Professionele uitleg over alle behandelmogelijkheden in alle rust.
Ik vind de tandarts een hele fijne man
Mijn ervaring is de professionaliteit, kennis van zaken en vriendelijkheid naar patient. Je boelt je als patient op je gemak.
Goed uitgevraagd, respectvol, professionele houding en uitleg.
Goede behandeling ontvangen. Wel schrok ik van de hoogte van de factuur. Bij de receptie vroeg ik om uitleg over de opbouw van het bedrag. Mij werd verteld dat de factuur per e-mail zou worden toegestuurd. Deze ontving ik vrijwel direct, maar de informatie daarop is voor een leek moeilijk te begrijpen. De factuur bevat een code en het cijfer ‘6’, zonder duidelijke toelichting. Toen ik terugging naar de receptie om te vragen waar dit voor stond, konden de medewerkers mij hier geen uitleg over geven. Ik kreeg het advies om te reageren op de e-mail. Dat voelde omslachtig, zeker omdat ik op dat moment nog aanwezig was. Een duidelijke toelichting op de factuur en directe uitleg aan de balie zou de ervaring aanzienlijk verbeteren.
Al jaren onder behandeling en altijd zeer tevreden.
Ik vond het best spannend maar dat was snel weg ze is heel rustig te werk gegaan en het deed geen pijn goede ervaring tot de volgende keer
Ik kwam voor het eerst bij TPL en melde me bij de balie. De dame verwees me direct naar een scherm ergens achter me waar ik me moest registreren. Geen persoonlijk welkom of toelichting, alleen instructie. De tandarts zelf was prima en informatief echter de benodigde vervolg afspraak voor de daadwerkelijke behandeling kan pas over twee maanden?! Ik ben dat anders gewend bij mijn vorige tandarts.
Ik was er voor de eerste keer en dat beviel me goed. Er werd duidelijk uitgelegd wat de bedoeling was.
Er wordt op een heel rustige manier met je omgegaan, alles wordt duidelijk uitgelegd en er wordt meegedacht met het plannen/verplaatsen van afspraken. Als je vraagt om een beschrijving van de aankomende afspraken krijg je netjes een mail met uitleg over de betreffende afspraken. Als autist met een gigantische angst voor de tandarts begint mijn angst inmiddels af te nemen omdat alles zo goed georganiseerd is en zo rustig wordt geholpen.
Heldere uitleg. Mogelijkheid tot vragen stellen
Fijne medewerkers, staan open voor vragen en zeer deskundig.
Stipt op tijd. Schone omgeving en een perfecte behandeling gehad. Complimenten
Ondanks dat niemand waarschijnlijk graag naar een tandarts of mondhygiënist gaat, heb ik sinds wij patiënt zijn bij TPL geen slechte ervaringen. Noch met service, behandelingen of contact. Vriendelijk en netjes.
De tandarts weet mij heel goed te begeleiden en zijn werk is zeer deskundig.
Ik heb alleen lof over deze praktijk. Er is echter wel een fiks verbeterpunt…. Het is niet mogelijk om aaneensluitende afspraken te plannen met tandarts en mondhygiënist vanwege afgekaderde blokken waarbinnen bijvoorbeeld geen controles kunnen worden uitgevoerd maar bijvoorbeeld wel gaatjes kunnen worden gevuld. Dit betekent voor mij als patiënt dat ik na een controle bij de tandarts minimaal 45 minuten moet wachten om bij de mondhygiënist een behandeling te krijgen. Het is voor mij niet te doen om de behandeling in 2x te doen vanwege de reisafstand (enkeltje 45 minuten)
IK ben van mij kiespijn af geholpen en dit is heel goed gegaan.
Ook hier weer begripvol en hartelijk. Foto,s en mogelijk behandelplan in overleg. betrouwbaar en begrijpelijk advies. Wel jammer; ik was voor de eerste keer en begreep later dat de behandelend tandarts er voor het laatst was. Is geen klacht ,wel jammer
Al 20 jaar bij Reinier (tandarts) en Sandra (mondhygiëniste) als klant en zij luisteren goed naar de zaken die belangrijk zijn. Wat echt van het begin af aan goed is dat je gerichte adviezen krijgt over hoe je je gebit moet onderhouden. Adviezen opvolgen is het behoud van tanden en kiezen die ik met mijn 75 jaar nog graag een poos wil gebruiken. Tjitse Sinnema
Goed geholpen door de mondhygiënist
Vriendelijke en goede begeleiding.
Samen met mijn dochter komen we al enkele jaren bij TPL. Tandarts en assistente erg vriendelijk. Kamers zijn ruim en schoon.
Ranonkelweg 1
2651MX Berkel & rodenrijs
“ De juiste zorg, dicht bij huis, met een breed team mondzorg verleners.” Tandartsenpraktijk Lansingerland werkt met de meest moderne technieken om u de beste zorg te bieden. Ook in het maken van afspraken; dat doen we bij voorkeur online. Maar bellen mag natuurlijk ook.