Laden reviews...
119 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen een consistente positieve ervaring bij GS Automotive. Klanten prijzen vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en eerlijke prijzen. De dealer wordt geprezen om eerlijkheid, betrouwbare service en snelle oplossingen. Over het geheel genomen vertrouwen klanten GS Automotive bij aankoop en onderhoud van auto's.
Prima ervaring
15 August 2026
Ton
Bakel
Ik ga altijd met veel plezier naar deze garage. Inmiddels kom ik daar al jaren en wordt altijd goed en erg klantvriendelijk geholpen. Er werkt fijn en deskundig personeel en ze zijn altijd meedenkend met het maken van de auto. Deze ronde heb ik andere audio in laten bouwen. Dit werkt uiteraard perfect en ik ben er weer blij mee. Ik beveel deze garage echt aan als je op zoek bent naar een fijne garage waar ze met je meedenken!
14 August 2026
Tamara
Helmond
Ik kwam op dinsdag met mijn camper die niet door de keuring kwam en wilde op zaterdag op vakantie. Ik mocht de camper achter laten en ze zouden zorgen dat hij vrijdag klaar zou zijn zodat de herkeuring ook nog plaats kon vinden. Ik stond versteld van deze service en ze kwamen hun afspraak na. Vrijdagochtend 9u werd ik gebeld dat de camper klaar stond. Ik ben ‘m gauw gaan halen zodat we lekker op vakantie konden en heb de mannen extra dik bedankt met en krat bier! Toppers!!
10 August 2026
Evelien
Helmond
Erg vriendelijk en hartelijk ontvangen bij het maken van mijn proefrit voor een Opel Karl door Nick. Zowel telefonisch als later in de showroom. Heb de auto ook gekocht.Deze werd netjes thuis afgeleverd en de oude werd mee genomen. Dank je wel voor de goede service
9 August 2026
Elly
Eindhoven
Bart heeft vanaf het moment van het kijken gelijk goed geholpen, proefrit snel kunnen inplannen en geweldige en eerlijke service met kopen van de auto, en verkopen van mijn ruil. Erg fijne plek om een nieuwe auto te kopen.
6 August 2026
Tim
Helmond
Ik ben enorm goed, geduldig, begripvol en persoonlijk geholpen bij het kopen van mijn eerste auto! Ik kijk heel tevreden terug op het aankoopproces!
5 August 2026
Iris
Helmond
Nog ff vlug vlak voor vertrek naar vakantie adres een schade repareren terwijl we wachtten
5 August 2026
Petri Loomans
Asten
uitstekende service
29 July 2026
Mario
Helmond
Erg positieve ervaring gehad met Nick, hij heeft me goed geholpen in het aankoopproces en nam zijn tijd om alle vragen te beantwoorden.
28 July 2026
Mitchel
Elsloo
Ik kon snel terecht en werd vlug na het afgeven van de auto gebeld voor de mogelijkheden en de bijpassende prijzen van de reparatiekosten. Ook hebben ze een beetje verder gekeken en geven ze andere nodige onderhoud aan wanneer ze deze tegenkomen (in mijn geval mijn ruitenwissers). Ze vragen altijd eerst of je wil dat dit ook opgelost wordt Heel blij met de eerlijke en transparante werkwijze van GS!
23 July 2026
Vera
Helmond
Ik ben snel, proffesioneel en klantvriendelijk geholpen. GS automotive is heel open in wat ze doen en waarom. transparantie en eerlijkheid zouden kernwaarden moeten zijn voor iedereen!
23 July 2026
Sander
Eindhoven
Keurig werk verricht ook behulpzaam bij het uitproberen om de verwisselbare haak te mon en demonteren, stekker voor het fietsenrek werkt goed, moet nog wel in de gaten houden dat er geen lekkage bij komt want de stekker moest verlegd worden en dat was niet origineel, maar is goed afgetaped naar het lijkt, hoop er veel plezier mee te beleven, en zoals gezegd zeer aardig personeel !
20 July 2026
Geert
Veldhoven
Ben goed geholpen, na een telefoontje kon direct een afspraak gepland worden. De auto stond klaar en de verkoper heeft in een goed gesprek alles omtrent de verkoop, de mogelijkheden, inruil auto en mogelijke verzekeringen uitgelegd. Ook toen alles rond was en wij de auto kwamen afhalen stond de auto glanzend met een mooie rode strik klaar. Fijne service!
N.v.t.
17 July 2026
Margret
LIESHOUT
Service is prima in orde, klantvriendelijke benadering via de telefoon alsook in de showroom en garage. De link om de factuur te betalen is ook erg handig. Ontwikkelpunt zit 'm voor GS in het nakomen van afspraken en vooral in het vooraf informeren mocht er iets tegenzitten zodat een afspraak niet gerealiseerd kan worden.
16 July 2026
Bas
Lierop
Apk met extra bandencheck gevraagd. Keurig uitgevoerd.
14 July 2026
SN
Helmond
We voelde ons direct thuis bij aankomst. We hadden vooraf al aangegeven waarvoor we kwamen kijken. Dus bij aankomst stond de auto klaar voor vertrek. Eerst een bak koffie om kennis te maken en vervolgens een proefrit gemaakt. We hebben op ons gemak de auto kunnen testen en bewonderen. Daarna afspraken gemaakt en we zijn inmiddels een nieuwe aanwinst rijker. Bij ophalen stond de auto met een rode strik gepresenteerd. Wederom thuis met een glimlach. Bedankt team GS automotive!
11 July 2026
Mark
Tilburg
Prima ervaring met de aankoop van onze auto, vlot en duidelijk in communicatie, komen afspraken na en nu zal de tijd het uitwijzen of ik een goede aankoop gedaan heb.
7 July 2026
Pieter
EERSEL
Ik word daar prima geholpen en erg deskundig.
2 July 2026
Rob
Helmond
Zeer deskundige monteurs , goede service . 1 verbeter puntje is comunicatie naar de klant Met betrekking als reparatie klaar is . Verder niks aan te merken . Ik vlijf zeker mijn auto bij dit bedrinf in onderhoud houden
27 June 2026
Richard
Andere reden
24 June 2026
Toon
Helmond
We zijn erg blij met onze Kia Niro EV en het contact tijdens de aankoop was prettig. De aflevering verliep helaas niet helemaal zoals we vooraf hadden afgesproken. Er waren een aantal punten die niet of slechts gedeeltelijk waren uitgevoerd, waardoor we zelf nog wat zaken hebben moeten oplossen. Wat we wel erg waarderen is de manier waarop Bart hier achteraf mee is omgegaan. Er werd open gecommuniceerd, verantwoordelijkheid genomen en er werd echt meegedacht. Dit geeft weer vertrouwen. Fouten kunnen gebeuren. Voor ons is het belangrijk hoe een bedrijf daarmee omgaat en daarin hebben we uiteindelijk een positieve ervaring en gevoel aan overgehouden. We hebben inmiddels veel plezier met de aankoop en we wensen Bart en het team veel succes!
21 June 2026
Michiel
Veenendaal
Supersnel
19 June 2026
Antal Van de beek
Helmond
Zoals beschreven alles gewoon goed en conform afspraak
17 June 2026
A
H
De rekening was iets minder maar dat is bij een auto ( vind ik;-) altijd zo. Super afstemming, goeie communicatie, duidelijke uitleg en het voelt betrouwbaar. Blij met weer een jaar goedgekeurd! Dank voor de service.
16 June 2026
Danielle
Helmond
Wederom weer goed geholpen. Fijne communicatie.
14 June 2026
Steven