Via de Bovag website vonden wij een mooie plugin hybride stationcar bij GS Automotive in Helmond. We zijn heel tevreden over correcte aflevering van de auto en met de flexibiliteit van GS Automotive ten aanzien van onze wensen. Een goed adres, ondanks de afstand van onze woonplaats zouden we hier graag weer terugkomen.
Netjes geholpen met het afronden van mijn aankoop van nieuwe Kia Ceed. Had wel iets meer verwacht kwa aflevering. Bij het wegrijden richting huis met de nieuwe auto . Ontdekte ik dat er bijna geen benzine meer in zat,waardoor ik noodgedwongen moest tanken. Ook thuis bij aankomst meldingen gehad dat de baterijen bijna leeg zijn van de autosleutels. Het waren kleine dingetjes ,maar misschien slim om dat wel aan te kaarten volgende keer naar de klant . Of desnoods even na controleren .
Topservice bij deze garage! Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en eerlijk advies. Mijn auto werd snel en vakkundig gerepareerd en de prijs was netjes zoals afgesproken. Je merkt dat ze echt met de klant meedenken. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare autogarage!
Goed geholpen en netjes gerepareerd
Auto gebracht voor kleine beurt en APK; alles zoals op voorhand besproken is nagekomen. Er stond een leenfiets klaar en er werd gebeld toen de auto klaar was. Duidelijke communicatie, en de auto is netjes volgens service gewassen. Fijne garage formule!
Fijn bedrijf wat meedenkt. Een garage zoals je het wil. Niet uit om zoveel mogelijk geld aan je te verdienen maar waarbij je merkt dat de klant voorop staat
Hele prettige garage. Aardig personeel. Helpen je goed en netjes.
Voor VW onderhoud overgestapt naar GS-automotive Helmond. Duidelijke afspraken. Nette leenauto. Onderhoud goed!
Mijn ervaring met GS is uiterst positief. Deze mannen gaat voor een eerlijke diagnose. Waar andere bedrijven onnodige kosten opvoeren krijg je hier een eerlijke service en prijs. Ik kan het iedereen aanbevelen die twijfelen over hun eigen garage.
Super vriendelijk, luisteren naar de klant. Snelle hulp geboden. Echt meer dan tevreden.
Goede info vooraf. Service: auto thuis ophalen en thuis terugbrengen. Goede communicatie gedurende de reparatie in de garage. Uitleg en kostenvoorspelling.
Uitgevoerde werkzaamheden zijn top. Zelfs nog wat extra’s gedaan. Echter qua planning werd een ‘uurtje’ afgegeven. Uur later was de auto nog niet in de garage geweest. Vervolgens alsnog 40 extra minuten moeten wachten.
snel en transparant. Duidelijk wat de kosten zouden zijn bij aanvang reparatie.
GS Automotive levert kwaliteit, ze zijn zeer vriendelijk en betrouwbaar. Pas geleden naar grote tevredenheid een auto gekocht voor een goede prijs, en ben al jaren tevreden klant met onderhoud.
Twee kleine ongemakken snel en professioneel verholpen!!
Enorm dank voor snelle en betrouwbaare service.
Garage en verkoop zijn eerlijk en zeer behulpzaam. Je kan hier met een gerust hart een auto kopen.
Offerte gevraagd voor een auto die ik op internet gezien heb. Direct beantwoord, even gebeld en geregeld. Aanbetaling gedaan, factuur gekregen, de rest betaald en een paar dagen later opgehaald. Met veel humor is er nog een mooie strik omgedaan! Kortom: fantastiach geholpen.
Communicatie over duur reparatie was slecht. Tot mijn verassing duurde die 2 dagen ipv 1, hetgeen mij van te voren nooit is verteld. De reparatie op zich is goed uitgevoerd, zoals gewoonlijk bij GS Automotive. Ook werd precies aan de prijsopgave gehouden
Geen gezeik afspraak maken en nakomen..
Uitstekend, zeer goed servicegericht bedrijf.
Vervelende software storing die dealer , in de garantie termijn, nooit heeft opgelost nu 100% verholpen
Zelf ben ik voor een reparatie naar de GS Automotive gegaan en daarbij werd ik in alle manieren goed en respectvol geholpen.
Helaas een pechgeval gehad op reis en mijn auto laten repatriëren naar GS. Ondanks dat mijn auto niet meer te repareren is, is er voorafgaand veel tijd en moeite in gestopt om de oorzaak te vinden. Door de tijd heen goed op de hoogte gehouden. Grote aanrader!
Afgelopen maandag mijn auto gebracht voor APK, beurt en wielenwissel. Dit is naar verwachting en voor een prima prijs uitgevoerd. Zeer tevreden.
Op basis van heldere offertes, goede service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. • De garage voor alle merken • 48 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon • Onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen