Laden reviews...
245 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle levering en nauwkeurig verpakte producten. De meeste bestellingen komen op tijd en zoals beschreven aan. Enkele vertragingen werden opgelost door duidelijke communicatie. Over het algemeen groeit de waardering voor het assortiment en de kwaliteit.
28 March 2026
Jacqueline
Oost-Souburg
Beste Jacqueline,
Bedankt voor de mooie foto van de lampenvoeten, ze staan prachtig! We zijn blij om te horen dat u de levering goed heeft ervaren en hopen u snel nog een keer te kunnen helpen!
Sophie Wilps
Snel, prima kwaliteit spullen, zeer hoede verpakking bij het verzenden van de bestelling.
28 March 2026
Jeanne
Enkhuizen
Beste Jeanne,
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de levering van de producten. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen.
Sophie Wilps
Een prachtig bankje gekocht. Deze werd snel geleverd. Keurig ingepakt ontvangen.
26 March 2026
Simone
Ulft
Beste Simone,
Wat fijn om te horen dat u het bankje mooi vindt en dat u tevreden bent met de levering. Daar doen we het voor.
Sophie Wilps
Meerdere producten bestelt, ging erg snel en ook het contact met de klantenservice was plezierig. Vriendelijk en goede hulp
25 March 2026
Natascha
Papendrcht
Beste Natascha,
Fijn om te horen dat u tevreden bent over het contact met ons en dat de producten bevallen. We hopen u snel weer te kunnen helpen!
Sophie
Goede prijs, snelle levering
22 March 2026
Jonny
Zuidlaren
Beste Jonny,
Bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs en de snelle levering. Daar doen we het voor.
We waarderen het enorm dat u ons aanbeveelt en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen.
Lieke Meier
Na een miscominucatie uiteindelijk een fijne medewerker aan de lijn gehad en is alles netjes opgelost
22 March 2026
Demi
Stolwijk
Hallo Demi,
Bedankt voor uw review.
Wij hebben alvast één pot naar u verstuurd, omdat de andere nog niet bij ons geleverd was. Op deze manier wilden wij ervoor zorgen dat u in ieder geval een deel van uw bestelling zo snel mogelijk ontving.
Helaas hebben wij pas later van onze leverancier vernomen dat het tweede artikel niet meer leverbaar is. Dit is een situatie waar wij zelf geen invloed op hebben. Zodra wij dit bericht ontvingen, heb ik u direct per e-mail geïnformeerd en geprobeerd samen tot een passende oplossing te komen.
Het spijt me als mijn reactie niet klantvriendelijk is overgekomen; dat is absoluut niet mijn bedoeling geweest.
Wat betreft de telefonische bereikbaarheid: wij zijn normaal gesproken goed bereikbaar. Het kan echter voorkomen dat u ons probeert te bellen tijdens een pauze of wanneer wij in gesprek zijn met een andere klant.
Wij hebben u meerdere oplossingen aangeboden, maar hebben hier helaas geen reactie meer op ontvangen.
Wij vinden het jammer dat u ons op basis van deze situatie, die buiten onze invloed ligt, met een 1 beoordeelt.
Shirley
Mijn beeldje besteld. Snel ontvangen, via de mail werd ik op de hoogte gehouden. Pakketje kwam met het beeldje zo zorgvuldig ingepakt. Heel tevreden.
19 March 2026
Amber
Ijmuiden
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over de levering en verpakking.
Graag tot een volgende keer!
Lieke
Erg blij met onze nieuwe salontafelset Bregt! Hoewel de levertijd wat langer dan verwacht was, werden we hier direct na de bestelling over geïnformeerd door Rene Houtman. De communicatie was top en de afspraak werd netjes nagekomen: begin maart hadden we ze in huis. Bedankt voor de goede service!
18 March 2026
Michelle
Zwolle
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw fijne woorden! Wat leuk om te horen dat u zo blij bent met de salontafelset Bregt en onze service.
Fijn dat de communicatie als prettig is ervaren en dat alles uiteindelijk naar wens is verlopen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe tafels!
Lieke
Vorige week is mijn badkamer meubel bezorgd. Ik ben er erg blij mee. Het is mooi en netjes afgewerkt. Het ziet er precies zo uit als op de foto.
17 March 2026
Karin
Norg
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met uw badkamermeubel en dat het helemaal aan uw verwachtingen voldoet.
We wensen u er veel plezier van!
Lieke
Mooie vaas van Dutz gekocht. Prima op tijd geleverd.
16 March 2026
Engelien
Purmerend
Wim
Katwijk aan Zee
Beste klant,
Bedankt voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat uw tafeltje snel is geleverd en helemaal naar wens is.
We wensen u er veel plezier van!
Lieke
Snelle reactie op vragen via mail.
Patrick
Niel bij As
Beste klant,
Bedankt voor uw fijne review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle afhandeling en onze communicatie.
Lieke
Had deze tafellampen op de site van Rene Houtman zien staan. Ik had ze in een plaatselijke ook zien staan maar vond ze vrij prijzig. Ik op het net aan het kijken en vindt deze bij Rene meteen besteld en 2 dagen nadien werden ze al geleverd, super ingepakt vlotte verwerking en correct zoals het hoort . Ik erg blij en Rene super bedankt.
Ronny
Pelt
Beste klant,
Bedankt voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met de tafellampen en dat alles snel, netjes en correct is verlopen.
Veel plezier ermee!
Lieke
Wij hebben een keuken gekocht bij Houtman. Tijdens het traject ontstond er een probleem door een fout in de brochure van de leverancier, waar Houtman zelf niets aan kon doen. Toch hebben zij dit heel netjes en professioneel opgelost. We zijn erg tevreden met het eindresultaat en genieten van onze nieuwe keuken. Voor ons volgende project, een nieuwe badkamer, komen we zeker weer terug bij Houtman.
14 March 2026
Maurice en Cindy
Landgraaf
Beste klant,
Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat uw keuken helemaal naar wens is. We kijken ernaar uit u ook bij uw volgende project te mogen helpen.
Lieke
Bestelling wordt keurig verpakt bezorgd. Voor een nieuwe bestelling contact opgenomen met de klantenservice en kreeg dezelfde dag nog een reactie.
7 March 2026
Melvin
‘s-Hertogenbosch
Beste Melvin,
Bedankt voor uw fijne review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en snelle reacties, en dat uw bestelling keurig is aangekomen.
Lieke
Ik bestelde een aantal artikelen, waskommen, uitloopkranen, enz... ik kreeg nadien een persoonlijke mail, om te bekijken wat en hoe zodoende ik niets vergeten was en het plaatje wel klopte, hetzij nog iets veranderen. Achter deze webshop zitten mensen die met hun werk bezig zijn, dit kan je niet altijd van alle webshops zeggen! er is dus nog menselijk aspect! Bedankt Shirley!
5 March 2026
Peter
belgie
Beste Peter,
Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze persoonlijke aandacht en service zo waardeert. We vinden het belangrijk dat alles klopt en u niets vergeet bij uw bestelling.
Bedankt voor uw aanbeveling!
Lieke
Ik moest wel eventjes op de bestelling wachten maar de kopjes waren goed verpakt en netjes afgeleverd!
4 March 2026
Joke
Ter Aar
Beste Joke,
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de kopjes goed verpakt en netjes zijn afgeleverd, ook al moest u even wachten.
We wensen u er veel plezier mee!
Lieke
Een hele mooie sier krans van bonsaihout. Goed verpakt en snel geleverd. Een tevreden klant.
3 March 2026
Jan Visser
Kerk-Avezaath
Beste Jan,
Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de sierkrans en dat alles snel en goed verpakt is geleverd.
Lieke
Mooi degelijk onderstel voor de buitentafel, goede kwaliteit en snelle levering, raad iedereen Rene Houtman interieurs aan
2 March 2026
Arjen
Made
Beste Arjen,
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met het onderstel en dat alles snel en naar wens is geleverd. We waarderen uw aanbeveling enorm.
Lieke
Erg mooie en stevige kinderstoeltjes. Er zat een foutje in het hout van 1 van de stoeltjes maar dit is super opgelost. De volgende dag had ik al een nieuwe in huis staan. Fijn!
28 February 2026
Naomi
Haulerwijk
Beste Naomi,
Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat de kinderstoeltjes naar wens zijn en dat we het kleine probleem snel konden oplossen.
Veel plezier ermee!
Lieke
Ik ben heel tevreden met het toiletmeubel die ik bestelde, het maakt het geheel compleet met de toiletrolhouder die ik eerder al bestelde.
23 February 2026
Céline
Lievegem
Wat een prachtige 10, dank u wel! ⭐
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering. Geweldig dat het toiletmeubel zo mooi aansluit bij de toiletrolhouder die u eerder heeft besteld – dat maakt het plaatje helemaal compleet!
Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier met uw aankoop. Graag tot een volgende keer! 😊
23 February 2026
Ina
Apeldoorn
Wat een geweldige 10, hartelijk dank! ⭐
Wat fijn om te horen dat het wandrek zo mooi staat en dat u er blij mee bent. Dat is precies waar we het voor doen!
Leuk om te weten dat u ons via internet heeft gevonden tijdens uw zoektocht naar een oud wandrek. Bedankt voor uw aanbeveling en graag tot een volgende keer! 😊
Bij René Houtman meerdere producten besteld na bezoek aan de mooie showroom. Wij zijn zeer tevreden over de producten, de geweldige service en de zeer snelle levering.
22 February 2026
Huub
Venlo
Wat een prachtige 10, hartelijk dank! ⭐
Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de producten, onze service én de snelle levering. En wat leuk dat jullie onze showroom hebben bezocht – daar zijn we natuurlijk extra trots op!
Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer. Jullie zijn altijd van harte welkom! 😊
Shirley
Snelle verzending! Had ook een railway kapstok besteld maar vond m toch te klein op de grote muur , mail gestuurd en retour verzonden,geen probleem! Deze wasmand blijft hier,past helemaal in het plaatje !
21 February 2026
Margreet
Alkmaar
Wat een mooie 9, dank u wel! ⭐
Fijn om te horen dat de wasmand helemaal in het plaatje past en dat de verzending snel verliep. Goed om te weten dat de retour van de kapstok soepel is verlopen – we doen ons best om dit altijd zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Veel plezier met uw wasmand en bedankt voor uw vertrouwen! 😊
Shirley
Op de site zag de spiegel er al fantastisch mooi uit maar in werkelijkheid is hij nog veel mooier! Goed degelijk van afwerking met mooie details en bovendien precies zoals beloofd op de juiste tijd afgeleverd.
19 February 2026
Frank
Werkhoven
Wat een prachtige 10, hartelijk dank! ⭐
Wat fijn om te horen dat de spiegel uw verwachtingen overtreft en dat de afwerking en details zo goed bevallen. Geweldig dat hij precies op tijd geleverd is en volledig overeenkomt met wat beloofd werd – daar doen we het voor!
Geniet van uw prachtige spiegel en bedankt voor uw vertrouwen. Graag tot een volgende keer! 😊
Shirley
Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.
Havezateweg 11
7798CC Collendoorn