Filters

10

Uitstekend begeleid traject en uitvoering

Er komt uiteindelijk toch heel wat bij kijken, bij het plaatsen van een schuimbetonvloer. In gedachten verloopt alles veel eenvoudiger dan in de werkelijkheid --althans, zo verliep het bij ons. Een goede planning is dan ook heel belangrijk: je moet het in een keer goed doen. Alle kabels en buizen, extra buizen voor evt. toekomstige kabels, het stutten van de schuif-separatie, aanleggen van keukeneiland ventilatie (metalen platte buis), etc. etc. Zand, heel veel zand uitgraven en afvoeren. In die periode ziet het er allemaal nogal hopeloos uit. Zowel de persoonlijke benadering bij het doornemen van alle mogelijke hindernissen en het vertrouwen in een goede uitkomst heeft ons hierbij enorm geholpen. Alle afspraken zijn nagekomen. Ook de vloerverwarming is zeer professioneel gelegd, in een dag. Eindresultaat: fantastisch! In de wilde stromingen van een volledige renovatie is TopRenoVloer een welkome oase van professionaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en goede communicatie

Zeer prettig bedrijf om mee in zee te gaan. Bij ons is schuimbeton geplaatst om de vloer te isoleren. Het betreft een huis uit 1922. Ook is vloerverwarming geplaatst met een dekvloer. Harald heeft erg veel kennis en is goed bereikbaar. Hij denkt goed met je mee en bij vragen komt hij langs. Alles is erg fijn verlopen en wij zijn super tevreden. We zouden het zo weer opnieuw doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top Renovloer staat voor kwaliteit, service en klantvriendelijkheid!

Ik kan Top Renovloer iedereen aanbevelen. Zij komen afspraken na, reageren snel op vragen en zijn meer dan klantvriendelijk. Het was meer dan prettig samenwerken met Harald en Mie. Wij zijn heel erg tevreden met onze renovatievloer met vloerverwarming. Alles naar volle tevredenheid uitgevoerd. Voor mij echt een dikke 10!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service en nauwkeurige werkwijze.

Werkzaamheden uitgevoerd door een team dat lol heeft in het werk en daarbij een goed en mooi eind resultaat levert. Vloer hoogte nauwkeurig uitgemeten en opgeleverd volgens plan.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer prettige samenwerking

Harald is zeer vakbekwaam. Geeft goeie tips en advies op locatie. Zijn onderaannemers komen aan op afgesproken tijden. Producten worden goed aangebracht. Communicatie met Mie per email verloopt zeer goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn bedrijf, goede communicatie en denken mee!

Sinds 6 maanden het schuimbeton en vloerverwarming. Duidelijk protocol hoe voorbereidingen te treffen. Harald kan je altijd bellen voor advies en komt ook regelmatig kijken. Eindresultaat mag er zijn. Fijner klimaat in huis. Ben benieuwd naar deze winter en wat het verschil dan is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Vanaf het moment dat ik met deze firma in contact kwam hebben ze mij een vertrouwd gevoel gegeven. Ik had er al een paar over de vloer gehad. Harald kwam lang op de afgesproken tijd en heeft alles in de details uitgelegd. Ze zijn uit de offertes die ik heb gehad niet de goedkoopste maar zeker ook niet de duurste. Ik moet zeggen de service de tijd en energie die ze in je steken zijn ons die paar 100euro duurder zekers waard geweest, geen vraag was teveel voor Top Renovloer geloof me een bedrijf zoals deze heb je echt wel nodig in de spannende bouwperiode waar je op zn moment in zit. Daarnaast het contact en communicate met Mie is ook zeer goed te noemen. Ik beveel Top Renovloer zekers aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!!!!

Vanaf de informatie tijdens het aanvragen van de offerte, tot het storten van de gietvloer alles super verlopen. Ook met vragen kon ik altijd terecht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch bedrijf!

Wij zijn zeer tevreden over Top Renovloer. Nette communicatie, vriendelijk en eerlijk personeel, en bovenal een kwalitatief perfecte vloer. Ik kan ze iedereen aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Hele goede ervaring gehad. Duidelijke afspraken die ook werden nagekomen. Het resultaat was/is ook echt super geworden. Communicatie verliep ook heel soepel en duidelijk. Kortom, wij zijn heel tevreden met onze nieuwe vloer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Uitstekend geholpen door Top Renovloer. Vanaf het eerste mailcontact al zeer meedenkend en behulpzaam. Hier bent u geen nummer. De eigenaar komt persoonlijk meerdere malen langs om de zaken te regelen. Schuimbeton, maatwerk vloerverwarming (tbv warmtepomp) en anhydriet dekvloer liggen er keurig en zonder problemen in. Aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

super samenwerking en fijn meegedacht

Prima ervaring met dit bedrijf! Erg fijne persoonlijke benadering en erg veel ervaring met het storten van vloeren. Harald neemt de tijd voor voor uitleg en begeleiding bij het aangaan van je project. Ook de ondersteuning en afhandeling met Mie als zeer prettig ervaren. Het product is ook uitstekend. Een prima egale en waterpas vloer in ons huis gekregen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf

Alles tot in de puntjes geregeld, Harold stond constant voor ons klaar. Als je belde direct reactie heb geen vervelende dingen mee gemaakt. Bedankt Mie en Harold voor de fantastische service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige samenwerking

Een klein bedrijf met grote resultaten.! Uitstekende communicatie en goede uitvoering van schuimbetonvloer met vloerverwarming en anhydrietvloer. Perfect op tijd! Altijd goed bereikbaar via mail en telefoon.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima ervaring gehad met Top Renovloer

Alles is volgens de gemaakte afspraken verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top ervaring met Top Renovloer

Ik heb een goede ervaring met Top Renovloer. Ze zijn deskundig en leveren heel goed werk. Komen altijd alle afspraken na. Reageren snel en vriendelijk op mijn vragen via e-mail of whatsapp. Erg tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een Top Renovloer in ons jaren 50 huis

Van het eerste gesprek tot zojuist het storten van de eindvloer een prettig gevoel gehad bij dit bedrijf. Harald met zijn jarenlange ervaring weet voor elk probleem wel een oplossing en is altijd vlot met het beantwoorden van vragen. Op de achtergrond ook hulp van Mie. Al met al een fijne ervaring en we zijn erg blij met het eindresultaat. Eén dikke aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super goed bedrijf

Super goed bedrijf. Mensen werken lekker mee. Prima kwaliteiten van de producten en diensten. Snelle en nauwkeurige uitvoering

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, vriendelijk en top bedrijf.

Wij zijn van A tot Z waanzinnig goed geholpen en ze hebben perfect werk afgeleverd. Duidelijke communicatie via de mail en telefoon. Bij vragen kun je altijd terecht en je wordt snel geholpen. Al met al een heel erg professioneel bedrijf die ik iedereen zou aanraden als je je vloer wilt vervangen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne begeleiding en nette werkwijze

Veel persoonlijke begeleiding en er kan snel geschakeld worden. Verder zijn de uitvoerende mensen vakbekwaam en werken erg netjes. Kortom, erg tevreden over mijn nieuwe schuimbetonvloer met vloerverwarming en Anhydriet. Bedankt Harald en Mie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service

Het hele traject van keuze tot en met aflevering is fantastisch afgehandeld. Snelle reactie op vragen, diverse bezoeken om de situatie ter plaatste te bekijken. Geen problemen over onze wisselingen in wat we nu precies wilden. In 1 woord: Topservice.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed advies, goede begeleiding en service, top resultaat

Vanaf 1e contact duidelijk dat er gesproken wordt vanuit ervaring. Alle afspraken worden stipt nagekomen. Top Reno vloer is goed bereikbaar en altijd snel reactie op vragen. Erg prettig dat er tussentijds nog even een controle moment was en je nog even advies en tips krijgt voor een perfecte voorbereiding. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat ( schuimbeton, vloerverwarming en dekvloer). Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel goede keus geweest

Via internet gevonden en informatie gevraagd.Kreeg ik per omgaande, super snel.vervolgens helder in het maken van afspraken en duidelijk wat ik moest doen om een Renovloer gestort te kunnen krijgen. Goede controle vooraf en tot slot vlot en netjes een goede basis gelegd, waar we heerlijk op wonen. Vloer, vloerverwarming en dekvloer strak en volgens afspraak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van advies tot oplevering: in 1 woord Top

Advies kun je overal halen, maar de jarenlange ervaring, persoonlijke benadering en de tomeloze inzet van zowel Mie als Harald is ongekend. Als dan na opdracht ook alle afspraken stipt nagekomen worden en Service met een hoofdletter geschreven wordt, dan weet je zeker dat je met solide ondernemers te maken hebt. Wij hebben gekozen voor "alles in 1 hand" en het resultaat is werkelijk TOP. Dankjewel Mie en Harald, jullie hebben er een geweldige prestatie neergelegd

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede begeleiding, uitstekende planning en prima vaklui

De contacten met Top Renovloer waren buitengewoon goed. Vragen via de telefoon werden snel afgehandeld, zo nodig werd je snel teruggebeld. Klein probleempje met het opstarten van de vloerverwarming werd snel verholpen door een telefoontje met de betreffende monteur. De werkzaamheden werden keurig op schema afgehandeld en voor het de start werd tijdig geïnspecteerd of de voorbereiding goed gedaan was. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja

Over Top Renovloer

www.toprenovloer.nl

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd