Super service

Bouwbak heeft een overzichtelijke website. Ik had wel nog een vraag en die werd uiterst vriendelijk beantwoord door de medewerkster. De bouwcontainer werd op het afgesproken moment geleverd en direct verwijderd na het afmelden.

zeer tevreden

een goede service gerichtheid. Doen wat je zegt, geeft vertrouwen. een 'bak' voor een goede prijs-kwaliteit de vriendelijke chauffeurs, die er alles aan doen om de bak op de juiste plaats te zetten. >en door accurate planning lekker snel weer ophalen Als er alleen minpunt is, dan is dat de niet goed werkende ophaalservice op de website. Niet herkennen van het ordernummer Maar ja; een telefoontje is ook zo gepleegd.

Prima service. Snel geplaatst en opgehaald

Top. Goeie chauffeurs

Keurig op tijd. Fijn afspraken te maken met kantoor

Geweldig service

Goed prijs en vriendelijk personeel. Zonder gedoe alles bezorgd en na 4 weken weer opgehaald. Dank jullie wel.

Streng maar rechtvaardig

Ik had per ongeluk een verkeerd product in container gedaan, en moest dus bijbetalen. Maar bouwbak bood gelukkig aan de kosten te delen. Blij mee!

Perfect geregeld

Het brengen en halen is prima geregeld

Super snel....

De container stond super snel voor de deur en na het belletje dat hij vol was werd de container een dag later weer netjes opgehaald. Alles voor een redelijke prijs.

fijne en goed, no nonsense service

duidelijk en snel

Fantastisch

Top service! Snelle levering en ophalen!

Bijzonder aardige lui, prima container

Idem

Doet wat ze beloven.

Kon op de dag van plaatsen nog aanpassen wat we nodig hadden.

Top geregeld snel gebracht en na bellen ook lekker vlot opgehaald

Top geregeld

Chauffeur was een en al vriendelijkheid

Vriendelijk en luisteren naar je van waar de bak moet

Prima doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen

Volgens afspraak gebracht en gehaald, prima.

Top service, vriendelijke mensen en snel geholpen

Top service, vriendelijke mensen en snel geholpen

Top service

Duur maar zeer goede service. Snel en correct.

Vlot, prettig personeel, goede prijs/kwaliteit

het reserveren verloopt via duidelijke stappen. De levering en het ophalen verliepen vlot en door prettig personeel. De wijze waarop vervolgens de inhoud van de bak wordt gerecycled maakt dat de prijs voor de container zeer redelijk is. Complimenten!

4 keer moeten bellen op de dag van levering

Op zich ben ik wel tevreden over de levering van 6 M3 houtcontainer met wachten. Ook de verandering naar een andere dag en andere grootte verliep probleemloos. Alleen de aflevering was een drama . Levering tussen 10 en 11 . Gewacht van 10 tot 11.50. Ik kreeg sterk de indruk dat men hem in de planning vergeten was. Ik heb 4 keer moeten bellen.

super

everything went as well as possible, I easily ordered a container on the internet, and then I called the office to pick it up. Although I speak poorly in English, you were understanding and calmly understood me. I am from Poland, as many of my colleagues have a company here and I often need a container, it would be a good idea to hire a Polish consultant.

Prima geregeld

Makkelijk geregeld voor een prima prijs.

Prima service volgens afspraak

De container werd netjes in de ochtend geleverd en de chauffeur dacht goed mee over de plaatsing van de container. Na even bellen werd de container snel weer opgehaald.

Uitstekende prijs en kwaliteit.

Heel goed geregeld! Snel bezorgd, mooi neergezet op lastige plek, en in goed overleg ook vlot weer weg gehaald. Een aanrader.

gewoon goed

Alles volgens afspraak. Korte lijnen no nonsens bedrijf, zeker aan te raden

Processorstraat 3

1033NZ Amsterdam

0341-202040

Over Bouwbak.nl

Bouwbak.nl is dé specialist in het verhuren van afvalcontainers voor zowel particulieren als bedrijven. Met jarenlange ervaring in de afvalbranche weten wij precies wat onze klanten nodig hebben: snelle levering, scherpe prijzen en uitstekende service. Bij Bouwbak.nl geloven we in gemak en transparantie. Daarom bestel je eenvoudig online de juiste container voor jouw klus, zonder verrassingen achteraf. Of het nu gaat om een kleine verbouwing, een grote renovatie of een zakelijke afvalstroom, wij zorgen voor een efficiënte en duurzame afvoer van jouw afval. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. We streven naar 100% service en betrouwbaarheid, zodat jij zorgeloos kunt bouwen en opruimen. Bouwbak.nl – simpel, snel en zonder gedoe!