Laden reviews...
8 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen eerlijk advies en betrouwbare reparaties. Het team communiceert duidelijk wat er nodig is. Vakmanschap en een eerlijke prijs dragen bij aan een positieve ervaring. Over het geheel genomen beschrijven de reacties een professioneel en vriendelijk bezoek.
Heb hier mijn Dacia Sandero Stepway in onderhoud. Hulpvaardige mensen, een probleempje tussendoor werd snel opgelost. Deskundig advies en men denkt met je mee. Ik kwam hier op aanraden van een vriend die hier al jaren klant is en dat is natuurlijk niet voor niets. Ik ben dus een buitengewoon tevreden klant!
12 August 2026
Laurens
Den Haag
Al meer dan 30 jaar ben ik een uitermate tevreden klant van Auto Citrus. Al mijn auto's zijn hier in onderhoud geweest en zijn dat nog steeds. Alle reparaties en beurten zijn tot in de puntjes uitgevoerd. Ook als er een spoedgeval is staan de monteurs van Auto Citrus voor je klaar. Alles tegen een hele redelijke prijs. En bovendien: ik heb in deze garage elke keer een mooi gesprek over auto's!
30 June 2026
Wim Hofstee
Den Haag
Al jaren zijn wij klant bij Auto Citrus en in al die jaren is onze auto goed gerepareerd zonder dat ik ook maar een seconde het gevoel had dat onnodig teveel betaalde. Freek geeft altijd eerlijk advies en zegt waar het op staat. Mijn man en ik waarderen dat zeer en inmiddels is ook onze volwassen zoon klant bij Auto Citrus. Overigens stamt het eerste contact van een aantal jaar voordat ik klant werd. Ik kreeg mijn (elektrische) raam niet meer dicht, het was vrijdagmiddag en onze dochter en ik zochten naar een garage die ons kon helpen. Kosteloos hebben de mannen destijds ons raam hersteld en zo konden wij weer verder.
29 March 2026
Gabriell
Den Haag
Ik heb uitstekende ervaringen met dit bedrijf. Deskundig, betrouwbaar, klantvriendelijk. Er is nu een einde gekomen aan eigen auto bezit maar mijn Volvo en VW Bora zijn al die jaren perfect door hen verzorgd. De Bora zelfs bijna 17 jaar.
21 January 2026
Frans
DEN HAAG
I am sorry that I cant give zero. I made appointment and brought my car to them because heating didnt work and external sensor for the temperature didnt work. They called me to collect the car and told me that my heating doesn't work and my sensor doesn't work (exactly what I complained about) and that they dont have time to fix the problem. And charged me 119 EUR for that. At first, I thought it is a prank, but the I realised they are serious. I paid the bill,however, they will never see me again.
Beveelt niet aan
6 January 2026
Igor
Den Haag
Vroeg in de ochtend mijn auto gebracht voor APK. Voor 12 uur een belletje over en na 4 uur in de middag kan ik mijn auto halen, reparaties gedaan en APK gekeurd. Service top.
11 September 2025
Jeannet
Den Haag
Vakkundig, betrouwbaar, en correct . ik ben al 10 jaar klant bij deze garage en wil nooit meer een andere.
10 September 2025
M. Kortekaas
Den Haag
Ik ben enthousiast over de perfecte service. De medewerkers zijn heel vriendelijk en voeren de werkzaamheden zeer goed uit. Ik ben blij met deze garage.
4 September 2025
Cherry.
Zoetermeer.
Prettig, vakkundig en altijd vriendelijk personeel.
5 July 2025
Arthur van Rijswijk
'S-GRAVENHAGE
Sinds 1996 kom ik in deze garage bij voorgangers en nu bij Freek, Robert en collega’s. Al die jaren zijn als klantvriendelijk, houden van hun werk en werken uitstekend op mij overgekomen. Een extra bedankje is dan ook op zijn plaats voor dit team.
27 June 2025
Eerlijke en goede service
7 June 2025
john
Den Haag
Vakbekwame monteurs, vriendelijk, altijd bereid om mee te denken . Prima service!
21 May 2025
Fons
Den Haag
Je word altijd goed geholpen en de prijs is goed.
12 March 2025
Monique van der Lubbe
Rijswijk
Onze bedrijfsauto’s worden al jarenlang goed onderhouden en we kunnen met volle overtuiging zeggen dat we uiterst tevreden zijn over hun service. De monteurs zijn deskundig, snel en denken altijd met ons mee. Of het nu gaat om regulier onderhoud, reparaties of APK-keuringen, we weten dat onze voertuigen in goede handen zijn. De communicatie is duidelijk en transparant, en we worden altijd op tijd geïnformeerd over eventuele extra werkzaamheden. Daarnaast hanteren ze eerlijke prijzen en werken ze efficiënt. Kortom, een betrouwbare en professionele garage die we iedereen kunnen aanraden!
4 March 2025
Remy
Den Haag
Onze auto ging kapot op de snelweg, laten wegslepen naar Auto Citrus en daar konden we in no time een diagnose van de auto en een offerte voor de reparatie (hoger dan de dagwaarde) krijgen. Een nieuwe auto stond ook al in de showroom en die blijkt prima passend te zijn voor onze situatie. Een hybride Captur uit 2023 met weinig kilometers. Binnen twee weken, zonder veel zoeken klaar om op weg te gaan, waar vind je dat? En over een week of drie zit er ook nog een trekhaak onder.
20 September 2024
Anno
Den Haag
Kom hier al jaren en ben tevreden
30 July 2024
Marjan
Den Haag
Ondanks de drukte en te weinig personeel hele goede service!
5 July 2024
Liesbeth Frequin
's-Gravenhage
Al meer dan 25 jaar ben ik klant van Auto Citrus, eerst jarenlang met een VW Golf 1.9TDI, later met twee BMW's, een 3.0 Z3 roadster en een 118i. Alle wagens zijn altijd perfect onderhouden, nog steeds, en ik rij dus altijd met een gerust gevoel. Daar gaat het om.
8 November 2023
Wim
Den Haag
Van de week langsgeweest voor een accu diagnose, deze bleek slecht en er is gelijk een nieuwe in gegaan. Dit alles binnen een uurtje geregeld, dus echt top service. Hier breng ik de auto ook altijd langs voor onderhoud en APK, want dan weet ik zeker dat alles weer tip top in orde is.
28 October 2023
Rick
Den Haag
snel, goed en ook leenauto erbij, wat wil je nog meer
21 December 2022
ronald
den haag
Al meer dan 10 jaar klant. Goede garage. -Prijs kwaliteit verhouding meer dan in orde, dus zeker niet de duurste. Zeker in vergelijking met Dealer garages. -Altijd een eerlijke afhandeling en netjes bellen om te overleggen over eventueel grotere reparaties. -Ze denken altijd met je mee en zijn ook pro-actief met bijvoorbeeld het doen van APK's. -Ook de haal en breng service is een grote plus voor mij. Dit alles resulteert in een goed onderhouden auto en tevreden klant.
11 November 2022
Luuk
Zevenhuizen
Ruim 25 jaar breng ik mijn auto's, eerst VW daarna BMW, bij Auto Citrus en ik ben nog nooit voor verrassingen geplaatst. Beurten en reparaties worden correct, deskundig en snel uitgevoerd. Bovendien zijn het héél aardige mensen!
11 November 2022
Wim Hofstee
Zoals altijd top.
9 November 2022
edwin
Den Haag
Zeer kundige vakmensen, goede communicatie. Wij zijn al jaren tevreden klant
8 November 2022
Jasper