Ontzettende leuke ervaring met een VW bus

Mijn schoonzoon verast met een dagje VW bus rijden, alles was goed geregeld, leuke bus goed ontvangst.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? N.v.t.
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? VW bus

Fantastische dag gehad in een te gekke auto!

We werder super netjes ontvangen, kregen een goede uitleg over de auto en waren erg verrast door de leuke picknick mand in de auto! We hebben een topdag gehad!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? Zaterdag 19 juni
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Mint groene 2CV

Heel goede service

We hebben een fantastische dag gehad met een Volkswagen busje. Het busje was in zeer goede staat en we werden heel goed geholpen. Er werd moeite voor ons gedaan om toch een busje met een leuk kleurtje te krijgen ipv een beige. Dit hebben we erg gewaardeerd.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? Zondag 20 juni
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? In eerste instantie Sandy, werd gewisseld voor een mint groene

Topdag!

Super weer gehad, leuke route gereden via handige plattengrond

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? Zo 20 juni
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? De rode vw bus

Goed georganiseerd, mooie auto’s

Meeste goed geregeld, erg vriendelijke ontvangst. Mooie auto’s . Fijne uitleg over de auto. Picknick mandje met koffie en thee en lekkers ! Enig minpuntje was dat de attributen voor de puzzeltocht niet klaarlagen zoals beloofd.. maar dit erts razendsnel En heel goed opgelost !

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? Puzzelroute
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? 2CV

Fantastische en originele ervaring!

Wat een fantastische dag. Hoe leuk dat wij op pad mochten met de groene rakker. De hond mee op ons avontuur, ramen open en lekkere tour muziek op en gassen maar. We begonnen met prima temperaturen en kwamen toen tot de ontdekking dat de arko (i.p.v. airco) echt lang geleden was maar de beleving wel compleet maakte. Echt een aanrader voor jong en oud, lekker terug in de tijd en aandacht voor elkaar, de natuur en de oldtimer. Wij komen zeker nog een keer terug!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 18 juni 2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Minty

GEWELDIG

Een hele mooie ervaring

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 14 juni
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Volkswagen kever cabrio

Mooiste dag van ons leven

Op 12 juni 2021 hebben wij elkaar het Ja woord gegeven! Wij hebben een hele dag rond gereden naar verschillende locaties op Scheveningen. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van de Minty. Dit was heerlijk! Precies wat wij wilde. De service op het terrein en het contact met het bedrijf was uitmuntend.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 12-06-2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Vw bus Minty

Geweldig genoten!

Het was erg leuk en goed verzorgd! De bus reed als een zonnetje en alles was naar wens. Voor herhaling vatbaar!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 13 juni 2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? VW bus Miss Sunshine

In één woord geweldig!!!

Hallo team, WE LOVE OLDTIMERS, De verjaardag van mijn leven was dit! 13 juni 2021, zal/ zullen wij niet gauw vergeten! De ontvangst 'sochtends vonden wij al zo persoonlijk, en rustig alles, met een vriendelijk persoon! Prachtig terrein, een lust voor het oog, met al die schitterende glimmende oldtimers! De mooie omgeving zoals de Betuwe, leent zich perfect, voor een dagje touren, met in ons geval de mintgroene EEND! We hebben zo genoten, en wat ook leuk is, de mand, met de thermoskan, en toebehoren, en de gadgets! In één woord geweldig alles! Hartelijk dank, voor het mede mogelijk maken van een onvergetelijke dag! Wij verheugen ons al op maart 2022, waar wij weer een verjaardag gaan vieren, en dan een dagje in de zwarte KEVER!!!We kunnen niet wachten!!! Verder geven wij dit door in onze kring, waar ze al heel enthousiast zijn over hoe wij dit avontuur hebben beleefd! Tot ziens, en veel succes verder. Met vriendelijke groet, Kees en Corry de Jonge, Oldemarkt te Overijssel.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 13-06-2021.
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? De mintgroene EEND. De KZ-86-NB

Geweldig!!!!

Wij huurde de volkswagen T1 red velvet, wat een feest! Super fijn bedrijf, goede uitleg en erg vriendelijke mensen. Kortom wij hebben een topdag gehad.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 11 juni
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Volkswagen T1 red velvet

onbeschrijflijk leuk. Moet beleefd worden!!

Het is echt een terug gaan in de tijd geweest. Het was zo'n leuke ervaring om weer in de auto van toen te rijden. Even wennen, maar het was weer snel paraat.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 10-6-2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? lavendelblauwe 2CV6

Vreselijk leuk om te doen ,echt een aanrader

Erg leuk om te doen, een aanrader

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 10 juni
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Kever cabrio

Bij aankomst heel vriendelijk ontvangen. Alles werd goed uitgelegd en er waren leuke picknick spullen klaar gezet voor onze dag.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 09/06/2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Met de 2CV

F A N T A S T I S C H !!!

Wát een fantastische dag hebben wij gehad in de lichtblauwe Ford Mustang cabrio! Heel bijzonder om in zo’n mooie oldtimer te toeren in jullie prachtige omgeving met de zon hoog aan de hemel. Bedankt voor de goede service en lekkernijen voor onderweg! Hartelijke groet, Jan & Judith

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 04-06-2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Lichtblauwe Ford Mustang

Het was een onvergetelijke dag om mijn 60 jarige verjaardag zo te vieren

Het was heel leuk om in zo'n vw bus te rijden. Mooie omgeving we hebben de lek en linge route gereden. Kwamen op plekken waar we niet zo snel zouden komen.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? Zondag 6 juni
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? VW bus Blue Sky T1 (8pers)

Lekker toeren in een prachtige Kever Cabrio!

Wat hebben we een heerlijke dag gehad met de prachtige Kever cabrio. Een warm welkom, zeer goed verzorgd, leuke mand voor onderweg, genoeg mogelijkheden voor mooie routes in de omgeving. We hebben genoten! Een echte aanrader voor een dagje weg en onderweg.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 03-06-2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? VW Kever Cabrio Diamond Blue

Topdagje

We hadden een super dag, ook veel geluk met het weer. Een hele ervaring om een dagje in deze Porsche te rijden, het geluid, het gehobbel, de nieuw ontdekte spierkracht van je linker kuit en armen.. Leuke routes kregen we mee en er lag vanalles in de auto voor eigen gebruik; thermoskan, koffie/thee/koekjes/picknickkleedje. Top!!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 06 juni 2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Porsche 911

een leuke ervaring

wij met zijn vieren hebben een leuke dag gehad', leuk rijden in de omgeving met plaatsen als bv woudrichem alleen zou een wat gedetaieerdere beschrijving welkom zijn geweest.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 04-06-2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? red velvet

Fantastisch

Alles super geregeld! En zelfs nog wat lekkers voor onderweg, heel attent! Absolute aanrader!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 6 juni 2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? VW bus

Super leuke middag gehad

Een VW bus T1 gehuurd voor de 75e verjaardag van mijn vader. Met het hele gezin een middag toeren door de Betuwe. Was echt super leuk en iedereen had het erg naar zijn zin.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 27-05-2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? VW bus T1

Fantastisch !

Het was een bijzondere dag , met veel mensen die een lachend gezicht krijgen als je langs rijdt , Wij hadden het busje gehuurd voor 2 meiden hun Sweet sixteen en ze vonden het geweldig ! Zelf een puzzeltocht samengesteld en die helemaal af kunnen maken . Onvergetelijke dag ! Bedankt

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 5 juni
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Peach

In 1 woord gewoon geweldig, superdagje.

Om half 1 kwamen we aan bij de loods en stonden Miss Pink Lady en Miss cabrio Black & White al the shinen. Dit verhoogde het enthousiasme nog meer, want wat hadden we er zin in. Na een vriendelijk ontvangst en uitleg mochten we op pad. We hebben een stuk van de route (zwoele zomer) gereden en een deel zelf genavigeerd. Onderweg veel bekijks maar kwam dat nou door die big smiles van ons of door de kevers? Het was een geweldig leuke middag, wij hebben er ontzettend van genoten en komen graag nog een keertje terug.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 5-6-2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Pink Lady én Cabrio miss Black&White

Echt geweldig, over 6 weken komen we weer maar dan met een ander.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 30-05-2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? vw Bussie

Fantastische dag

Als een cadeau van mijn kinderen werden mijn partner en ik naar jullie adres gestuurd. Totaal verbijsterd om daar aan te komen, alles verwacht maar niet dit. Heel vriendelijk ontvangen door het personeel. Goede uitleg over hoe en wat. Een geweldige dag gehad, wat een belevenis om dit mee te maken. En wat leuk om onderweg heel vaak nagekeken te worden en onverwachte gesprekken te hebben met wildvreemden als we ergens geparkeerd stonden. Ook weer zeer vriendelijk binnengehaald, en met interesse onze verhalen en belevenissen aangehoord. Een dag met een diamanten randje!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 4 juni 2921
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Sunshine