Laden reviews...
45 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt consequent dat de juristen deskundig en betrokken zijn, met heldere communicatie. Klanten waarderen snelle updates, duidelijke uitleg en aandacht voor hun situatie. De ervaringen tonen betrouwbaarheid, toewijding en een klantgerichte aanpak.
Goed bereikbaar en heel betrokken bij de zaak. Echt een aanrader
18 August 2025
Roy
Rotterdam
Gedurende vier jaar zijn wij in een slachtoffer zaak ondersteund door Edwin Bosch. Vanaf het begin hebben wij een zeer goed contact met hem gehad. Zijn uitleg en ondersteuning waren voor ons cruciaal om de juridische kant goed te begrijpen. Zijn professionaliteit, gepaard aan zijn inlevingsvermogen, hebben een wij zeer gewaardeerd!
8 August 2025
Willem Heuvelman
Waddinxveen
Prima begeleiding met duidelijkheid en met een goede afsluiting. Zeer goed geholpen ! Top Advocaten!
7 August 2025
Ursila
Monster
Ik kreeg antwoord op al mijn vragen en had een geweldige service van Jorika.
28 July 2025
Ketija
Vlaardingen
Me. Todorov heeft ons heel goed geholpen. Zij had met een week ons convenant en ouderschapsplan gereed. Ze denkt in het belang van beide partijen en is zeer vriendelijk.
22 July 2025
Manisha
Rotterdam
Ik ben enorm tevreden met de bijstand van mijn advocaat, die me niet alleen met deskundigheid heeft geholpen, maar ook een gevoel van steun en menselijkheid heeft geboden tijdens dit proces
16 July 2025
Jan
Rotterdam
Super aardige mensen, heel erg behulpzaam hebben mij zo goed door alles heen geholpen
mr. T.H. (Timothy) Boerendonk
mr. J.S. (Jorien) Bijsterbosch
8 July 2025
David Middelkoop
Zoetermeer
Fijne dienstverlening, duidelijk en overzichtelijk.
27 June 2025
M
Bodegraven
Heldere communicatie. Daadkrachtig en menselijk op het juiste niveau. Ze hebben mij bij een slepende scheiding het juiste pad laten bewandelen waardoor er voor alle partijen een goede oplossing kwam.
25 June 2025
Joeri
Wassenaar
Snel handelen, korte en duidelijke lijnen. Een prettige manier als client.
24 June 2025
René Tunker
Maassluis
Meerdere keren contact gehad met dit fijne kantoor en zeer goede en professionele benadering. Merkt dat hier veel ervaring zit en het is fijn om als je een precaire situatie zit iemand aan je zijde staat om je hier in te begeleiden.
mr. E. (Elkan) Spijer
13 June 2025
Edwin Gout
's-Gravenhage
Vanaf het eerste contact was er al snel een afspraak gemaakt. Hierin ben ik goed geholpen en was de documentatie duidelijk uitgelegd. Communicatie verliep hoofdzakelijk per mail. Hier werd altijd snel op gereageerd in duidelijke taal.
5 June 2025
Patrick van Nieuwkerk
Gravenzade
Voor mij was het belangrijkste dat de kwestie snel werd opgelost en dat is goed gelukt.
2 June 2025
Ik ben ontzettend dankbaar voor de steun en begeleiding die ik heb ontvangen van mijn scheidingsadvocate, Daisy Mandema. Ze was gedurende het hele proces uiterst hardwerkend, efficiënt en doortastend. Wat mij vooral opviel, was haar warme en persoonlijke benadering. Ze nam altijd de tijd om goed te luisteren en gaf duidelijk, intelligent en professioneel advies. Dankzij haar voelde ik me gehoord en goed vertegenwoordigd. Een ervaren advocate die ik zonder twijfel aan iedereen zou aanbevelen.
mr. D.P. (Daisy) Mandema
30 May 2025
Sarah
Rotterdam
Amanda Cremer is een deskundige arbeidsrecht advocaat die zich goed voorbereid en haar adviezen onderbouwt. Ze houdt rekening met de wensen van de cliënt en schetst de voor-en nadelen zodat een keuze beter kan worden gemaakt. Amanda communiceert ook steeds over de voortgang. Ik heb de samenwerking als ondersteunend en prettig ervaren:
21 May 2025
Lidia Houwer
Dordrecht
Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen. Aan het begin is de werk alsook de kosten goed uitgelegd, vervolgends de taken verricht waren volgens de afgesproken schema. Had geen enkel probleem.
14 May 2025
Johann
Naaldwijk
Bedankt voor uw hulp.
mr. T.H. (Timothy) Boerendonk
2 May 2025
Salah
Denhaag
Dhr Bosch heeft mij de afgelopen 2 jaar bijgestaan. Dhr Bosch is een kundige man en weet waarover hij het heeft. Ik raad hem dan ook zeker aan. Hij helpt je waar nodig is. En gaat tot het uiterste.
29 April 2025
Barbra De Graaf
Zoetermeer
Ik werd goed geholpen en van goed advies voorzien.
26 April 2025
Arie
ROZENBURG ZH
mr. C.E.M. (Chanou) Timmer
23 April 2025
Rawand
Monster
Duidelijke communicatie vooraf en tijdens. Plan van aanpak netjes in overleg. Goed overzicht van de kosten.
8 April 2025
Kenneth
Rozenburg
Ik heb een hele fijne begeleiding gehad van Amanda met het gaan tekenen van een vaststellingsovereenkomst! Amanda heeft alles heel helder uitgelegd en eventuele risico's goed benoemd. Verder vond ik het heel fijn dat Amanda goed advies geeft en jou de ruimte geeft om een goede beslissing te maken met verstand, maar ook zeker kijken naar de verstandhouding eromheen. Als ik ooit weer juridisch advies nodig heb of iemand om mij heen zal ik ze zeker weten doorverwijzen naar Amanda!
4 April 2025
Hilda
Hoogvliet Rotterdam
Mijn ervaring met de heer Vogelaar is dat hij veel kennis heeft van zaken. De heer Vogelaar heeft mij geweldig ondersteund en is tevens ook geïnteresseerd in de persoon in kwestie buiten de zaak om. Kortom een betrokken top advocaat.
3 April 2025
Jeroen
Spijkenisse
Klant gericht, meedenkend in mogelijkheden en in overleg met client.
3 April 2025
Franklyn
Spijkenisse
De kiem van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten ligt in het Westland. Onze advocaten helpen zowel particulieren als bedrijven. Wij voeren een algemene (proces)praktijk met de nadruk op:
– arbeidsrecht (voor werkgevers en -nemers)
– familie- en erfrecht
– hulp bij letselschade en overlijdensschade
– tuinbouwgerelateerde zaken.
Met ons goed bereikbare kantoor in het Westland heeft u altijd een aanspreekpunt in de buurt. Zo houden wij onze dienstverlening toegankelijk en kunnen wij u nog beter juridisch helpen.
Honderdland 1036
2676 LV Maasdijk