Goede en snelle service

Goede en snelle service.

Komen afspraak goed na en de chauffeurs zijn zeer professioneel .

Bouwbak snel geleverd, niet op juiste plek.

Bouwbak razend snel geleverd. Helaas niet op de plek waar we m wenste, er was iets fout gegaan in de communicatie. Via what’s app snel contact gelegd en bouwbak wilde de bak de volgende werkdag op juiste plek zetten. Dat was niet nodig, we hebben m zelf verplaatst.

Prima op tijd geleverd en opgehaald.

Vriendelijke chauffeurs.

Keurig op afgesproken tijd geleverd en weer opgehaald

Snel en heldere communicatie

Snelle organisatie voor een bak en snelle afwikkeling betreffende ophalen. Top geregeld en zeer scherpe prijzen. Dank!!!

Service is beter dan verwacht.

Bij het plaatsen had degene die plaatste wel mee kunnen denken en de bak in een keer NIET voor een deel voor de inrit kunnen zetten. Toen ik hem daarop wees deed hij wel zijn best voor mij.. Adm afhandeling : uitstekend ( ook supersnel.antwoord) Ook op verzoek eerder opgehaald: heel fijn. Dank !

Alles verliep volgens afspraak

zeer makkelijk te bestellen via de site. Alles veliep geheel volgens afspraak.

Prettige en persoonlijke service

Heel makkelijk geregeld en voor mijn deur gezet scheelt een hoop kopzorgen

Prima punctueel

Er waren geen problemen. Dank voor de goede service.

Tip: was voor mij de eerste keer om een container te bestellen. Als je de klant, mij dus, aan de telefoon hebt verwijs mij dan niet door naar website. Overigens wel blij dat jullie mij vervolgens door de website hebben geloodst! Medewerkers uiterst vriendelijk!

Snel makkelijk en klantvriendelijk

Vanuit Venlo snel een container in Amsterdam geregeld. Op tijd geleverd en netjes conform afspraak opgehaald. Top service!!

Netjes op tijd.aardige chauffeurs Goede communicatie

Ik heb het lenen van de bouwbak als prima ervaren.

Levering verliep soepel en chauffeur dacht mee over de beste plek om de bak te plaatsen. Na een telefoontje is de bak weer opgehaald. Verder ben ik telefonisch goed geholpen.

Snel en duidelijk

Makkelijkste site om container te huren en te laten ophalen. Heb vaker containers gehuurd en bij bouwbak.nl ervaar ik meer gemak, duidelijkheid en snelle terugkoppeling.

Bak was te laat en namen geen telefoon meer op

We hadden tussen 12 en 2 een bak besteld maar er kwam maar niks probeerde naar jullie te bellen maar nam niemand meer op pad om 4 uur kwam de bak en er is ook geen belletje gegeven dat ze er bijna waren of dat ze wat later zouden komen terwijl ik met 5 mensen zat te wachten

Het heeft mij goed voldaan.

Alles volgens afspraak gegaan.

Alles perfect volgens afspraak

Geheel naar verwachting

De levering was op tijd, de chauffeur belde netjes even van tevoren. Ook lekker snel weer opgehaald.

Geweldige oplossing voor opruiming in en om het huis

Naar jaren van vergaren is soms blind opruimen noodzakelijk. In de container en er verder geen omkijken naar. Duidelijke instructies wat er In mag en wat niet.

prettige en snelle levering en retouren van de bak. Vriendelijke desk en chauffeur.

Perfecte afspraken en goede service.

Geheel volgens jullie afspraken kwam de container, netjes vooraf gebeld zodat ik mijn auto kon verwijderen voor de bak.Na gebeld te hebben dat hij gehaald kon worden werd dat door jullie nog dezelfde dag gerealiseerd. Zeker was ook de prijs heel acceptabel en ook het bericht van jullie dat de bak goed was ontvangen stel ik zeer op prijs.

Super snel

dag van te voren besteld. Volgende ochtend geleverd. Zelfde middag nog opgehaald. 1 tip een mailtje met de aflevertijd zo mooi zijn.

Processorstraat 3

1033NZ Amsterdam

0341-202040

Over Bouwbak.nl

Bouwbak.nl is dé specialist in het verhuren van afvalcontainers voor zowel particulieren als bedrijven. Met jarenlange ervaring in de afvalbranche weten wij precies wat onze klanten nodig hebben: snelle levering, scherpe prijzen en uitstekende service. Bij Bouwbak.nl geloven we in gemak en transparantie. Daarom bestel je eenvoudig online de juiste container voor jouw klus, zonder verrassingen achteraf. Of het nu gaat om een kleine verbouwing, een grote renovatie of een zakelijke afvalstroom, wij zorgen voor een efficiënte en duurzame afvoer van jouw afval. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. We streven naar 100% service en betrouwbaarheid, zodat jij zorgeloos kunt bouwen en opruimen. Bouwbak.nl – simpel, snel en zonder gedoe!