Filters

10

Echte auto liefhebbers met mooie auto’s

Een auto koop ik voor een deel met mijn verstand, maar meer nog met mijn gevoel. Dus kan het soms even duren voordat ik de juiste auto gevonden hebt, als je geen nieuwe online wil samenstellen. Veel auto’s zien er digitaal beter uit dan in het echt. Dus ben ik al verschillende keren teleurgesteld naar huis terug gereden omdat de auto op de foto er beter uitzag dan in het echt. Fotosjop skills zijn blijkbaar belangrijker dan liefde voor auto’s. Niet bij Autobedrijf Blom, de foto’s zijn mooi, maar de auto’s in het echt nog mooier. Lars, de verkoper waar ik mee te maken heb gehad, heeft nog echt benzine in zijn bloed en hij is niet de enigste in dit bedrijf. Dat is bij de meeste boekhouders, die toevallig auto’s verkopen, bij de grote dealers vaak toch anders. En ik zal mijn volgende auto hier zeker weer kopen ( over een jaar of 5). En elektrisch rijden we wel op de kermis.

 • Aanbevelen? Ja
 • Uitstraling

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de uitgebreide en lovende review!

10

Betrouwbare en prettige service

Recentelijk onze auto voor een servicebeurt gebracht. Kon snel terecht en zonder problemen alles gedaan. Hij was zelfs netjes schoongemaakt van binnen. Wat een service!

 • Aanbevelen? Ja
 • Uitstraling

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de review!

8

Duidelijk en correct

We kwamen op een voor ons totaal onbekende plek. Maar kregen meteen een goede indruk. We waren eerst in de werkplaats, maar werden vriendelijk de goede kant op gewezen. In het halletje werden we ontvangen door een erg vriendelijke jongeman. Dat in het halletje kwam eerst gek over, maar dit was i.v.m. Corona, er zaten al mensen binnen. Eerst werd onze auto bekeken en een bedrag genoemd, daarna mochten wij een testrit maken. We zijn andersom gewend, maar dit was ook prima. Daarna werd onder de koffie/ thee alles in orde gemaakt en konden we de auto zelfs meteen meenemen, erg fijn aangezien we er bijna 2 uur voor moesten rijden....

 • Aanbevelen? Ja
 • Uitstraling

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor jullie uitgebreide review!

8

Herziende beoordeling

Na een eerder geschreven beoordeling willen wij deze herzien. Na enige problemen met onze nog maar net aangeschafte auto pakt dhr blom dit toch echt serieus op en wordt er aan een oplossing gewerkt. Om deze redenen nu ook een herziende beoordeling, je wordt hier als klant echt serieus genomen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Uitstraling
8

Hele slechte ervaring in november een auto daar gekocht met weinig kilometers zo er gezeg werd maar

Hele slechte ervaring in november een auto gekocht daar De heer blom verzekerde ons dat het een goede auto was de Mercedes na een maand kwamen de problemen al wij de heer blom opgebeld maar deed er weinig mee ja konden hem brengen maar ik kon er moet mee rijden en het was bij ons vandaan 2 uur en de laatste 2maanden nu de turbo stuk en misschien de motor wel ik vind het gewoon schandalig dat je zo behandeld word

 • Aanbevelen? Nee
 • Uitstraling
9

Eerlijke en goede service

afgelopen maand een bmw gekocht. bij het ophalen was deze keurig schoongemaakt van binnen en buiten, de auto had een grote onderhoudsbeurt gehad en een airco check. samen met meneer blom een eerlijke prijs afgesproken die voor ons beide beviel. een week na de aankoop kwam ik erachter dat ik 300 euro teveel had betaald, dit werd binnen enkele uren weer verwerkt. in de auto miste nog de onderhoudsset (krik, wielboutslot, etc) deze zijn allemaal kosteloos opgestuurd om de aankoop compleet te maken. keurige service!

 • Aanbevelen? Ja
 • Uitstraling
10

Superaardige werknemers

Bij AutoBlom word je altijd snel geholpen. Een leenauto is nooit een probleem en er wordt altijd de tijd genomen voor een praatje. Materialen zijn altijd nieuw en goed. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
 • Uitstraling

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review!

9

Tevreden

Ik heb al jaren mijn auto bij Corne in onderhoud en geen problemen gehad. Afspraken worden goed nagekomen. Nooit discussies over de kosten.

 • Aanbevelen? Ja
 • Uitstraling

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review!

10

Super!

Ik kwam hier mijn eerste auto kopen alleen ik wist er niet zoveel van. Toen ik dat zei waren ze meteen bereid de auto op de brug te zetten en alles te laten zien. Alles zag er top uit alleen de banden waren een beetje versleten, die hebben ze voordat ik de auto op kwam halen er nog gratis nieuw op gezet. Top garage! Goede prijs!

 • Aanbevelen? Ja
 • Uitstraling

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review

1

Onzorgvuldig

Gisteren onderweg gegaan voor een proefrit. Zorgvuldig vooraf een auto een auto geselecteerd en die opties die voor ons bepalend zijn. Daar is een in hoogte verstelbare passagiersstoel is er 1 van. Maar bij de eerste blik op de auto blijkt die er niet in te zitten. Rondom wat meer kleine schades dan op gehoopt., een scheur in het leder die best op een foto had gemogen. Wees transparant. Een raamstrip die ontbrak. "Die moet ik er nog opzetten". De reactie van de verkoper verrastte. "Ik kan er een andere stoel inzetten maar dan heb je een ander motief". Dat klopt en is dus geen reëel aanbod. "Ik kan er veder ook niets meer aandoen. Die software waar we in werken is lastig". Volgens mij is Blom de enige die er wel wat aan kan doen... Veder geen voorstel gekregen van Blom. 140 kilometer gereden omdat er onzorgvuldig met het opsommen van opties wordt omgegaan en zo'n reactie. Ik word er niet gelukkig van. Wees transparant, zorgvuldig en empathisch, dat verdienen klanten.

 • Aanbevelen? Nee
 • Uitstraling

Reactie van het bedrijf

Hallo Stephan, Jammer dat jullie niet tevreden waren over de ervaring met ons bedrijf. Wij verkopen geen nieuwe auto's, en ondanks dat wij ons best doen deze eerlijk op de foto te presenteren kan een auto voorzien zijn van gebruikerssporen. Foutje in een advertentie kan natuurlijk gebeuren, en als een specifieke optie die niet op de foto's aanwezig is zo bepalend is voor de aanschaf van een auto, raad ik u aan de volgende keer naar de aanwezigheid van deze optie te informeren voordat u aan de verre reis begint. Mochten we nog iets voor jullie kunnen betekenen, kunnen jullie ons bereiken op 0345-652007 Met vriendelijke groet, Autobedrijf Blom

9

PRIMA GEHOLPEN EN VRIENDELIJKE MENSEN

AUDI A4 GEKOCHT GOEDE OMSCHRIJVING EN ALLES KEURIG AFGEWIKKELD VOLGENS AFSPRAAK.

 • Aanbevelen? Ja
 • Uitstraling
10

Uitstekend en betrouwbaar

Gastvrij en vriendelijk ontvangen. Hele goede service. Behulpzaam en er wordt meegedacht. Absoluut betrouwbaar, geen extra hoge kosten en alles wordt overlegd. Ik kom al jaren vanuit Nieuwegein speciaal naar Autobedrijf Blom.

 • Aanbevelen? Ja
 • Uitstraling
10

Ontzettend behulpzaam en snelle service!

Laatst om de hoek bij Blom stil komen te staan op de snelweg door een kapotte distributieriem. Blom gebeld en binnen een uur hebben ze de riem besteld, vervangen, en was ik weer op weg! Top service en erg fijn personeel.

 • Aanbevelen? Ja
 • Uitstraling
10

Autobedrijf BLOM Is 100% betrouwbaar en ....

Wij kennen de heer Corné Blom en zijn autobedrijf al heel lang en wij vertrouwen hem voor 100%. Bij dit autobedrijf hebben wij deskundigheid, verantwoordelijkheid, eerlijkheid én menselijkheid ervaren! In de afgelopen jaren hebben wij van de heer Corné Blom meerdere auto's gekocht. In al die jaren hebben wij kunnen genieten van vele plezierige en zorgeloze autoritten. Willen we weer een andere auto kopen, dan gaan we opnieuw naar hem toe. Een proefrit maken is bij dit betrouwbare bedrijf absoluut overbodig. Wij geloven de heer Blom op zijn woord: als hij zegt dat de auto in orde is, betalen we de rekening en rijden tevreden en vol vertrouwen in onze nieuwe aanwinst weg. Wij zijn ontzettend blij met onze betrouwbaar en betaalbare autobedrijf! Met vriendelijke groeten Maria & Deldjou

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor jullie uitgebreide review!

9

Correct en eerlijk geholpen! Een aanrader!

Een echte aanrader! Een mooi bedrijf, wat makkelijk te bereiken is. Correct geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede servioce en vriendelijke behandeling

Vriendelijk, flexibel en service- en klantgericht.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een garage die zijn belofte nakomt

Vrijdag namiddag stond ik met pech langs de weg en moest de ANWB mij naar een garage brengen. Na een telefoontje kon ik gelukkig direct terecht bij Garage Blom. Ze konden de auto inplannen voor de volgende maandag en gaven me duidelijk aan wat ze aan de auto zouden doen. Maandag kon ik mijn auto alweer ophalen, de service was goed en dat voor een goede prijs, iets wat voor mij als student ook belangrijk is! Je wordt bij Blom snel geholpen en bij het vervangen van mijn remmen hebben ze tevens ook naar de andere remmen gecontroleerd. Iets wat zeker niet bij elke garage vanzelfsprekend wordt gedaan. Ik ben erg blij met de reparatie en zal zeker terug komen bij volgende beurten en de APK. Hun slagzin `Betrouwbaar en betaalbaar` maken ze zeker waar.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Mignon, Bedankt voor je uitgebreide review, fijn om te lezen dat je tevreden bent over ons! Tot de volgende keer!

10

Fijne garage

Behulpzaam! Gaan gerust een stap verder om te helpen

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review!

2

Afspraken worden helaas niet nagekomen

Een VW Tiguan op goed vertrouwen door de telefoon gekocht en vooruit betaald. ( doen wij als collega garagehouders minimaal 5 keer/week ). Helaas had deze diverse klachten, welke niet waren verteld door de telefoon. ( Airco, Accu, Motorlampje/Nokkenas sensor, Antenne enz ). 4x gebeld en daarna nog 1 keer gemaild met Lars......... Helaas hij belt niet terug en geeft ook geen reactie op mail................ Jammer dit...............

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Hallo Roel, Jammer dat de auto niet is wat je er van verwachtte. Aan de telefoon heb ik op dat moment de auto zo goed mogelijk, op dat moment zonder duidelijke gebreken, beschreven, echter heb ik er geen uitgebreide proefrit mee gemaakt. Halverwege de drukste dag van de week kreeg ik een mail van je, met het verzoek dezelfde dag nog contact op te nemen. Hier ben ik toen helaas niet aan toegekomen. Toen ik de volgende ochtend contact op wou nemen, was deze review ineens hier.. Mocht ik nog iets kunnen doen om onze relatie te herstellen, kunt u mij dan een mailtje sturen?

10

Eerste klas autobedrijf onder de rook van Utrecht!

Een verborgen parel langs de A2 precies tussen Utrecht en Den Bosch. Daar waar de mensen nog meedenken en waar je merkt dat ze van hun passie hun beroep hebben gemaakt. Lars heeft mij enorm goed geholpen; hij hield mij op de hoogte via Whatsapp en heeft een eerlijke prijs geboden voor de auto die ik heb ingeruild. Zoals een goede Bovag garage betaamt gaven ze zelf al aan dat ik nog een keer langs moet komen voordat de 6 maanden garantie verstrijkt zodat ze nog een einde garantie check kunnen uitvoeren en de daarbij behorende reparaties nog kunnen uitvoeren indien nodig. Dat is nog eens veilig en vol vertrouwen een auto kopen. De levering was daarnaast prettig en vlot ondanks dat ook zij de nodige corona maatregelen in acht hadden genomen. Over 5 maanden kom ik terug al is het alleen maar om een ferme handdruk te geven en te bedanken voor de goede service!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor je uitgebreide review, Rose!

10

Prettige afhandeling van mijn aangekochte Lancia

Ik kocht mijn Lancia bij autobedrijf Blom waar ik zeer goed en vakkundig bij geholpen ben, een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Super

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer vriendelijk en eerlijk

Zijn zeer vriendelijk en open ontvangen. Hadden het gevoel of we al jaren klant waren en elkaar kenden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer vriendelijk geholpen

Lekker gewoon en vriendelijk geholpen met aankoop van auto Geen onzin verhalen , top

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima garage met super service!

Dat niets te veel is en dat er altijd wel ruimte is (of wordt gemaakt) om je verhaal aan te horen. En dan meteen door naar de oplossing! Dat is Corné (en zijn personeel) ten voeten uit. Daar waar de klant nog koning is. Waar maak je dat nog mee tegenwoordig? Auto Blom maakt zijn beloftes meer dan waar. We zijn niet voor niets al meer dan 10 jaar klant! Zeker aan te bevelen. Ludo Huising en Anneke Derksen

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor jullie uitgebreide review!

Over AutoBlom BV

AUTOBEDRIJF BLOM - BETROUWBAAR, BETAALBAAR! Autobedrijf Blom is al sinds 1985 het goede adres voor onderhoud, reparatie, APK keuring en verkoop van gebruikte auto's. Wij zijn een Bovag erkend autobedrijf. Naast originele onderdelen maken we ook uitgekiend gebruik van gebruikte onderdelen zodat u zeker bent dat u nooit teveel zult betalen. Duurzaamheid en Bovag kwaliteit blijven zo gewaarborgd. Ons bedrijf heeft wat betreft de aflevering, garantie en onderhoud een naam hoog te houden. Ons motto is niet voor niets: "Betrouwbaar, betaalbaar". Dat we betrouwbaar willen zijn, kunt u zien aan het feit dat we transparant zijn over onze prijzen.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd