Laden reviews...
183 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen waarderen klanten snelle levering en duidelijke communicatie. De service is meestal betrouwbaar en op tijd, met vriendelijk personeel. Een paar recensies vermelden af en toe planningsproblemen, maar de meeste feedback benadrukt goede prijs-kwaliteit en een soepele uitvoering.
Super snelle levering wn vriendelijke chauffeur die het bakkie kwam brengen
4 August 2026
Dennis
Lelystad
bij het plaatsen waren ze een dag te laat en ophalen nog later, elke keer erachteraan bellen is vervelend je betaalt er genoeg voor
31 July 2026
Remco
Ouddorp
Prettig! Goed geholpen
29 July 2026
L
Amsterdam
De chauffeur belde, dit was netjes. Vervolgens aangeven waar de container mocht staan, echter was ik verbaasd dat de chauffeur het pad op reed en de container op een andere plek plaatste dan aangegeven. Dacht misschien verkeerd verstaan, maar dat ik dit benoemde gaf de chauffeur aan ja, ja. Maar ging verder zijn gang. Container op een zeer onhandige plek neergezet. Jammer, dit zorgde voor wat extra werk voor ons. Want we moesten nu om de container heen lopen.
29 July 2026
Frank
Wervershoof
De bouwbak is geplaatst op de plek, dag en tijd waarop ik het plaatsen had gevraagd. Ik was zelf niet thuis, maar hij stond er al toen ik thuiskwam! Daarnaast is hij ook binnen 2 werkdagen weer opgehaald nadat ik heb aangegeven dat hij opgehaald kon worden. Wij hadden nog wat laminaat er niet bij gegooid omdat we de kop boven de bouwbak niet te hoog wilden maken, maar de aardige man die het ophaalde gaf aan dat dit nog prima kon en heeft ons geholpen het erin te doen. Top service!
28 July 2026
Iris
Rotterdam
snel geleverd en snel weer weg. Nu al drie bakken gehuurd en alles is prima verlopen
27 July 2026
Snel bezorgd en opgehaald
22 July 2026
Kees
Nieuwerkerk aan den IJssel
Alles prima geregeld,in overleg geplaatst dus ben zeer tevreden
21 July 2026
Gerda
Raalte
Gewoon top
18 July 2026
Jeroen
Venhuizen
Web site werkt prima, en als er was gewijzigd moet worden staan de mensen dar voor klaar !
16 July 2026
Richard
Landsmeer
Heel snel geregeld goede service en goed prijs vriendelijke bezorger alles is top zeker aanrader.
14 July 2026
Baris
Purmerend
De service was erg goed. Ik had per ongeluk de verkeerde afvalsoort geselecteerd en dit is achteraf recht getrokken door de administratie van het bedrijf. Bij leveren en ophalen werd ik gebeld door het bedrijf zodat alles goed gaat
11 July 2026
Michel
Apeldoorn
Makkelijk aan te vragen en snel geleverd. Bedankt!
10 July 2026
prima service.
7 July 2026
hans
Apeldoorn
Jammer dat de bak niet onder de carpoort kon
7 July 2026
Christine
Hoofddorp
Graag zal ik op de bestellingen willen zien welk adres het geplaatst is, ook op de factuur. Afleveradres invullen zal makkelijker moeten zijn. Niet iedere keer ingeven dat je het adres wilt wijzigen.
3 July 2026
Maureen
Haarlem
Geplaatst op de plek die ik vroeg. Ook met wat aandringen op tijd opgehaald. Prima service verder.
1 July 2026
Erik
Amstelveen
Snelle service
28 June 2026
W
Blaricum
stipt op tijd en snelle correcte afhandeling
26 June 2026
Amstelland Totaal
Aalsmeer
Snelle bevestiging, fijne en prettige chauffeur.
23 June 2026
Joost
Haarlem
Netjes door vriendelijke en vakkundige chauffeur geplaatst, wat lekker zou zijn dat je halfuur van te voren een SMS zou krijgen. Nu krijg je alleen bij bestelling bericht van leveren tussen 8 en 18:00. Ook geen bericht de dag ervoor dat je morgen een bak krijgt, is daarmee wat “spannender” dan nodig is.
23 June 2026
Iwan
Schagen
Goede service alles precies volgens afspraak zeer tevreden, Top ga zo door
22 June 2026
Hans
Voorhout
Bouwbak.nl is dé specialist in het verhuren van afvalcontainers voor zowel particulieren als bedrijven. Met jarenlange ervaring in de afvalbranche weten wij precies wat onze klanten nodig hebben: snelle levering, scherpe prijzen en uitstekende service.
Bij Bouwbak.nl geloven we in gemak en transparantie. Daarom bestel je eenvoudig online de juiste container voor jouw klus, zonder verrassingen achteraf. Of het nu gaat om een kleine verbouwing, een grote renovatie of een zakelijke afvalstroom, wij zorgen voor een efficiënte en duurzame afvoer van jouw afval.
Klanttevredenheid staat bij ons centraal. We streven naar 100% service en betrouwbaarheid, zodat jij zorgeloos kunt bouwen en opruimen. Bouwbak.nl – simpel, snel en zonder gedoe!
Processorstraat 3
1033NZ Amsterdam