Wij waren super blij met het busje, samen met alle bruidskinderen heb we een leuk ritje gemaakt.
Het was een leuke ervaring maar na een stuk rijden werd het heel warm bij onze voeten. De verwarming stond op gloeiend heet en we konden het niet uitzetten. We hebben naar beide nummers gebeld en de instructies gevolgd maar niets hielp. We hebben de routekaarten vóór de roosters geplaatst want het was niet uit te houden. Zeker toen het dak dicht moest op de snelweg en toen het regende.
nvt
We hebben echt een heerlijke dag gehad in de Volkswagen Blue Ocean. In het begin is het schakelen even wennen, maar eenmaal gewend is het echt genieten! Heerlijk touren de hele dag! Service bij de verhuur is uitstekend en heerlijk laagdrempelig, eventuele vragen werden snel en accuraat beantwoord.
Erg gaaf om een keer in een Volkswagenbus te rijden. Mijn kinderen willen graag nog een keer.
Prachtige dag gehad met de super leuke kever en volkswagen busjes. Enorm naar uitgekeken en de dag was zo om. De puzzelroute gereden was erg leuk met de kids,verschillende tussenstops gemaakt en veel bekijks gehad onderweg. Kortom voor herhaling vatbaar
Heldere en vriendelijke communicatie en alles volgens afspraak.
Prachtige auto en goede haal en breng service!
Voor de bruiloft van mijn dochter een Ford Mustang gehuurd. Mijn schoonzoon wilde er zelf graag mee rijden. Dat was geen probleem. Mooie en stoere auto, goed onderhouden. Cabriolet, dus lekker de kap open. Mooi voor de foto's. Alles was keurig verzorgd en geregeld. Zelfs nog een picknickmandje met lekkere dingen op de achterbank.
Ook al was het weer niet al te stralend, wij zaten stralend in het busje en genoten volop! Een aantal stops gemaakt en mooie plekjes van Nederland gezien.
Mijn ouders zijn als verrassing opgehaald in een 2CV behangen met gouden ballonnen vanwege hun jubileum door een vrolijke chauffeur. Geweldige service en prachtige autootjes. Aanrader!
We hebben als gezin enorm genoten van deze dag uit. Waar jullie jezelf nog in kunnen verbeteren is de route. Wij hadden de puzzelroute gekozen. In onze ogen kon de route nog wat verduidelijking gebruiken. Bijvoorbeeld:"de eerste afslag links na ....km". Ons lijkt het ook leuk om leuke foto locaties in de route te verwerken. Er is onderweg niet zo heel goed mogelijk om vaak te stoppen, wanneer dit bijvoorbeeld met een afbeelding van een fotocamera wordt afgebeeld lijkt me dat een leuke toevoeging.
helaas werkte het weer niet mee: het dak moest dicht blijven en de picknick kwam niet echt uit de verf. We hebben genoten van de dag.
Na een super vriendelijk ontvangst kregen we een korte instructie over het busje. Dit was allemaal vrij snel duidelijk en toen konden we op pad! Busje zag er super netjes uit en reed ook nog eens top! Zou hier zeker nog eens een oldtimer huren!!
Thanks for letting us use your amazing 1967 VW Bus. What a great experience. The bus was also just perfect. Easy to drive too. Thanks.
We hadden een super dag in een mooi mintgroenbusje. Goede communicatie en fijn geholpen. Dus top dag voor ons en vooral voor onze jarige dochter!
We huurden de Kever Cabrio Diamond Blue en hadden een fantastische dag! De zon scheen, de route was mooi en het was zo leuk om met de kever te rijden. De kinderen zaten achterin te genieten. Echt een ontzettend leuke ervaring met ons gezin!
Als verjaardagscadeau kreeg mijn man een middag de Mustang mee. Wij gingen met ons hele gezin en hebben een geweldige middag gehad! Prachtig weer, veel bekijks, lekker touren over de dijk en de kleine weggetje. De snelweg expres vermeden. Het geluid vd motor bleef kicken! Goed ontvangst en een mand met koffie/thee en lekkers mee, top!
Nadat een administratief misverstand snel was opgelost hadden we (opa, oma, twee zoons, schoondochter en twee kleinkinderen) geholpen door het mooie weer een heel leuke dag. Overal waar we aankwamen en ook onderweg trokken we veel bekijks en hoewel we de busjes al heel vaak bij ons langs hadden zien rijden, is het zelf beleven toch wel heel bijzonder. Het rijden vergt wel wat kracht, geen stuurbekrachtiging en soms doorzettingsvermogen nodig om in de juiste versnelling te krijgen, maar geeft toch wel rust en voldoening als dat is gelukt. Bedankt, we doen het zeker nog eens.
25 jaar na onze trouwdag kregen wij van onze familie een dagje kever rijden kado. Waarom? Omdat we kever gek zijn en 25 jaar geleden dus ook een keer als Trouw auto hadden! Leuke Ervaring en prima verzorgd. Gr Francisca en Jan
zo leuk om met drie busjes en de hele familie op pad te zijn! de omgeving is prachtig en we hebben twee leuke picknick-stops gehad. enige nadeel was de oploskoffie, die had ik liever zelf lekkere meegenomen!
Wij hebben het T2 busje Minty gehuurd en laten bestickeren voor een PR-stunt in de omgeving Amsterdam. Deze is uitstekend ontvangen en het busje was een echte eyecatcher. Helaas bleek er iets mis te zijn met de afstellingen van de pook, waardoor we later op de dag grote problemen hadden met schakelen. Even de garage opgebeld, en die kwamen helemaal naar Amsterdam om een nieuw busje te brengen zodat we weer veilig retour konden. Wat een fijne mensen (Frank en Roel!) en uitstekende service. Het was een avontuur!
Hoe leuk is het om een dagje met man en hond op pad te gaan en in deze bus te toeren. Zeker ook met dank aan de leuke molen route die ze hadden samengesteld.
Wij hadden de mint kleurige kever gehuurd voor onze bruiloft. We hebben ervan genoten. De auto werd netjes afgeleverd en opgehaald op de afgesproken tijden. Communicatie was erg makkelijk.
Deze auto maakte onze dag compleet. De cabrio kap was eenvoudog naar achteren weg te klappen. Alleen jammer dat wij hem zelf de avond van tevoren schoon moesten maken.
Hoge Giessen 9 A
4221 MA Hoogblokland