Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Ik heb eind juni een BMW i3 gekocht bij Nick Drogtrop en ben in zijn geheel zeer ontevreden over zowel de gemaakte afspraken als de aflevering! Er wordt door Nick Drogtrop beloftes gedaan die niet worden nagekomen zoals o.a. de behoorlijk aanwezige steenslag, schaafplekken en krassen rondom de auto! nadat hier zwart op wit was afgesproken dat dit hersteld zou worden en \" ik hierna er niets meer van zou zien\" kwam ik bij ophalen auto voor onaangename verassingen te staan! de lakschade herstel rondom was in zijn geheel niet uitgevoerd en was nog exact dezelfde als bij aankoop, het in en exterieur was in zijn geheel niet schoongemaakt en gepolijst !!! Ook wat betreft garantie op het accupakket wat volgens Nick 8 jaar bedraagt was niet correct, hij was zeker vergeten dat BMW NL een garantietermijn hanteert van 8 jaar of MAX 100.000km en aangezien de i3 107.000km had gelopen was de garantie inmiddels verlopen, echter Nick blijft stug volhouden dat de garantie nog van toepassing is !!! Bij thuiskomst kam ik de dagen erna diverse dingen tegen zoals deurhandel die los lag te rammelen (rechterkant was wel gemaakt), water lekkage in het achterlicht, diepe steenslag pitten in glas LED koplampen en als last but not least een flinke schaaf kras op rechter achterscherm blijken achteraf samen met de achterdeur wegens schade te zijn overgespoten met geheel andere kleurstelling en structuur wat bij aankoop niet of nauwelijks was te zien in de (donkere) showroom maar Nick blijft ontkennen dat dit niet aanwezig was tijdens de bezichtiging! Al met al een zeer grote teleurstelling en dan druk ik mij nog zacht uit en dat voor een auto van ruim 22000 euro! Wat mij opviel is dat het bedrijf een chaotische indruk maakte en bij ophalen auto ging de verkoper er ineens vandoor en liet de afhandeling aan iemand ander over wat ik beetje apart vind. Ik raad iedereen die dit bedrijf bezoekt dan ook aan zeer alert te zijn met name in welke staat de aangeboden auto\'s zich bevinden en rondom kritisch alles te bekijken als deze zich in de showroom bevind. Ook gemaakte afspraken duidelijk laten vermelden op de aankoopfactuur wat trouwens niet betekend dat hier achteraf aanspraak op kan worden gemaakt wat blijkt uit mijn ervaring met dit bedrijf, en op enige coulance hoeft men niet te rekenen! Uiteraard heb ik een aangetekende brief met daarin een termijn voor herstel verstuurd met als dit niet word opgelost ik de aankoop ontbindt, zoals verwacht heb ik hierop geen enkele reactie mogen ontvangen laat staan van een tegemoetkoming in de herstelkosten, dus rest niet anders dan dit via advocaat op te lossen en hen alsnog tot terugname van de aankoop te dwingen!\r\nMijn advies KOOP HIER GEEN AUTO!!! want ze hebben mooie praatjes en boloven van alles maar achteraf laten ze je barsten!