Tot nu toe heel vriendelijk en snelle afwikkeling

Alles ging heel snel ik ben heel blij mee

Online extra aflossen werkt niet

Op zich prima service en overzichtelijke website. Alleen online extra aflossen met Ideal doet het niet. Iedere keer krijg ik deze melding: "De transactie is mislukt. Neem contact op met de winkelier of reken opnieuw af." Makkelijk online extra aflossen was voor mij juist de reden om voor Tulp te gaan. Wel genant voor een online bank dat ze dit niet kunnen.

Mijn eigen plek

Mijn ervaring met Tulp Hypotheken heeft mij weer een eigen plek gegeven. Een fijne woning waar ik mij weer gelukkig kan voelen!

Snel en makkelijk uploaden

Voor bouwdepot te declareren is super makkelijk en alles gaat heel snel! Hypotheek aanvragen heeft lang geduurd en veel onrelevante papierwerk voor nodig gehad maar al bij al fijne ervaring tot nu toe!

Alles gaat vanzelf en de info is uitstekend

Ik word optimaal op de hoogte gehouden wat er gaat gebeuren. De informatie is uitstekend en is heel gebruikersvriendelijk online op te zoeken. En als er iets zou zijn, dan zijn er korte lijnen met de hypotheekadviseur.

Duidelijkheid

Goed !

Alles was snel en in één keer geregeld!

We hoefden niet door allerlei hoepels te springen.

Goede ervaring

Wij hadden nog nooit van Tulp hypotheken gehoord totdat onze adviezeur aan tafel zat. In het begin was het heel lastig om al het papier werk rond te krijgen. Vraag na vraag na vraag...maar nu het eenmaal is geregeld kunnen we niet meer dan "geweldig" zeggen. Het indienen van de documenten voor het bouwdepot gaat perfect en ook super snel geregeld.

Super blij met Tulp Hypotheken

Ik ben super blij met Tulp Hypotheken. Alles perfect geregeld.

Alles verloopt prima.

Nog nergens achteraan hoeven gaan.Alles verloopt naar wens.

Nog geen ervaring ben net pas lid

Gemakkelijk

Transparant en duidelijk. Ik krijg een veilig gevoel bij Tulp hypotheken.

Good

I took home loan in Tulp. Service is good

Zijn erg goed!

Fijn dat ik vragen kan stellen en binnen 2 dagen een reactie/ antwoord had.

werkt prima, en duidelijk.

werkt prima, nette prijzen en duidelijk.

Geholpen tot de laatste druppel Zeer tevreden

Zeer snel geregeld

Alles was zeer snel geregeld.

Zeer gebruiksvriendelijk. Zou het aan iedereen aanraden.

goede informatie, maar ik mis een app

MBT betalingen goede informatie. Maar ik mis een app, niet alleen voor hypotheek status maar ook voor declareren bouw depot adhv een foto of bestand vanaf je telefoon.

Fijne Tulp omgeving

Ik mis nog een overzicht van wat er iedere maand (30 jaar vooruit bekeken) afgeschreven gaat worden.

Ze verdienen wel een tulpje ;-)

Snel geregeld tegen een goede rente. Portaal is ook prettig. Minpunten: - Al stukken sturen voor het bouwdepot zonder daarbij te vermelden dat na het passeren dit ook digitaal kan. - Alles te moeten downloaden van het portaal in plaats van dat het gelijk getoond wordt (aflosschema bijv)

Hele goede service

We werden goed geholpen, de inzichten in mijn gegevend zijn uitstekend en wordt als prettig ervaren

Verloopt allemaal soepel

Nog maar kortgeleden de hypotheek afgesloten maar tot nu toe verloopt alles heel soepel. Makkelijk alles digitaal te regelen.

snel en goed geregeld

hypotheek was vlot , goed en soepel geregeld ,duidelijk aangegeven wat voorwaarden kosten en te betalen aflossing is

Over Tulp Hypotheken

Wij zijn een Nederlands hypotheekbedrijf. We maken duidelijke keuzes. Wij bieden hypotheken voor de aankoop, verbouwing of herfinanciering van een bestaande woning. Hypotheken met kortere en ook lange rentevaste periodes. Daarnaast zoeken we de juiste balans tussen aflosmogelijkheden en een scherpe rente. Zo hebben we voor iedereen een goede oplossing!