Mijn ervaring met de medewerkers van de praktijk is positief. De sfeer is ontspannen, medewerkers denken mee, de benadering is positief en niet veroordelend.
Heel goed geholpen
Nette praktijk met goede professionals. Prima uitleg en adviezen
Neemt altijd de tijd om uit te leggen wat er aan de hand is en wat ik kan doen om dit op te lossen.
Zorgt er voor dat je op de gemak bent, legt goed uit wat er gebeurt en checkt ook tijdens een behandeling of het nog goed met je gaat. Ook altijd erg grappig en lief met de kinderen, waardoor ook zij met plezier de tandarts bezoeken (willen allemaal graag als eerste).
Wij zijn goed tevreden over de praktijk de tandartsen en mondhygiënisten. Zij vertellen duidelijk wat zij doen en waarom. Ook geven zij goed advies.
Zie hierboven
Ongeveer 20 jaar voor het eerst bij Reinier gekomen. Ik was toen nog angstig voor de tandarts. Gelijk vanaf het begin heeft hij dat weggenomen. Hij is vriendelijk maar ook streng. De behandelingen worden altijd vakkundig gedaan. Hij is een perfectionist dus voor wat betreft zijn werk zit dat dus wel snor voor de patient.
Uitstekend!
Vriendelijke en professionele behandelaars
:-) fijne mondhygienist
Kies afgebroken: snel en goed geholpen
Goed geholpen
Klantvriendelijk en professioneel
Er wordt professioneel gewerkt. Praktijk is altijd goed bereikbaar. Heb je pijn in je kaak, vaak kun je dezelfde dag al terecht. Degene waar ik naar toe ga zijn altijd vriendelijk in de omgang.
Vriendelijke mensen, netjes op tijd geholpen.
Vakkundig en in overleg dus!!
Kundige tandartsen en specialisten. Alleen erg vervelend dat bij de factuur geen makkelijke betaalmogelijkheid geboden wordt (bijv. iDeal-link). Dat is niet van deze tijd en maak ik eigenlijk alleen nog bij TPL mee.
Ontspannen, interactief en bekwaam; prettig bezoek
Al 25 jaar behandeling door mondhygiëniste Ssndra de Jong, heel tevreden. Betrokken, professioneel.
kundige mensen met geduld en goede uitleg
Voor de eerste keer samen met m'n dochter van 2.5 voor controle langs geweest. Reinier ging geweldig met haar om, waardoor ze zich op dr gemak voelde en controle gemakkelijk verliep. Zeer tevreden!
Tandarts was ziek naar huis. M’n afspraak werd keurig op dezelfde tijd door andere tandarts opgevangen. Zeer vriendelijke mondhygiëniste en tandarts en assistentes
Klantvriendelijk en goede service
Vakkundig personeel en altijd plezierig geholpen.
‘Een gezonde mond met een mooie lach, uw leven lang!’ Van jong tot oud staat dit streven centraal in onze denk- en handelswijze. Vanuit uw persoonlijke wens en situatie, gecombineerd met onze professionele kennis en kunde, streven we ernaar om, samen met u, uw mondgezondheid op orde te houden. Ieder mens en iedere mond is uniek en vraagt om individuele oplossingen voor specifiek problemen. Wij hebben de kennis en kunde in huis om u hierbij te helpen.
Patiëntenvertellen.nl, dé tool waarmee u eenvoudig uw patiëntenenquête kunt afnemen. Met behulp van onze professionele ondersteuning kost het nauwelijks tijd. -Erkend door de KNMT -KRT erkend -Direct contact met Helpdesk -Mogelijkheid tot online publicatie