Laden reviews...
245 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle levering en nauwkeurig verpakte producten. De meeste bestellingen komen op tijd en zoals beschreven aan. Enkele vertragingen werden opgelost door duidelijke communicatie. Over het algemeen groeit de waardering voor het assortiment en de kwaliteit.
Wir haben die Brynxz Ovalen Vintage Tafellamp bestellt und für eine Lieferung nach Deutschland Kontakt mit dem Kundenservice aufgenommen. Die Mitarbeiter sind äußerst freundlich und zuvorkommend. Bestellung und Versand verliefen einwandfrei. Die Lampe war unglaublich sorgfältig verpackt. Die Lampe ist wunderschön und wirkt genau wie auf dem Foto. Wir werden wieder bestellen!
23 June 2026
Nils
Brake
Zeer goede betrouwbare site
20 June 2026
Nathalie
Temse tielrode
Bij aflevering, zat er geen afvoergat in badmeubel. Na telefonisch contact gehad, en gelijk geholpen, dmv credit nota. Prima opgelost.
18 June 2026
Natasja
Grevenbicht
Beste Natasja,
Bedankt voor uw positieve review! Wat goed om te horen dat u ons telefonisch gemakkelijk kon bereiken, dat u snel geholpen bent en dat we dit direct naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Bedankt voor uw begrip, en we wensen u veel plezier met uw aankoop!
Fijne dag! Groetjes Liv
Gruttersbak gekocht. Prachtige kwaliteit. Zwaar en mooi van kleur. Geen rommel. Goed verpakt en zonder beschadigingen aangekomen. Bestelproces eenvoudig en duidelijk.
14 June 2026
Christel
Ouddorp
Beste Christel,
Bedankt voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de gruttersbak. We wensen u veel plezier met uw aankoop en wat heeft u de gruttersbak mooi gestyled!
11 June 2026
Cathy
ENTER
Beste Cathy,
Bedankt voor uw mooie recensie! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw wortelhouten krans en dat u goed bent geholpen bent. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst graag nog eens weer te zien!
11 June 2026
Sandra
Venlo
Beste Sandra,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de lampen en de nette levering. Daar doen we het graag voor. We wensen u veel plezier met uw aankoop.
9 June 2026
Helen
Haarlem
Beste Helen,
Bedankt voor uw leuke recensie! Wat staat de lamp mooi in uw eetkamer, we wensen u er veel plezier van.
Fijne dag! Groetjes Liv
Echt top geregeld! Met vragen kun je altijd terecht ! Alles was heel fijn geregeld, snel gezorgd en erg goed verpakt! Heel erg blij met mijn toiletmeubel en waskom! Dank jullie!
8 June 2026
Alice
Arnhem
Beste Alice,
Geweldig dat u zo blij bent met uw toiletmeubel en waskom en dat alles snel en zorgvuldig verpakt is aangekomen. Heel erg bedankt voor deze mooie review en veel plezier met uw aankoop.
Fijne dag! Groetjes Liv
Geen grote bestelling, slechts een super mooie sororoca tak. Maar echt een waardevolle aanvulling in onze huiskamer. Prachtig verpakt, keurig bezorgd, helemaal dikke prima dus!
8 June 2026
Helen
Julianadorp
Beste Helen,
Hartelijk dank voor uw positieve recensie! Wat fijn om te horen dat de Sororoca tak zo goed bevalt. Ook leuk om te lezen dat u tevreden bent over de verpakking en de bezorging en wat staat de tak goed bij uw interieur!
Fijne dag! Groetjes Liv
Prachtige entree van ons tuintje, zo tussen de gevallen rozenblaadjes. Niet alleen mooi, maar ook heel praktisch, want de blaadjes lopen we nu niet naar binnen. Wij zijn er blij mee!
7 June 2026
Jos
Schalkhaar
Beste Jos,
Bedankt voor uw mooie recensie! Veel plezier met uw aankoop en hartelijk dank voor uw aanbeveling!
Fijne dag! Groetjes Liv
De bestelde koperen kraan is snel geleverd zoals afgesproken. Hij voldoet helemaal aan de verwachtingen!
31 May 2026
Roy
Steenderen
Beste Roy,
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw aankoop. We zijn blij dat de koperen kraan voldoet aan uw verwachtingen. Graag tot een volgende keer!
Fijne dag! Groetjes Liv
Prachtige tafel en correct geleverd
30 May 2026
Edward
Dedemsvaart
Beste Edward,
Bedankt voor uw positieve review, wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat u tevreden bent met uw nieuwe tafel. We hopen u in de toekomst nog eens weer te zien!
Fijne dag! Groetjes Liv
Het leveren van mijn douche duurde twee weken langer dan normaal. Hier moest ik wel zelf eerst achteraan gaan. Vanaf het moment dat ik het aangaf werd ik wel snel geholpen en werd is goed op de hoogte gehouden, dus misschien was dit een uitzondering.
Beveelt niet aan
28 May 2026
Emil
Amsterdam
Beste Emil,
Bedankt voor uw review, het spijt ons dat de levering van uw douche langer heeft geduurd dan verwacht en dat u hier zelf achteraan moest gaan. Wel zijn we blij om te horen dat u na uw melding snel bent geholpen en goed op de hoogte bent gehouden van de voortgang.
Uw feedback nemen we mee om onze communicatie te verbeteren. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we u graag verder.
Fijne dag! Groetjes Liv
Snelle levering en goed verpakt
28 May 2026
Conchita
Spijkenisse
Beste Conchita,
Wat fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd en goed verpakt bij u is aangekomen. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer!
26 May 2026
Priscille
Dongen
Beste Priscille,
Bedankt voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat de windlichten zo goed bevallen en wat staat het mooi in uw interieur! Heel veel plezier ervan!
Fijne dag! Groetjes Liv
Snelle levering, mooie kwaliteit en keurige prijs!
25 May 2026
Piérre
Schijndel
Beste Piérre,
Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat alles snel in huis was en dat de kwaliteit goed bevalt.
Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot een volgende keer!
Fijne dag! Groetjes Liv
Na mijn lange zoektocht naar een perfecte lamp op deze site terecht gekomen en wat eenkeuze. De foto's en omschrijving zijn erg duidelijk en de communicatie gaat snel. Ik ben fan.
24 May 2026
Tiny
Den Haag
Beste Tiny,
Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze collectie, duidelijke informatie en snelle communicatie.
Veel plezier met uw nieuwe lamp en we hopen u in de toekomst nog eens weer te zien!
Fijne dag! Groetjes Liv
Mooie zaak waar de tijd word genomen voor elke vraag. Levering van ons wastafel meubel goed verzorgd keurig geleverd op de afgesproken plek.
Johan
Wezep
Beste Johan,
Wat een mooie review, bedankt! Fijn om te horen dat u onze winkel, het advies en de service zo positief heeft ervaren. Ook goed om te weten dat de levering van het wastafelmeubel netjes en volgens afspraak is verlopen. We wensen u er veel plezier mee!
Fijne dag! Groetjes Liv
Nadat ik heb besteld heel snel geleverd.Mooie sidetable. Prachtig hout. Ik heb ook direct uit die serie de salontafel besteld.
Nathaly hendrikx
Landgraaf
Beste Nathaly,
Wat fijn om te horen dat de sidetable zo goed in de smaak valt! Leuk dat u meteen ook de salontafel uit dezelfde serie heeft besteld, dat wordt ongetwijfeld een mooie combinatie in huis. Veel woonplezier gewenst!
Michelle
Groningen
Beste Michelle,
Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat de wandplank volledig aan de verwachtingen voldoet en dat ook de levering naar wens was. Veel plezier ermee en we hopen u in de toekomst nog eens weer te zien!
Fijne dag! Groetjes Liv
Vriendelijke en vooral hulpvaardige dame aan de telefoon waardoor ik geattendeerd werd op een ander bankje dat wel beschikbaar was. De koop was snel rond en de levering vlot! Heel blij met bankje dat volledig voldoet aan de verwachting!
17 May 2026
Lilian
Breda
Beste Lilian,
Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent en dat we samen een passend bankje hebben kunnen vinden. Geweldig dat zowel de levering als het bankje zelf volledig aan de verwachtingen voldoen. Veel plezier ermee!
Fijne dag! Groetjes Liv
Bestellingen worden altijd zeer goed verpakt. Is veel keuze in de webwinkel.
12 May 2026
Jet
Leeuwarden
Beste Jet,
Bedankt voor uw positieve review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over de verpakking en het ruime assortiment in onze webwinkel. Graag tot een volgende keer!
Fijne dag! Groetjes Liv
Ik heb het zwevend toilet meubel Daantje eiken geborsteld bij u gekocht in combinatie met een hardstenen fontijn met geribbelde rand. Het meubel en de wasbak voldoen aan mijn verwachting, nog mooier dan op de foto. De bijpassende toiletrol houder eikengeborsteld maakt het geheel mooi af. De levering was snel en netjes verpakt. Mijn dank hiervoor.
11 May 2026
Peggy
Sint-Oedenrode
Beste Peggy,
Wat fijn om te horen! Wat leuk dat het zwevend toiletmeubel Daantje in eiken geborsteld samen met de hardstenen fontein en de bijpassende toiletrolhouder zo mooi staat in het echt. Bedankt voor uw review en we hopen u in de toekomst nog een keer weer te zien.
Fijne dag! Groetjes Liv
Duidelijke info per mail en snelle levering
10 May 2026
Charles
Bergen NH
Beste Charles,
Bedankt voor uw positieve reactie en we hopen u snel weer te zien!
Fijne dag! Groetjes Liv
Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.
Havezateweg 11
7798CC Collendoorn