Leukkkkk maar inspannend

Wat was het leuk en wat een supermooi weer hadden we.Het was wel hard werken dat wel.Het stuur gaat wel zwaar en met schakelen was het wennen.Maar dat weegt niet op aan wat een avontuur het was om dit mee te maken.We hebben een superleuke route gereden en leuke dingen gedaan zoals Alpaca.s knuffelen.Wie weet tot een volgende keer met een andere oldtimer.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 4 juni 2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Miss Peach

Mooie tocht gemaakt in leuke auto.

Wij kregen deze dag kado van familie. We hebben ervan genoten. Leuke auto, prachtig weer en een goed gevulde picknickmand.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 3 juni 2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? 2cv charleston rood

Het was spectaculair!

Recent een oranje eend gehuurd en een dagje op tournee geweest. We hebben een paar omliggende dorpjes aangedaan. Wat leuk! We zijn nergens echt heel lang gebleven. Het rijden met de eend was veel te leuk. Wind door de haren en gaan! Met onze baby van 4 maanden goed te doen. Je moet wel van avontuur houden. Nette auto’s, top communicatie en goed service!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 3-6-2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Oranje eend

Geweldig, een dag om nooit te vergeten!

Ik ben groot fan van de vw busjes en kevers, dit dagje touren met het mooiste busje was een verassing van mijn moeder. Toen we het terrein op kwamen rijden kon mijn dag al niet meer stuk! We hadden het weer ook nog eens mee, dus prachtige foto's gemaakt en overal heen gereden waar ons leuk leek. Klein min puntje, als er een radio in zit zorg dan ook dat ie werkt, haha... In de middag met pijn in het hart het busje achter gelaten, ik wil nog een keer!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 2 juni 2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Sweet minty

heel bijzonder

Geweldige dag gehad. Soepele maar vakkundige uitleg. Kon snel op pad. Leuke route die jullie voorgesteld hadden. Ook het ontvangst was heel plezierig. Ik denk alleen dat - en zeker met dit mooie weer - er mensen zullen zijn die de nog wat langer van de oldtimer willen genieten en dus later dan 5 uur zouden willen retourneren

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? afgelopen Dinsdag 1 Juni
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Ford Mustang Rood

Topdag super geregeld

Een hele leuke dag mede dankzij het mooie weer. Toen we arriveerden stonden de twee auto's klaar met een mand met koffie , thee en lekkere koeken voor onderweg, dat was super geregeld. Na enige uitleg hebben we een mooie rit gehad met de puzzeltocht.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 7-juni 2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? 2CV Lavendel &2CV Mintgroen

Goed en duidelijk georganiseerd.

Een bedrijf met vriendelijk personeel en werkt volgens een duidelijk principe. Bedankt dat we via jullie ons trouwvervoer hebben kunnen regelen.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? N.v.t.
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Minty

Een dag om nooit te vergeten!

Afgelopen zaterdag, 29 mei, zijn we getrouwd en hadden we de Blue Ocean als ons trouwvervoer! Het vervoer kwam op tijd aan bij het ouderlijk huis van mijn man, en de chauffeur, Geert, was een toffe gozer! Het was een ervaring om nooit meer te vergeten. Tijdens onze rit naar de trouwlocatie zwaaiden en toeterden mensen naar ons wat echt geweldig was! We hebben ook nog hele mooie foto's kunnen maken met het Volkswagen busje! Wij zijn hartstikke blij met jullie services!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 29 mei
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Blue Ocean

Completer kan niet

Alles tip top in orde qua informatie. De VW-bus was heel en ook heel schoon. Tips genoeg om leuke routes te rijden en als bonus een mandje met koffie heet water en lekkers. Geweldig van genoten!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 31 mei
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Blue ocean

Was oké

We hadden een heel leuk busje en met de mand met drankjes en koekje waren we ook zeker tevreden. Wat Webhosting zo goed vonden, is dat de dame die ons uitleg gaf niet kon vertellen hoe we op de puzzelroute moesten komen. Die konden we ook niet zo snel vinden… Wat ook misschien een tip is, om in het busje een aantal tankstations in de buurt op te schrijven waar je kunt tanken.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? Donderdag 28 mei
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Sunshine

Geweldige dag

Een heerlijke verzorgde dag gehad. Een route gekregen langs super mooie plekjes! Verzorging was goed. Alleen nog als tip om meer personeel om 9.00 uur in te zetten iedereen komt tegelijk de old timers ophalen en hierdoor moet iedereen lang wachten.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 30-05-2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Sweety mint

geweldig!

Wat hebben we genoten van de MG en de mooie bloesemroute. We komen graag een keer terug voor een volkswagenbusje. Wat ik wel als klein min punt wil benoemen is dat claxon defect is en er geen gordel vast kon bij de bestuurder. Terwijl dit wel in de brochure vooraf stond. Maar verder prima!

• Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? MG

Een geweldige, prachtige en originele dag er op uit!

Wauw! Wat was het huren van de Oldtimer Mini Cooper geweldig! Ik huurde als verassing voor mijn vriend een oldtimer omdat we twee jaar samen waren. Hij is gek op oude auto's en vond het geweldig! We waren bijna verbaasd over hoe netjes en mooi onderhouden de auto er uit zag, de stoelen zaten heerlijk en we hadden voor het warme weer een open dak wat erg prettig was. We kregen een leuke picknickmand mee met een kleedje, warm water voor thee en een pak koekjes met een goed gevulde goodiebag. Ook zat er een mooie route bij, welke we niet helemaal hebben kunnen volgen omdat alle tussenstops zo onwijs leuk en mooi waren! We hebben heerlijk kunnen wandelen en ergens kunnen lunchen. Ik raad het iedereen aan om dit te doen, zo'n bijzonder uitje welke je niet snel vergeet!

• Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Mini Cooper

Een herinnering om nooit meer te vergeten!!

Een jaar later dan gepland door Corona maar wat een leuke ervaring. Geweldig weekend gehad met Mr. Orange. Fijn gereden, lekker gekampeerd. Heerlijk ontspannen en onthaasten.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 29 en 30 mei 2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Mr. Orange

Geweldig vervoer voor onze mooie trouwdag!

Wat een plaatje was ons Kevertje, echt veel aandacht getrokken tijdens ons ritje na de huwelijksceremonie. Onwijs genoten van de ervaring! De auto was ruim op tijd en de communicatie was super.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 30-05-2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Volkswagen Kever Diamond Blue

Top ervaring ...... een dag toeren met een oldtimer .........

Heldere communicatie. Regelmatige mails met update over de status van reservering. Niet goedkoop, maar méér dan waard voor een exclusief dagje toeren met nostalgisch karakter. De RED VELVET trok veel positieve aandacht. Er gingen duimpjes omhoog, mensen bleven stilstaan om de VW na te kijken en onderweg werden we aangesproken en werden er vragen gesteld over deze bijzondere auto, wat leuke gesprekjes opleverde.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 30 mei 2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? VW - Red Velvet

Wij hebben een fantastische dag gehad!

Alles tot in de puntjes geregeld. De auto's stonden klaar met picknickmand. We kregen netjes uitleg en een route en konden op pad. Wat een prachtige omgeving om te rijden ook. We hebben zo genoten!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 29-05-2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Deattle

Een prachtige dag met de Porsche 911 op de eerste mooie lentedag!

Samen met mijn vader voor zijn verjaardag een dag rondgereden in de omgeving. Met het dak van de mooie Porsche 911 Targa open hebben we volop genoten van de auto, de omgeving en elkaars gezelschap onderweg!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? mei 2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Porsche 911 targa

Fantastisch!

We hebben een super dag gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 27-5-2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? 2CV Lavendel

Uitstekend verzorgd. Zeer hulpvaardig en gastvrij

Heerlijke dag kunnen toeren met 2cv. Routekaarten is heel handig. Mooi picknick mand mee.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 28-5-2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? 2cv

Fantastische ervaring met de vw kever blue diamond!

Een super leuke dag gehad met de vw kever blue diamond! Even wennen aan de iets minder moderne technologie, maar dat geeft ook direct de charme van het rijden in de kever! :-) Gastvrij ontvangst, goede uitleg van de auto en voor onderweg een heel leuk overlevingspakketje (goodiebag)! Aanrader!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 27 mei 2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? VW kever blue diamond

Top ervaringen

Voor een bedrijfsevenement hebben wij meer dan 10x ons blauwe busje gehuurd bij We Love Oldtimers. Wat een fijne organisatie! Goede communicatie, professionele aanpak en ontzettend vriendelijke mensen. Bovenal waren de busjes van goede kwaliteit! Wij zijn erg tevreden en zullen zeker (voor zowel werk als privé) terugkomen.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? Door heel Nederland
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Seattle

Fantastisch

We hebben een hele dag dwars door de Betuwe gereden met de mooie Volkswagen bus Sunshine. Alles was goed geregeld, een mandje vol koffie/thee/goodies mee en iedereen was blij! Hele ervaring om weer eens in zo´n bus te rijden, vooral voor opa die 70 werd en waar we de bus voor gehuurd hadden:)

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 26 mei 2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Volkswagen bus Sunshine

Geweldig !!!!

Helaas hebben wij slecht weer gehad maar toch een leuke ochtend gehad de eend zag er keurig schoon uit en alles was tot in de puntjes geregeld wij komen hier zeker terug. Een bedrijf met passie voor klassiekers Top !!!!.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 24-05-2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? 2cv lavendel eend

Hele leuke dag en ervaring om rond te rijden in de oldtimer bus!

Heel leuk om door de Betuwe te rijden in deze bus! Leuk familie uitje. Picknickplek op Marienwaerdt is een aanrader.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? pinksterdag
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? volkswagen bus Seattle

Hoge Giessen 9 A

4221 MA Hoogblokland