetsenbord en altijd leesbaar
Inge Sjollema
Sneek
In het hele proces had ik het wel fijn(er) gevonden als ik in één keer een lijst had gekregen van documenten die ik heb moeten aanleveren. Nu kwamen er telkens aanvullende vragen om weer een volgend document aan te leveren terwijl wij er vanuit gingen dat we alles hadden aangeleverd/ingevuld.
Ed Bouter
Bouter
Hoe wij ons inloggen Hij leg ons stap voor stap het uit en als ons dat geluk was
Henny jonkers
Nijverdal
Advies van de hypotheekshop en de afhandeling was zonder problemen snel geregeld!
Jan Bosgraaf
Helmond
Hele duidelijke communicatie en overzichten van je hypotheek
Baukje
Oosterwolde
B
Terapel
Vind ik snel word alles geregeld
mustafa alhermezy
Zaandam
....
Eric
Eindhoven
Nog maar net bij Tulp. Nog geen echte ervaring Als de duidelijkheid die ik nodig heb Voor de Hypotheek die ik ben aangegaan . Groetjes Peter van schaik
Peter
Schijndel
Duidelijke communicatie
Sikko van der werf
Sneek
Vanaf het begin tot het einde prima geregeld. Niks mis mee
Sybe Bergsma
Drachten
De aanbieding in begrijpelijke taal. Zeer duidelijk. 1× telefonisch contact gehad wat heel vriendelijk overkwam waarbij ik goed ben geholpen.
6 August 2026
Arie Bronsema
Westerlee
Het was aangenaamd
roy
Delft
Mijn aanvraag was goed voorbereid dus toen het eindelijk zover was dat het allemaal doorgezet kon worden was mijn hypotheek met 1 dag helemaal rond. Suoer fijn en super snel
Denise
almere
Wellicht verdient de persoonlijke pagina een nieuwe look.
Dennis
Maastricht
Fijn goe het verlopen is
Robin
Velden
Net een nieuwe hypotheek afgesloten, slordig dat de eerste automatische betaling niet goed is gegaan en reactie klantenservice, veel te laat, waardoor er nu 2 maanden in eens geïncasseerd zijn...hoop dat het vanaf nu wel normaal gaat verlopen
Ramona van Voorbergen
Den Helder
Goed advies gekregen om voor Tulp hypotheken te zien, spoedig en soepel aanvraag
JA
Zwijndrecht
Wij zijn een Nederlands hypotheekbedrijf. We maken duidelijke keuzes. Wij bieden hypotheken voor de aankoop, verbouwing of herfinanciering van een bestaande woning. Hypotheken met kortere en ook lange rentevaste periodes. Daarnaast zoeken we de juiste balans tussen aflosmogelijkheden en een scherpe rente. Zo hebben we voor iedereen een goede oplossing!
Branch
Zakelijke Dienstverlening