Alles netjes vriendelijk geregeld.

makkelijk

Zeer makkelijk om een bouwbak te bestellen en te laten ophalen. Hartelijk dank.

Goed geregeld

Over alle service prima tevreden. Wel was de naam in de herinneringsmail (ik had de bak vrij lang nodig) onjuist. Daarnaast vond ik de ontvangst van een nota zo'n 2 maanden na de huur verwarrend.

prima service

goed contact en prima afhandeling .

Duidelijk, snel en goedkoop!

Duidelijke website waar je alles kunt afhandelen. En perfect verlopen allemaal.

Snelle en probleemloze levering

Snelle (binnen 1 dag) levering en ophalen binnen 2 dagen na verzoek tot ophalen. Ofwel prima service!

Levering prima ophalen iets minder

Op onverklaarbare wijze was het ophalen van bak geannuleerd door de planning, waardoor de bezorging keuken enige vertraging heeft opgelopen daar de container bijna tegen de voordeur aanstond

Prima service en communicatie

Fijn bedrijf

uitstekend

Geheel conform afspraak container geleverd, en ook weer snel opgehaald, dit bedrijf zeker een aanrader

Alles keurig op tijd, ook het ophalen

Alles keurig op tijd, ook het ophalen

Uitstekende service

Snel geleverd, vriendelijke chauffeur, ophalen binnen twee werkdagen. Erg tevreden.

gewoon top

snel gebracht en ook snel weer op gehaald ,ik ben er super tevreden over

Snel geregeld

Perfect op tijd geleverd en ook weer snel opgehaald. M.a.w. Prima service

Snelle service

Eenvoudig te bestellen en snelle levering Ook het ophalen gaat snel. Kortom prima

Top geregeld

In de eerste instantie werd er een te kleine container geleverd. Dit is netjes opgelost. Top bedrijf, fijne klantenservice

Super geregeld snel gebracht en snel weer opgehaald

Van begin tot einde duidelijke communicatie, geen verrassingen!

Goede website met duidelijke informatie. Heldere afspraak, vlot via mail volgt de overeenkomst, acceptabele prijs, aangeven van tijdstip van levering kan nog wel iets scherper. Ophalen ook prima. Vriendelijke chauffeurs.

Prima vlotte levering en snelle afhandeling

Fantastisch

Ze werken vlgs afspraak. Bak komt op tijd en wordt ook weer op de afgesproken datum en tijd opgehaald,

Prettig geholpen zowel aan de telefoon als aan de deur

Voor herhaling vatbaar

Bak snel geplaatst, maar pas op voor verborgen kosten!

's Avonds om 23:00 een bak besteld en daarbij de eerstvolgende mogelijkheid aangeklikt (dat was al dag erna). Tijdens het afrekenen met creditcard kreeg ik een melding dat de order was mislukt, maar het bedrag was wel gereserveerd op mijn kaart. Bij navraag kreeg ik iemand van Union Containers aan de lijn, niet van Bouwbak.nl. Zij gaf aan dat de order wel was geplaatst, maar of ik nog even € 30 extra kon overmaken omdat ik een spoedbestelling zou hebben geplaatst. Over deze kosten staat overigens niets op de website. Of dit soort praktijken mag weet ik niet, maar ik betwijfel het. Bij het betalen van die € 30 kreeg ik overigens opnieuw de melding dat het mislukt was, maar dat zullen ze vast "normaal" vinden. De bak zelf werd inderdaad op tijd geleverd en ook weer snel opgehaald nadat ik dit had verzocht.

Zoals het hoort!

Alles volgens afspraak geregeld, geen omkijken naar... Zeer tevreden!

Snel besteld en op tijd geleverd

Prima service van Bouwbak. Ik heb voor 4 weken een bak besteld en ze waren een stuk goedkoper dan de aanbieder in de buurt. De chauffeur neemt even contact met je op zodat je de exacte plek voor de bak kunt aanwijzen. Erg tevreden met de soepele afhandeling. Let op: voordat de 4 weken voorbij zijn moet je even contact met ze opnemen om af te spreken op welke dag de bak kan worden opgehaald. Deze bevestiging moet je wel even regelen.

Een bouwbak voor mijn gemak

Prima procedure, het enige wat ik miste is een melding van ophalen volle afvalcontainer.

Snel, vriendelijk, op tijd

Prettig contact met klantenservice Bak precies op tijd Snel weer op gehaald na melding dat bak kon worden gehaald

Processorstraat 3

1033NZ Amsterdam

0341-202040

Over Bouwbak.nl

Bouwbak.nl is dé specialist in het verhuren van afvalcontainers voor zowel particulieren als bedrijven. Met jarenlange ervaring in de afvalbranche weten wij precies wat onze klanten nodig hebben: snelle levering, scherpe prijzen en uitstekende service. Bij Bouwbak.nl geloven we in gemak en transparantie. Daarom bestel je eenvoudig online de juiste container voor jouw klus, zonder verrassingen achteraf. Of het nu gaat om een kleine verbouwing, een grote renovatie of een zakelijke afvalstroom, wij zorgen voor een efficiënte en duurzame afvoer van jouw afval. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. We streven naar 100% service en betrouwbaarheid, zodat jij zorgeloos kunt bouwen en opruimen. Bouwbak.nl – simpel, snel en zonder gedoe!