Zeer goede service

Zeer behulpzaam met het oplossen van het probleem met adblue computer glitch toen ik in paniek met nog 50 km te rijden bij hun aankwam. Ga zeker terug

Down to earth , praktisch, oplossingsgericht

Vakkundig, klantvriendelijk, zorgvuldig, waar voor je geld

Een heel plezierig bedrijf waar je vol vertrouwen in kan hebben. Ik maak met plezier gebruik van hun expertise

Hele goede service en ontzettend klantvriendelijk.

Service is TOP.

PRIMA

Bij Civer: afspraak altijd op korte termijn mogelijk. Altijd overleg of een reparatie gewenst/noodzakelijk is. Indien gewenst: tips i.v.m. de auto. Meedenken, geen onnodige reparaties. Goedkoper dan veel grotere garages. Persoonlijke aandacht.

Komen afspraken na, transparant over werkzaamheden

Vriendelijk personeel. Alles conform afspraak en duidelijke factuur.

Heel tevreden over grote beurt en nieuwe banden.

Heel goed.

Helemaal tevreden

Snel en vriendelijk geholpen.

Prima service.

Zoals altijd stipt en met een glimlach kom er al meer dan 25 jaar.

Heel goed, fijne communicatie en mijn c6 rijdt weer geweldig, als nieuw.

Eerste keer dat ik bij deze garage een reparatie liet uitvoeren. Ze wisten precies wat het probleem was. Dat is goed opgelost, er werden andere problemen geconstateerd. Ik werd voorafgaand gebeld en verteld wat de verwachte kosten waren. Door deze nieuw geconstateerde problemen liep de reparatietijd uit en dat werd keurig opgelost met de vervangende auto. Er was een probleem met de vering en de Airco. De auto reed beter na de reparatie dan toen ik hem kocht, terwijl het systeem toen geen veerprobleem aangaf. Verder erg leuke mensen en een goed contact.

Uitstekend en betrouwbaar

Zeer betrouwbare en goede garage ! Kom er al meer dan 15 jaar.

Prima Service

Aardig en betrouwbaar Team

zeer goed

altijd goed geholpen ,zeer deskundig

Prettige behandeling, zeker niet duur in vergelojking met merkdealer

Zoals altijd stipt en met een glimlach Tot de volgende keer

altijd behulpzaam en goed advies

behulpzaam, goede service, veel kennis

Vertrouwde en plezierige service

Al 40 jaar klant. Altijd persoonlijke goede en zeer deskundige service.

Top service!

Ik ben super dankbaar dat de heren bij Civer altijd goed bereikbaar zijn en bereid om mee te denken in de meest vervelende situaties.

's morgens voor reparatie brengen 's avonds perfect terug

Ik kwam 's morgens onaangekondigd aan en men heeft mij diezelfde dag geholpen dat is pas service

Fijn geholpen en een goede sfeer

Mijn Xantia rijdt weer lekker na een complexe reparatie aan het lhm systeem. Ik werd vriendelijk begroet door Richard en zijn collega’s. Ik kom graag terug.

Top garage.

Uitstekend en snel gewerkt!

Zoals elk jaar weer top service en reparaties. bedank

Uitstekende service - helpt bij het onderhoud van een zeer oude, maar nog prima functionerende auto.

FANTASTISCH!!

Een geweldige garage: Professioneel, snel, adequaat en zeer vriendelijk!! Aan te raden voor iedereen!!!

Top service!

Klantvriendelijk, vakkundig en behulpzaam

Fijn ervaring

Deze week een nette Peugeot 308 aangeschaft bij autobedrijf Civer, na een proefrit vorige 2 weken terug hebben ze keurig netjes alle punten netjes opgelost en vervolgens de auto met een beurt en nieuwe APK afgeleverd. Over de prijs waren we het ook snel eens dus wat mij betreft een prima ervaring.

Starrenburglaan 5

2251 AG Voorschoten