Snel geleverd en opgehaald.

Super tevreden, prettige contacten!

Snelle levering, zelfs hulp bij het omhalen van een boom die in de weg stond. Ook prettig contact met de administratie! Dankjewel!

Kan beter

Snel geleverd conform afspraak, maar wanneer dit afgehaald gaat worden, moeten via een ophaalformulier bevestigd worden, vervolgens nog 3 dagen wachten tot die werd afgehaald, ongetwijfeld zullen ook buurt bewoners hier gebruikt van maken, en dat kan bedoeling niet zijn. Jullie zullen denken, daar heb je zo zeiker weer.. het is nooit goed. Zodra iets anders wordt deponeer kunnen wij de extra kosten betalen.

Gewoon perfect volgens afspraak

Bezorg & afhaaldatum gewoon volgrns afspraak Gewoon geen gedoe!

Alles ging super goed!

Super netjes geregeld. Zeker ben ik heel tevreden!

Snel geleverd

Duidelijke communicatie, makkelijk te bestellen en op tijd gebracht

snel geleverd maar ophalen is lastig

gebeld om de bak op te halen, moest per se een ordernummer hebben om de bak te kunnen laten halen. Had de factuur voor me, zonder ordernummer. Factuurnummer etc alles kon ik opnoemen maar "nee, anders kan de buurman ook bellen", ja want die heb ik mijn factuurnummer verteld.. erg sneu.

Gewoon goed

Snel geregeld communicatie goed. Goed

Alles is volgens afspraak geregeld TOP

Gewoon top geregeld ook als je belt met vragen krijg je netjes antwoord.

Kwam zoals afgesproken en flexibel met ophalen!

Gewoon goed!

Ja

Je kunne morgen ophalen

Prima contact, prima service

Prima service, bak was onvoorzien door meer sloopwerk zelfde dag al vol, volgende dag in de ochtend al vroeg gewisseld voor een lege waardoor het sloopafval gewoon weer in de nieuwe bak kon. Echt snel ook die container na afmelden weer opgehaald.

Snel, makkelijk en vriendelijk

De bak was snel geregeld. Ik moest de besteldatum veranderen en dat was geen probleem. Vriendelijke service. Hele fijne handige service! Dankjewel.

Bouwbak prima!

Duidelijk, vriendelijk en meedenkend. Dank voor alle medewerking. Met name omdat het bezorgadres iets anders was dan het adres zelf. Goed opgelet en mooie samenwerking met degene die de bak kwam brengen. Top!

Vriendelijk en snel

Vriendelijk personeel en betrouwbaar. Houden zich aan afspraken en zijn goed bereikbaar

Geweldig, klantvriendelijkheid

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak

Super goeie service!

Snelle en goede service en vriendelijk personeel

Snel kunnen bestellen, zelfde dag geregeld

Had snel een container nodig. Kon dezelfde dag geleverd worden en is ook weer tijdig opgehaald. Goede service

Alles is van het begin aan goed gegaan

Vanaf de afspraak tot het ophalen,ging alles naar wens

Prima geregeld alles conform afspraak

Heldere omschrijvingen op de website. Correct geleverd en afgehaald. Snel en goed.

Bouwbak: betrouwbaar en goed bereikbaar

Alles volgens (heldere) afspraken en goede communicatie. Goed bereikbaar voor vragen. Chauffeur ook flexibel.

prima geregeld

Bouwbak werd geleverd en opgehaald op het afgesproken tijdstip.

Afspraken worden niet nagekomen

De container werd 3 dagen later na de afgesproken datum pas geleverd. Vervolgens werd hij een week na de afsprak pas weer opgehaald. Op onze emails om de container op te halen, werd niet gereageerd.

Processorstraat 3

1033NZ Amsterdam

0341-202040

Over Bouwbak.nl

Bouwbak.nl is dé specialist in het verhuren van afvalcontainers voor zowel particulieren als bedrijven. Met jarenlange ervaring in de afvalbranche weten wij precies wat onze klanten nodig hebben: snelle levering, scherpe prijzen en uitstekende service. Bij Bouwbak.nl geloven we in gemak en transparantie. Daarom bestel je eenvoudig online de juiste container voor jouw klus, zonder verrassingen achteraf. Of het nu gaat om een kleine verbouwing, een grote renovatie of een zakelijke afvalstroom, wij zorgen voor een efficiënte en duurzame afvoer van jouw afval. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. We streven naar 100% service en betrouwbaarheid, zodat jij zorgeloos kunt bouwen en opruimen. Bouwbak.nl – simpel, snel en zonder gedoe!