Filters

10

Top bedrijf

Alles tot in de puntjes geregeld, Harold stond constant voor ons klaar. Als je belde direct reactie heb geen vervelende dingen mee gemaakt. Bedankt Mie en Harold voor de fantastische service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige samenwerking

Een klein bedrijf met grote resultaten.! Uitstekende communicatie en goede uitvoering van schuimbetonvloer met vloerverwarming en anhydrietvloer. Perfect op tijd! Altijd goed bereikbaar via mail en telefoon.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima ervaring gehad met Top Renovloer

Alles is volgens de gemaakte afspraken verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top ervaring met Top Renovloer

Ik heb een goede ervaring met Top Renovloer. Ze zijn deskundig en leveren heel goed werk. Komen altijd alle afspraken na. Reageren snel en vriendelijk op mijn vragen via e-mail of whatsapp. Erg tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een Top Renovloer in ons jaren 50 huis

Van het eerste gesprek tot zojuist het storten van de eindvloer een prettig gevoel gehad bij dit bedrijf. Harald met zijn jarenlange ervaring weet voor elk probleem wel een oplossing en is altijd vlot met het beantwoorden van vragen. Op de achtergrond ook hulp van Mie. Al met al een fijne ervaring en we zijn erg blij met het eindresultaat. Eén dikke aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super goed bedrijf

Super goed bedrijf. Mensen werken lekker mee. Prima kwaliteiten van de producten en diensten. Snelle en nauwkeurige uitvoering

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, vriendelijk en top bedrijf.

Wij zijn van A tot Z waanzinnig goed geholpen en ze hebben perfect werk afgeleverd. Duidelijke communicatie via de mail en telefoon. Bij vragen kun je altijd terecht en je wordt snel geholpen. Al met al een heel erg professioneel bedrijf die ik iedereen zou aanraden als je je vloer wilt vervangen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne begeleiding en nette werkwijze

Veel persoonlijke begeleiding en er kan snel geschakeld worden. Verder zijn de uitvoerende mensen vakbekwaam en werken erg netjes. Kortom, erg tevreden over mijn nieuwe schuimbetonvloer met vloerverwarming en Anhydriet. Bedankt Harald en Mie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service

Het hele traject van keuze tot en met aflevering is fantastisch afgehandeld. Snelle reactie op vragen, diverse bezoeken om de situatie ter plaatste te bekijken. Geen problemen over onze wisselingen in wat we nu precies wilden. In 1 woord: Topservice.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed advies, goede begeleiding en service, top resultaat

Vanaf 1e contact duidelijk dat er gesproken wordt vanuit ervaring. Alle afspraken worden stipt nagekomen. Top Reno vloer is goed bereikbaar en altijd snel reactie op vragen. Erg prettig dat er tussentijds nog even een controle moment was en je nog even advies en tips krijgt voor een perfecte voorbereiding. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat ( schuimbeton, vloerverwarming en dekvloer). Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel goede keus geweest

Via internet gevonden en informatie gevraagd.Kreeg ik per omgaande, super snel.vervolgens helder in het maken van afspraken en duidelijk wat ik moest doen om een Renovloer gestort te kunnen krijgen. Goede controle vooraf en tot slot vlot en netjes een goede basis gelegd, waar we heerlijk op wonen. Vloer, vloerverwarming en dekvloer strak en volgens afspraak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van advies tot oplevering: in 1 woord Top

Advies kun je overal halen, maar de jarenlange ervaring, persoonlijke benadering en de tomeloze inzet van zowel Mie als Harald is ongekend. Als dan na opdracht ook alle afspraken stipt nagekomen worden en Service met een hoofdletter geschreven wordt, dan weet je zeker dat je met solide ondernemers te maken hebt. Wij hebben gekozen voor "alles in 1 hand" en het resultaat is werkelijk TOP. Dankjewel Mie en Harald, jullie hebben er een geweldige prestatie neergelegd

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede begeleiding, uitstekende planning en prima vaklui

De contacten met Top Renovloer waren buitengewoon goed. Vragen via de telefoon werden snel afgehandeld, zo nodig werd je snel teruggebeld. Klein probleempje met het opstarten van de vloerverwarming werd snel verholpen door een telefoontje met de betreffende monteur. De werkzaamheden werden keurig op schema afgehandeld en voor het de start werd tijdig geïnspecteerd of de voorbereiding goed gedaan was. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service en resultaat

Ik was vrij laat met aanvragen van schuimbeton en anhydrietvloer. Desondanks heeft toprenovloer mij op korte termijn een schuimbetonvloer gegeven, veel sneller dan bijvoorbeeld faber, prijstechnisch is het ook wat beter. Prima service en prima prijs van Mie en Harold

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles goed geregeld, flexibel en betrouwbaar

Deze mensen weten hoe het werkt, goed informeren, goed bereikbaar en met veel ervaring. Top Reno vloer heeft bij ons drie ruimtes voorzien van schuimbeton en dekvloer. Slopen, bekleden met plastic en vloerverwarming hebben we zelf gedaan, let op: bekleden van de kruipruimte en muren is eenvoudig maar een bult werk! Het regelen van het schuimbeton en de betonpomp voor de dekvloer was onszelf nooit zo vlot gelukt en dat ook nog in vakantietijd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top .

Van begin tot het einde goed begeleid.

 • Aanbevelen? Ja
8

Perfect geholpen

Zij rijm optijd aanwezig op de dag van afspraak. Vriendelijke. En snelle service omdat ik even tussen door moest . Bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
8

Ze doen wat ze beloven

Prima samengewerkt met Top Renovloer, afspraken werden nagekomen en alles is keurig op de afgesproken tijd uitgevoerd. Harald was altijd goed bereikbaar bij vragen en hield zich aan afspraken. Soms was de communicatie iets te summier, maar uiteindelijk is het goed opgelost en zijn we zeer tevreden met het resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijn en prettig bedrijf,

Ik heb de samenwerking als erg prettig ervaren. Het is een persoonlijk bedrijf die erg dicht bij de klant staat. De medewerkster op kantoor is vriendelijk en behulpzaam evenals de eigenaar de heer Hiemstra die zowel voor als tijdens mijn verbouwing zelf op locatie een aantal keren is komen kijken. Daarnaast adviseert hij eerlijk vanuit vele jaren eigen ervaring. De gehele verbouwing is verlopen zoals van tevoren is gepland en besproken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer terzake kundig

Mijn ‘tweede vloer” met TopRenovloer en opnieuw zeer tevreden! Erg vakkundig, goed en duidelijk in de afspraken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en levering als afgesproken

Ik ben zeer tevreden over de levering en communicatie. Zelf had ik de voorbereiding gedaan. Afspraken werden netjes nagekomen en top geregeld. In twee werkdagen schuimbeton en de vloerverwarming met dekvloer erin. Het ligt er netjes bij.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf, duidelijke communicatie

Top Renovloer. Goede communicatie met Harald. denkt mee met de klant. voorafgaand contact gehad waar we rekening mee moesten houden en uiteindelijk van het begin tot het eind goed geadviseerd. Nu al enorm blij met de betonnen vloer met vloerverwarming.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer prettige samenwerking

Snel en goed georganiseerd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwaliteit en service

Perfecte oplossing voor onze oude boerderij vloer, deze was van beton/hout/zand en alles daar tussen. Nu hebben we een vlakke vloer door het hele huis met top vloerverwarming. Goede begeleiding en altijd meedenken en zoeken naar oplossingen. Top kwaliteit en service dus.

 • Aanbevelen? Ja
8

fijn contact, prima service

Het contact met Harald was fijn. Harald denkt mee en geeft advies over waar je aan moet denken voor ze komen storten. De vloer kon uiteindelijk binnen 4 weken worden geleverd. 2 mannen kwamen de vloerverwarming leggen. ook dit werd netjes overlegd waar je wel/geen leidingen wil hebben. zeer tevreden over de vloer, hopelijk nog jaren plezier van.

 • Aanbevelen? Ja

Over Top Renovloer

www.toprenovloer.nl

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd