Laden reviews...
34 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen het vriendelijke en deskundige personeel, heldere uitleg en meegedachte oplossingen. Veel reviews benadrukken de klantgerichte service en snelle aanpak. De ervaringen worden gekenmerkt door duidelijkheid en betrouwbaarheid in het hele proces. Al met al is de waardering hoog en consistent.
Jan en José Kikkert zijn erg vriendelijk en denken met je mee in oplossingen. Onze bus is aangepast naar onze wensen. Wij bevelen hun bedrijf ten zeerste aan.
23 July 2026
Aafje
Drachten
Een mooi bedrijf en xeer nette service
21 July 2026
P Roelofsen
Stadskanaal
Prettige ervaring en een goed gevoel bij het geheel. Reageren ook netjes op mail en telefoon. Het enige wat ik heb gemist is iets meer uitleg over de auto zelf,
13 July 2026
Henny en Gonda de Haan
Deventer
Bij aankoop van de nieuwe rolstoelbus als leek helemaal mee genomen in het proces en ontving ook goede tips over van alles en nog wat. Een bedrijf dat je vertrouwen niet schaadt maar voor 100% waarmaakt
10 July 2026
Henk
Emmen
Er waren nog enkele puntjes die aangepast moesten worden aan de nieuwe rolstoelbus. Dit hebben ze keurig netjes uitgevoerd. Zelfs nog gratis een volle tank. Zeer tevreden.
9 July 2026
Tonny Hampsink
Langeveen
Mooie showroom, wisselend aanbod, duidelijke site. Geen push verkoop maar rustig en meedenkend en goede adviezen. Nette aflevering, paar kleine puntjes. Enige wat werd gemist is het samen langs de auto lopen bij aflevering. Verder top.
6 July 2026
Anthon
Lelystad
Super goed geholpen door mensen die hun vak verstaan
21 June 2026
Bart
Steenwijk
Mensen met een geweldige dosis geduld.
26 May 2026
Dirk-Jan
Elim
Fijn geholpen
23 May 2026
Maaike
Menaam
Wanneer je beperkt bent is elke centimeter winst welkom en daarbij denkt Kikkert met de vooegestelde aanpassingen proactief mee.
21 April 2026
Maud
TIENDEVEEN
Wij kregen naast alle advies ruim de tijd om onze keus te maken! vriendelijke groet Arie Baks & Gini Dekker.
17 April 2026
Gini
Zuidwolde
Ik had de pech een auto te kopen die binnen korte tijd problemen opleverde. Maar ik vond het geweldig hoe Garage Kikkert daarmee om is gegaan. De service was heel erg goed. Alle keren stonden ze voor me klaar om het probleem op te lossen en vervangend vervoer te regelen. Zelfs met pech onderweg in een ander deel van het land.
6 April 2026
ingebog
Groningen
De auto is een uitstekend voertuig. Het enige wat ik zou zeggen is dat het wel Wennen is nadat ik jaren met een opel heb gereden welke de meeste snufjes had. Maar de situatie van mijn vrouw heeft mij genoodzaakt om deze stap te maken.
1 April 2026
Peter
Surhuisterveen
Ben zeer tevreden met mijn auto,maar heeft veel lawaai op bv.klinkerwegen Mijn vrouw heeft meermalen in rolstoel taxi gezeten en die had ook veel lawaai De Renaul Kango heeft geen zittings achterin en daardoor blikkerig Dit moet je dus voor lief nemen maar kan ik nog iets doen om het te verbeteren Graag jouwmening vr.gr. Jan
20 March 2026
Jan Van Der Lei
Drachtstercompagnie
Zeer positief goede adviezen leuk om er te zijn een bedrijf om terug te komen
25 February 2026
Wout
Mildam
Werden vriendelijk geholpen, gelijk een eerlijk verhaal dit kan wel dat kan niet, dit zijn de mogelijkheden. bij het eerste bezoek de bus bekeken en een klein weekje later opgehaald. al een aantal kilometers mee gereden helemaal top. Jan bedankt
17 February 2026
Jan post
Urk
16 February 2026
K.A. Kisteman
Rouveen
Wat zal ik er van zeggen. Prima
14 February 2026
Albert
Beilen
Tot nu toe een hele fijne ervaring. Goed geholpen, denkt mee en heel persoonlijk in het contact.
8 February 2026
Duidelijk en helder verhaal
20 December 2025
Gerard
Norg
Goed ontvangen. Duidelijke uitleg en advies.
8 December 2025
Danny Bouman
Borne
Vriendelijk, behulpzaam
3 December 2025
Hanneke
Den Ham
Ik werd netjes geholpen en er werd ook meegedacht. Ben blij met mijn auto.
24 November 2025
Janneke
Schoonoord
Het bedrijf heeft net gebeld en toegezegd dat ze het netjes zullen oplossen
17 November 2025
anja