Geweldig!

In eerste instantie een andere auto geboekt, maar deze werd 2 weken voor de bruiloft gestolen: overmacht! We zijn netjes en op tijd gebeld met excuses dat de auto niet meer verhuurd kon worden. Zonder extra kosten mochten we uit alle andere (ook duurdere) auto's kiezen. Alles wordt snel en netjes geregeld, de auto was perfect, goede uitleg, flexibele en aardige mensen. Eigenlijk geen negatief punt te bedenken!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 15-7-2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? VW Kever Cabrio Miss White

Fijne service. Geweldige bus. Wij hadden de minty 2.0 als trouwvervoer. Daar steel je echt de show mee.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 01-07-2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Volkswagen bus minty 2.0

Terug in de tijd :). Cultureel erfgoed!

Vanaf 1959 heb ik (Henk) ervaring met de 2CV. Gerien en ik zijn in onze Oranje 2CV naar onze trouwlocatie gereden. Bijgaande foto geeft daarvan een impressie. Tien jaar geleden zijn we door onze kinderen 'ontvoerd' naar een locatie .... waar ook een oranje eend voor ons klaar stond. En nu, 40 jaar na ons huwelijk hebben we weer een rit gemaakt in een oranje eend. Top :):). De mand met inhoud was een onverwachte verrassing. We hebben op het picknick kleed langs een stil pad op het landgoed Mariënwaerd koffie gedronken in de zon. De zon en de hoge bewolking maakten rijden met open dak over stille wegen een feest! Hartelijk dank voor deze mogelijkheid!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 8-7-2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? oranje 2CV

Fantastische ervaring, wel een domper als afsluiter!

In juni een weekje weg geweest met de Mr. Orange volkswagen camperbus. weer even helemaal terug naar de basic, en heerlijk genoten. de camper was van alle gemakken voorzien en goed onderhouden. Reservering was gemakkelijk online te maken, netjes een bevestiging gehad en zelfs nog i.v.m. het weer een kosteloze annulering mogen doen ( een weekje van tevoren ). Dit was uiteindelijk niet nodig en toch een week op pad geweest. Wij hadden onze auto geparkeerd op het terrein van We love oldtimers. en wat bleek bij terugkomst, er was een auto tegen aan gereden, schade gemaakt en geen notitie achter gelaten. Gelukkig had We love Oldtimers een camerasysteem hangen, waarop mijn auto in de gaten was gehouden gedurende de week. Volgens hun was er helaas niets meer te zien op de camera beelden. die echter ook maar een aantal dagen bewaard zouden blijven. Aangifte gedaan bij de politie, die er door gebrek aan bewijs verder ook niets meer mee kon doen. Ontzettend leuke vakantie gehad, maar wel met een duur prijskaartje voor de schade van de auto! Dus let op waar je je auto parkeert!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 28-6-2021 t/m 4-7-2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Mr. Orange

Een kleine droom uitgekomen

Als verrassing voor mijn man voor onze 25-jarige huwelijk heb ik een 1966 Ford Mustang cabrio gehuurd voor de gehele dag. De glimlach op zijn gezicht was prachtig toen hij besefte dat hij in deze super mooie, über stoere oldtimer mocht rijden. Het personeel was heel vriendelijk, verwelkomend en hartelijk. De auto was authentiek schitterend! Na wat uitleg over de auto, mochten we instappen voor onze dag toeren! We hebben de Lek en Lingeroute gevolgd, en kregen heel wat bekijks! Trots dat we waren! Wat hebben we

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 13 juli 2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? 1966 Ford Mustang cabrio, licht blauw

Een mooie ervaring rijker

Voordat we er waren, werden we gebeld dat " onze" auto niet wilde starten, maar dat er een monteur onderweg was en als ook die hem niet aan de praat zou krijgen, we een andere auto mee konden nemen. Dat noem ik service!!!De auto stond startklaar toen we er arriveerden en na een kopje koffie zijn we heerlijk gaan toeren in de wijde omgeving. We kregen een picknickmand mee, de hond kon op de achterbank , we hebben een heerlijke dag gehad. Een aanrader!!!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 13-7-2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Porsche 211

Mijn moeders 60ste verjaardag met een aantal toffe busjes gevierd

Wat een leuke ervaring, echt genieten met deze te leuke busjes! Wij hebben de dag verder zelf ingevuld en hadden niet het mooiste weer maar we hebben genoten en het blijft voor jong en oud een onvergetelijke dag!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 13.07.2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? 3 busjes

Geweldige dag gehad met 2 deuxchevaux

Het ontvangst was goed, alhoewel wel druk, alle mensen kwamen tegelijk, misschien een tip om een kwartier tussen aankomst van verschillende huurders te plannen. Verder waren wij eerder terug dan 17.00 uur, en hebben nadat één van de medewerkers akkoord was, de 2 2cv achter gelaten.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 11-07-2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? 2CV

toppertje

Als verrassing voor mijn man, had ik de rode Ford Mustang Cabrio gehuurd. Bij het starten klonk de V8 motor en was mijn man in zijn nopjes. In de ochtend hadden we wat regen, maar zodra het kon ging de cabrio kap open en wapperde onze haren in de wind. We hebben genoten! Mijn man vond het het beste kado ever.... en we zijn al 21 jaar samen, dus dat zegt wat. Heel erg bedankt voor de leuke dag!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 11-07-2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Ford Mustang rood

Super leuke dag!

Goed geholpen aan de telefoon, prima website, alles netjes duidelijk via mail verkeer geregeld en de ontvangst en uitleg over het besturen en bedienen van de oldtimer prima verzorgd. Een dag om niet te vergeten, als extra koffie en thee en koekjes mee gekregen. Leuke ritten zijn gratis uitgedraaid en die zou je kunnen gaan rijden. Met mooi weer is dit zeker aan te raden om eens terug in de tijd te gaan en te genieten van de natuur om je heen, de prachtige B wegen en het geronk van zo’n prachtige oude auto. Met een woord superrrrr!!!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 07-07-2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? 2cv

Geweldig!

Fijn bedrijf met een heldere communicatie en een goede service. Vooral de haal en breng service is wat mij betreft een dikke plus! De auto was keurig in orde en reed fantastisch

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? N.v.t.
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? MG B Cabriolet

Een fantastische ervaring!

Deze tour was waanzinnig leuk! Een perfect geregelde dag met een goedgevulde picknick zijn we de hele dag op pad geweest met de familie. Het was tot in de puntjes goed verzorgd. We zijn overweldigd van blijdschap dat wij dit hebben mogen meemaken! Wij kijken terug naar een prachtige dag waar we met de familie een mooie herinnering aan hebben!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 12 juli 2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Blue Ocean

Formidabel!

Als verrassing voor mijn man een dag toeren in de witte Ford Mustang geregeld. Het contact was snel, enthousiast, duidelijk en behulpzaam. De eigen inlog na reserveren, is ook heel fijn en overzichtelijk. De verrassing was meer dan geslaagd (!), want wat hebben wij genoten van de bolide onder onze kont, de koffie, thee en het lekkers wat wij op de achtergrond aantroffen met als lunch de luxe gevulde picknickmand van de bakker waarmee We Love Oldtimers samenwerkt. Er is keuze uit vele te rijden routes, waarvan wij er eentje gereden hebben: helemaal fantastisch! Ik heb mijn man de verrassing èn dag van zijn leven kunnen geven dankzij We Love Oldtimers, een absolute aanrader!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 11.07.2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Ford Mustang, wit

Een geweldige beleving!

Wat hebben we een fantastische dag gehad! We hadden onderweg een probleem met de bus, maar dat werd kundig opgelost. Het was een ware beleving! Ook leuk dat er al een aantal routes als optie werd gegeven. Wel 1 tip, bij aankomst moesten we wel lang wachten voordat we geholpen werden. Het ging erg rommelig en het was druk. Misschien beter om iedereen een start tijd te geven zodat klanten meteen geholpen kunnen worden, de stroom aan mensen wat geleidelijker gaat en er genoeg medewerkers zijn om klanten te helpen en de klanten ook op tijd weg kunnen. Verder was de service top!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? Afgelopen zondag
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Red velvet

Geweldig vervoer en photobooth voor onze bruiloft!

De VW T1 Red Velvet zag er werkelijk prachtig uit. Onderweg heb ik veel hoofden doen draaien en zou ik graag willen dat ik ook zo'n mooi busje zou bezitten. Voor onze bruiloft was dit echt een prachtig vervoer. Het paste perfect in onze stijl en het maakte het plaatje helemaal compleet. Op het feest is het busje omgebouwd tot photobooth en dat heeft tot veel hilarische foto's geleid. De service voor het ophalen was goed. De service tijdens de photobooth uurtjes, was geweldig! Ook de communicatie met het bedrijf is altijd goed geweest. De rondleiding was door Corona digitaal, maar was toen ook heel goed. Ik zou ze zonder aarzelen kunnen aanbevelen als je een leuke oldtimer wilt huren!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 3 juli 2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? VW T1 Red Velvet

Heel bijzonder om in een oldtimer te mogen toeren

Prachtige rit gereden, door mooi stukje van Nederland. Even wennen aan het rijden met zo'n auto, maar dat is snel gewend. Het is fantastisch om dit te doen. Kopje koffie en thee en een picknick kleed mee, heerlijk genieten.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 10 juli
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? MG B

Dit was voor ons de 2e keer in 6 weken tijd, nu wel is waar met vrienden, die zijn onder tussen ook enthousiast geworden en gaaan bij jullie zeker ook een keer een oltimer huren. Voor de rest heel veel foto's gemaakt, de opmerkingen hierover komen nog steeds binnen, dus in een woord geweldig.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 30-07-2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? VW bus blauw-wit

In een woord fantastisch!

We hebben echt een top dag gehad met de Black and White Kever Cabrio. Alles was goed geregeld van nood telefoonnummers tot en met een goodie bag. Het enige wat jammer was is dat er bij terugkomst helemaal niet gevraagd wordt of je een leuke dag hebt gehad. Iedereen was zo druk met de auto's in de garage te rijden dat niemand naar ons omkeek en we iemand actief moesten benaderen om de sleutel in te leveren. Dat weerhoudt ons er overigens niet van om volgend jaar terug te komen. Bedankt!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 10 juli 2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Kever cabrio

Geweldige ervaring

De communicatie vooraf is heel goed. De chauffeur is vriendelijk en past zich goed aan. De auto die we hadden gekozen was ook erg mooi. Zeker een aanrader!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 9-7-2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Vw busje

Super geregeld allemaal !

We hebben een fantastische middag gehad met de Seattle Volkswagen bus .De bus zag er picobello uit schoon netjes mooie gordijntjes schapevachtjes op de banken en een picknickmandje De ontvangst en bij terugkomst was. Super klantvriendelijk .De omgeving is echt fantastisch Kortom echt een dikke 10 echt Top middag

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 9 juli
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Seattle

Prachtige dag gehad

Alles tot in de puntjes geregeld

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 10 juli 2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? 2CV DOLLY

echt kool

Ik wij zijn kever liefhebbers. Onze dochter was geslaagd en i.v.m. de corona had de school de uitreiking van het diploma anders aangepakt. Het was via een drive in. Alle ouders en geslaagden kwamen met ede auto. Super leuk en voor ons super koel en wat een leuke reacties. De volgende dag gezellig op pad met de bus. Picknicken en naar leuke plekjes geweest ,aanbevolen door jullie wat bij de bus was.

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 7 en 8 juli
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? de blauwe T2

Ge wel dig!

Dit was mijn eerste keer in een T2 bus, ik heb altijd in mijn golf 2 gereden. De schuine H bak was even wennen, maar dit ging na een paar minuten als boter! De wagen reed geweldig, comfie en lekker rustig. Zo geniet je nog eens van onderweg naar bestemming. Bij de diplomering zijn er genoeg foto' door anderen gemaakt, maar dat kan ook niet anders dan met zo'n geweldige wagen. We hebben met een big smile heen en terug gereden!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 08-07-2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? Minty de T2

Heerlijk dag met een geweldige auto

Wij hadden (voor de 2e keer) een oldtimer gehuurd voor een hele dag. Deze keer de VW T1 Red Velvet bus. We waren iets later dan gepland, maar dat gaf niets. Vriendelijk te woord gestaan, gedegen uitleg gekregen van een medewerker en we konden op pad. De mand met koffie, thee en een dekentje, plus een superleuke goodiebag die je meekrijgt, is echt een cadeautje. We hebben onze eigen route gereden, hadden veel bekijks en gelukkig ook mooi weer! We zullen zéker nog een keer een oldtimer huren bij deze vriendelijke en kundige mensen. In Hoogblokland is ook een klein winkeltje waar ik een leuk cadeautje voor een vriendin zag staan. Nadat ik aangaf (voor vertrek) dat ik die wel graag wilde kopen, bleek bij terugkomst de medewerkster het zelfs al voor me ingepakt te hebben met leuk cadeaupapier! Superservice! Prima communicatie via email en indien nodig whatsapp. We komen graag een keer terug om weer een andere auto te huren!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 07 Juli 2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? VW T1 Red Velvet

Onvergetelijk!!

Het was echt een hele fijne dag!! Het plezier begon al vanaf de boeking,.. Alles heel goed geregeld! toen de dag daar was en we de auto konden halen werden we hartelijk ontvangen en kregen een hele fijne uitleg... Heerlijk een dag rondgereden en bij het inleveren van de auto weer dezelfde Lieve vrolijke dame! Kortom echte aanrader!!

• Wanneer zijn jullie op avontuur geweest? 07/07/2021
  • Met welke oldtimer zijn jullie op avontuur geweest? 2CV dolly geel met rood