Alles zeer vlot verlopen en makkelijk te regelen ook telefonisch zeer goed en vlot geholpen

Positief

Container super geregeld maar later toch nog een naheffing

Heb van te voren gebeld wat voor container ik moest hebben voor het afvoeren van vloerbedekking, deze container heb ik dan ook besteld. Container werd keurig op tijd gebracht, chauffeur hielp zelfs met vullen en binnen 15min. was hij weer weg. Wat schets mijn verbazing ......... na 5 dagen kreeg ik nog een naheffing omdat ik zogenaamd de verkeerde container had besteld. Ik kon praten als brugman maar ze konden niets voor mij betekenen en ik moest de naheffing gewoon betalen, de administratiekosten wilden ze crediteren. En het was mijn woord tegen het die van hun zeiden ze. Ik was zeer tevreden tijdens het leveren en vullen maar dat is geheel te niet gedaan. Ik zou hun dus niet adviseren.

Helemaal goed!

Snel geregelden makkelijke communicatie

snel en soepel geregeld!

plannen, brengen, afmelden en halen! netjes achteraf mail dat je container juist beladen was. prima ervaring

Snelle levering. Dik tevreden!

Snelle levering. Top bedrijf. Dik tevreden.

zeer correct

snel opgehaald waardoor overlast aan omgeving beperkt was gebleven een aanrader veel succes

Goede en betrouwbare service

Ook telefonisch goed, professioneel, vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Belden ook netjes terug met juiste informatie.

Bouwbak besteld en snel geleverd

Gewoon goede dienstverlening voor een goede prijs

Container snel geleverd en opgehaald!

Container snel geleverd en opgehaald!

Prima afspraak en prima geregeld

Prima afspraak en prima geregeld

Topper

Binnen 24 uur afgeleverd bij reservering en 24 uur opgehaald na afmelden.

Super makkelijk geregeld en netjes bezorgd op de afgesproken dag. Het ophalen was ook vlot gezegd na 1 mail

Prima geregeld!

Afspraken nagekomen, lage prijs, nette levering. Aanrader!

Alles keurig netjes geleverd, en opgehaald.

Perfect geregeld

Goede ervaring met het huren van bouwafvalcontainer bij bouwbak! Makkelijk te bestellen via de website. Container werd keurig geleverd volgens afspraak, chauffeur belde netjes van te voren. Ook ophalen werd snel en keurig geregeld.

Alles ging goed

Container besteld en die werd twee dagen later op de afgesproken dag en plek geleverd. En weer opgehaald in de verwachte tijd. Geen problemen verder. Het is een handige dienst.

Alles goed geregeld!

Bestellen, plaatsen, afmelden en ophalen ging allemaal zonder enig probleem en moeite. Dus top!

Geheel volgens afspraak uitgevoerd

top, snel en volgens afspraak

Waar een vorige bak leveraar niet de bak op de plek kon krijgen is het de chauffeur van jullie wel gelukt, zoals verwacht. Fijne chauffeur, meedenkend en prettig geholpen!

geweldig

klopt met de afspraken voor op tijd brengen en ophalen. vriendelijke mensen zowel persoonlijk als aan de telefoon.

Bijzonder vlotte levering- en ophaalservice

Via de website een datum gekozen voor de levering van de 6 m3 grofvuilcontainer. Werd de dag er voor in de middag gebeld met de vraag of de container die middag (dus een dag eerder) geplaatst kon worden. Konden we een dag eerder beginnen met puin ruimen. Super. Zelfde geldt voor ophaalservice. Ik had een datum opgegeven hiervoor en op de website staat dat het tot 3 of 4 dagen nadien kan zijn dat de container daadwerkelijk wordt weggehaald. Tot mijn verbazing (en de vreugde van de buren ;-)) werd de container die middag opgehaald. Grofvuilcontainer kan bijna alles in zonder bij verbouwing materiaal te hoeven scheiden. Heel fijn!!

Snel ,goed en een goede prijs

Moest snel van mijn puin af en dat werd snel geregeld

Erg goed en goedkoop

Makelijk snel en goed

Snelle service. Bak staat netjes.

Doe maar niet.

Site en alles is prima. Bestelproces ook. Tot de levering dan ook niets te klagen. Echter meerdere containers besteld, er kwam er maar 1. Vanaf dat moment diverse beloftes gemaakt, maar vrees dat hier toch sprake is van ingebrekestelling. Ruim 24 uur later wordt de telefoon niet meer opgenomen mails niet beantwoord. Zonde. Met heldere communicatie zouden we al een heel end geholpen zijn.

Processorstraat 3

1033NZ Amsterdam

0341-202040

Over Bouwbak.nl

Bouwbak.nl is dé specialist in het verhuren van afvalcontainers voor zowel particulieren als bedrijven. Met jarenlange ervaring in de afvalbranche weten wij precies wat onze klanten nodig hebben: snelle levering, scherpe prijzen en uitstekende service. Bij Bouwbak.nl geloven we in gemak en transparantie. Daarom bestel je eenvoudig online de juiste container voor jouw klus, zonder verrassingen achteraf. Of het nu gaat om een kleine verbouwing, een grote renovatie of een zakelijke afvalstroom, wij zorgen voor een efficiënte en duurzame afvoer van jouw afval. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. We streven naar 100% service en betrouwbaarheid, zodat jij zorgeloos kunt bouwen en opruimen. Bouwbak.nl – simpel, snel en zonder gedoe!