Afspraak is afspraak
We hebben gs autmotiv op internet gevonden. En hun verhaal en site zag er goed uit. En ook de reviews zijn goed. We hadden van te voren een afs gemaakt om 2 auto's te bekijken. Ze stonden ons netjes te woord aan de telefoon. Toen we binnen kwamen zag alles er netjes uit en heel relaxed omgeving. En werden netjes ontvangen. En mochten de auto's bekijken en erin rijden. We hebben er dan ook een auto gekocht.
Goede communicatie Laten weten of er onverwachte reparatie noodzakelijk zijn
Ook kleine reparaties worden serieus opgepakt.
Via website duidelijk en transparant , bij afspraak maken en afhalen vriendelijke mensen. Kreeg ook nog goodie bag vd ANWB: kentekenplaat, bumperprotector, wd40, spanbanden. Dus bij inplannen via website je ANWB lidmaatschapsnummer gebruiken! :)
Alles wordt top voor je geregeld
Heel aardig personeel wat meedenkt en niet zomaar iets doet zonder te overleggen
Snelle service, goede hulp, meedenkend, heel aardig en attent
Ik werd goed geholpen omdat ik wat onzeker was over de ophanging van mijn auto. Dit hebben ze nagekeken en kunnen geruststellen dat ik veilig op de weg kan.
alles is zeer goed geregeld
Ze doen echt hun best om een mooie auto af te leveren en zijn prettig in de communicatie. Fijne zaak.
Al vanaf het begin hartelijk ontvangen door Dolf en naderhand, voor de afhandeling van de aangekochte auto, door Nick. Wat ik erg prettig vond, was dat je vriendelijk en oprecht te woord wordt gestaan. Totaal niet opdringerig of met onzinnige verkooptrucjes; dat is echt een verademing vergeleken met andere autogarages. Gister hebben we onze nieuwe auto op kunnen halen, met bij aankomst een prachtige rode strik erop. Deze extraatjes en persoonlijke aanpak hebben ons echt een fijn gevoel gegeven. Dank voor de goede service, jullie hebben er een vaste klant bij! :)
Het keuren van mijn auto liep zeer gesmeerd. Het zijn hele vriendelijke mensen, en mocht er dan toch nog iets zijn dat voor de APK nog niet gebeurde en erna wel, dan komen zij u meteen helpen. Anders plannen ze een dag in om het nog even na te lopen en het te fiksen. De keuring was dezelfde dag nog geslaagd en kon ik ook mijn auto dezelfde dag weer ophalen. Kwaliteit en prijs verhouding dat zit dan ook nog eens goed, al te duur zijn zij zeer zeker niet.
Altijd vriendelijk en snel geholpen! Met al je vragen kan je hier terecht! Raad deze garage bij iedereen aan!
Dit bedrijf denkt met je mee in oplossingen zonder daarbij geld verdienen voorop te stellen.
gewoon zeer tevreden over de service, uitvoering en afhandeling
Ben er nu 2 keer geweest, 1 maal voor en controle rapportage. Omdat ik zo vriendelijk en snel ben geholpen later terug gegaan met en berlingo. En weer zeer vriendelijk en goed geholpen. Dit is mijn nieuwe garage waar ik met mij auto's heen blijf gaan, kort samen gevat toppers! Mvg roy
Gezellige sfeer met een eerlijke klantgerichte werkwijze.
Wij doen al jaren zakelijk zaken met GS en nu ook mijn eigen auto er heen gebracht voor de keuring. Deze is snel en vakkundig gedaan en de mankementen zijn na overleg met mij meteen hersteld.
Ik had vlug een nieuwe accu nodig 3 uur later hadden ze hem al gemonteerd....SUPER
Prettige omgang met mij als klant en geen onduidelijkheden. Fijne receptie
goede service en duidelijk antwoord van mij probleem en een snelle reparatie.
Er wordt altijd gekeken naar een goede oplossing en meegedacht met de klant zijn planning. Telefonisch zeer vriendelijk, monteur vakkundig en verkoop professioneel.
Snel en goed geholpen. Ze weten waar ze over praten Niet de goedkoopste maar is te doen
Snel en Deskundigd Service
Op basis van heldere offertes, goede service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. • De garage voor alle merken • 48 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon • Onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen