Laden reviews...
44 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt een consistente waardering voor vriendelijk en meedenkend personeel, duidelijke uitleg en snelle service. Klanten noemen vaak een betrouwbare planning, eerlijke prijsopgaven en goede prijs-kwaliteitverhouding. De ervaringen beschrijven Kemper als betrouwbaar en klantgericht, met aandacht voor follow-up waar nodig. Over het algemeen ligt de focus op kwaliteit en service.
Deskundige hulp en flexibel!
19 December 2025
Abel Iwema
Almere
Al vaker een goede beoordeling aan Kemper gegeven. Ook mijn laatste bezoek voor een grote beurt van mijn inmiddels bejaarde auto was zoals gebruikelijk prettig. De auto ziet er na afloop altijd bijna als nieuw uit en rijdt meestal een jaar lang weer als een zonnetje.
12 December 2025
Ted
Visserman
auto moest gerepareerd en ik vroeg of het voor een uur klaar kan zijn; om 11 uur wordt ik gebeld dat het klaar is; dat is pas service
29 November 2025
Ed
Almere
Altijd keurig geholpen, goed advies en bovenal uitstekende kwaliteit. En, niet onbelangrijk, aardige ondernemers.
21 November 2025
Rick Freijer
Almere
Denken met je mee, en komen met oplossingen
14 November 2025
Martin Teeuw
Almere
Betrouwbaar, goed van afspraak, leenauto beschikbaar, geen onnodige kosten en een zeer degelijk bedrijf.
14 November 2025
Rene
Eemnes
Mijn bmw moest voor een grote reparatie en dit is vlot en netjes uitgevoerd.
8 November 2025
Jeroen
Almere
Er wordt snel tijd voor je gemaakt. Duidelijk kostenplaatje en goed werk.
8 November 2025
Esther
1 November 2025
Sander
Baarn
Hele goede klantenservice! Vriendelijk en behulpzaam. Zetten ook een stap extra in advies. Heel tevreden!
1 November 2025
Joël de Bruijne
ALMERE
Super leuke ontvangst door een dame achter de receptie. Gemotiveerd team die verstand van zaken heeft. Tot de volgende keer!
12 October 2025
Peter
Almere Buiten
Duidelijke afspraken en snelle service
12 October 2025
Jelle
Almere
je wordt vriendelijk en correct geholpen
11 October 2025
Siem
Landsmeer
Grote beurt bmw laten doen. Prettig om even te worden gebeld met de bijzonderheden.
5 October 2025
R.
Almere
Na een ronduit onbeschofte behandeling bij dealer ging ik op zoek naar een ander bedrijf voor het onderhoudt van mijn Ford. Wat ben ik blij jullie gevonden te hebben! Dank voor de super service en graag tot ziens!
27 September 2025
Hans
Snel en accuraat
26 September 2025
Edwin
Houten
Altijd op korte termijn een afspraak te maken. Fijne communicatie, vakbekwame service en nette prijzen.
26 September 2025
Gert
Almere
Jullie hebben over alle stappen goed gecommuniceerd en mij goed weer op weg geholpen. Reparatie komt grondig over.
20 September 2025
Xander Barel
Groningen
Altijd vriendelijk en behulpzaam.
5 September 2025
Sonja
Helemaal top
11 July 2025
Tom
Almere
Wij gaan al jaren met onze auto’s naar Kemper. Veel autobedrijven kunnen een voorbeeld nemen!
1 July 2025
Patrick
Wordt altijd snel geholpen
24 June 2025
Bouman
Almere
Ze zijn niet voor één gat te vangen en zullen altijd proberen de oplossing voor je te zoeken! Is het niet linksom dan wel rechtsom;) Vakkundig en precies, bovendien zijn het gewoon aardige mensen! Ik raad het aan!
18 June 2025
Margriet
't Harde
Ik had een band die steeds leegliep, belde, kon meteen langskomen en een uur later zaten er twee nieuwe voorbanden onder. Fijn dat ze zo ad hoc kunnen schakelen.
13 June 2025
Laura
Krijg goed advies
7 June 2025
Ellen
Almere
Autobedrijf Kemper is een kwaliteitsgarage die is opgericht in 2010. Omdat wij de kwaliteit van onderdelen en reparaties hoog in het vaandel hebben staan, zijn wij lid van de Bosch Car Service organisatie. Ook zijn wij aangesloten bij de BOVAG en RDW wat betekend dat u op alle reparaties de BOVAG garantie krijgt. Wij hebben alle apparatuur in huis om de juiste diagnose te kunnen stellen en reparaties op de juiste wijze te kunnen uitvoeren. Onze monteurs zijn opgeleid tot 1e monteur of hoger, en gaan nog steeds naar school om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen! Ook maken wij ons sterk voor u als klant, dat ziet u terug in de persoonlijke service en aandacht
Palmpolstraat 96
1327CJ Almere