Snelle en goede service

Bestellen via dewebsite ging erg makkelijk. Container op tijd bezorgt. Netjes neergezet op de afgezette plek. Afmelden ging ook makkelijk via de website. En het ophalen is ook netje gebeurt.

een top ervaring! van a tot z verliep alles prima

Eindelijk weer eens een bedrijf die doen wat ze beloven. Zeer netjes te woord gestaan via de mail en chauffeur.

Bak werd op tijd geleverd en geplaatst op een plek die voor mij het beste uitkwam. Ook het ophalen was geen probleem, keurig op het aangegeven tijdstip. Terugkoppeling was ook prettig.

heel goed en heel slecht.

Het bedrijf is op zicht goed. Eigenlijk niets op aan te merken. Maar dit alles wordt teniet gedaan door de ophaler en bezorgers van de bak. Nog onbeschofter kan het niet!

Goede, snelle en klantvriendelijk service.

Bij alle bestellingen verliep het probleemloos en vragen werden snel beantwoord.

Zoals verwacht

Bouwbak snel geleverd en binnen afgesproken tijd weer opgehaald,

Goed.

Ontzettend goed geregeld

Ontzettend goed geregeld het brengen en ophalen super gewoon top bedrijf.

Prima geregeld

Was top.

Prima service.

Komen afspraken na en communiceren duidelijk

Komen afspraken na en communiceren duidelijk

Gemakkelijk bestellen en afhalen

Bij zowel bezorgen als afhalen kan er geen enkel woord vanaf van de chauffeur. Gewoon geen enkel woord. Onduidelijk wanneer een bak wordt afgehaald. Na telefonisch overleg over de afhaaldatum wordt de dag toch niet afgehaald. Wel netjes neergezet en afgehaald zonder de bestrating te beschadigen. Maar een fijn gevoel heb ik niet overgehouden en dat komt echt door de chauffeurs.

Wat een uitkomst!

Leveren en ophalen was zo geregeld, en in prettig overleg op een goede plek neergezet.

Snel, goedkoopste, prima!

Bestelde bak werd snel geleverd, was in de regio het goedkoopst, werd na vol melden dezelfde dag nog weggehaald, wat mij betreft super!

Alles prima op tijd geleverd en opgehaald.

Super snelle en vriendelijke service

Top, vriendelijk

Makkelijk te bestellen

Tot 2 keer toe een container besteld dus ook met een wissel te maken gehad,alles is prima verlopen. Ook werd de tweede container snel weer opgehaald na aanmelding,dat heb ik bij een ander bedrijf weleens anders meegemaakt. Ik kan bouwbak.nl dan ook van harte aanbevelen.

Uitstekend!!!

Zondag bak besteld, maandag ochtend geleverd en na een belletje werd de bak de volgende ochtend weer opgehaald! Uitstekende service!! Ik ga hier vaker een bak bestellen

Het liep als een trein

Netjes volgens afspraak gehaald en gebracht. Nette en correcte chauffeur.

Heel goed geregeld allemaal.

Precies op tijd en netjes twee of drie dagen later weer opgehaald

Alles ging volgens afspraak. Geen enkel nadeel kunnen bemerken.

Uitstekend geregeld.

Heel betrouwbaar.

zeer goed en vriendelijk

Leuke groep mensen erg vriendelijk correct en op tijd! Altijd goed om even van te voren te bellen.

Komen de afspraken stipt na en zijn klantgericht

Goed geregeld

Nier duur en prima geregeld

Processorstraat 3

1033NZ Amsterdam

0341-202040

Over Bouwbak.nl

Bouwbak.nl is dé specialist in het verhuren van afvalcontainers voor zowel particulieren als bedrijven. Met jarenlange ervaring in de afvalbranche weten wij precies wat onze klanten nodig hebben: snelle levering, scherpe prijzen en uitstekende service. Bij Bouwbak.nl geloven we in gemak en transparantie. Daarom bestel je eenvoudig online de juiste container voor jouw klus, zonder verrassingen achteraf. Of het nu gaat om een kleine verbouwing, een grote renovatie of een zakelijke afvalstroom, wij zorgen voor een efficiënte en duurzame afvoer van jouw afval. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. We streven naar 100% service en betrouwbaarheid, zodat jij zorgeloos kunt bouwen en opruimen. Bouwbak.nl – simpel, snel en zonder gedoe!