goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring! Erg klantvriendelijk en behulpzaam maar vooral zeer professioneel. Denk met je mee en zoeken naar een goede oplossing.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb eind juni een BMW i3 gekocht bij Nick Drogtrop en ben in zijn geheel zeer ontevreden over zowel de gemaakte afspraken als de aflevering! Er wordt door Nick Drogtrop beloftes gedaan die niet worden nagekomen zoals o.a. de behoorlijk aanwezige steenslag, schaafplekken en krassen rondom de auto! nadat hier zwart op wit was afgesproken dat dit hersteld zou worden en \" ik hierna er niets meer van zou zien\" kwam ik bij ophalen auto voor onaangename verassingen te staan! de lakschade herstel rondom was in zijn geheel niet uitgevoerd en was nog exact dezelfde als bij aankoop, het in en exterieur was in zijn geheel niet schoongemaakt en gepolijst !!! Ook wat betreft garantie op het accupakket wat volgens Nick 8 jaar bedraagt was niet correct, hij was zeker vergeten dat BMW NL een garantietermijn hanteert van 8 jaar of MAX 100.000km en aangezien de i3 107.000km had gelopen was de garantie inmiddels verlopen, echter Nick blijft stug volhouden dat de garantie nog van toepassing is !!! Bij thuiskomst kam ik de dagen erna diverse dingen tegen zoals deurhandel die los lag te rammelen (rechterkant was wel gemaakt), water lekkage in het achterlicht, diepe steenslag pitten in glas LED koplampen en als last but not least een flinke schaaf kras op rechter achterscherm blijken achteraf samen met de achterdeur wegens schade te zijn overgespoten met geheel andere kleurstelling en structuur wat bij aankoop niet of nauwelijks was te zien in de (donkere) showroom maar Nick blijft ontkennen dat dit niet aanwezig was tijdens de bezichtiging! Al met al een zeer grote teleurstelling en dan druk ik mij nog zacht uit en dat voor een auto van ruim 22000 euro! Wat mij opviel is dat het bedrijf een chaotische indruk maakte en bij ophalen auto ging de verkoper er ineens vandoor en liet de afhandeling aan iemand ander over wat ik beetje apart vind. Ik raad iedereen die dit bedrijf bezoekt dan ook aan zeer alert te zijn met name in welke staat de aangeboden auto\'s zich bevinden en rondom kritisch alles te bekijken als deze zich in de showroom bevind. Ook gemaakte afspraken duidelijk laten vermelden op de aankoopfactuur wat trouwens niet betekend dat hier achteraf aanspraak op kan worden gemaakt wat blijkt uit mijn ervaring met dit bedrijf, en op enige coulance hoeft men niet te rekenen! Uiteraard heb ik een aangetekende brief met daarin een termijn voor herstel verstuurd met als dit niet word opgelost ik de aankoop ontbindt, zoals verwacht heb ik hierop geen enkele reactie mogen ontvangen laat staan van een tegemoetkoming in de herstelkosten, dus rest niet anders dan dit via advocaat op te lossen en hen alsnog tot terugname van de aankoop te dwingen!\r\nMijn advies KOOP HIER GEEN AUTO!!! want ze hebben mooie praatjes en boloven van alles maar achteraf laten ze je barsten!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ontvangst en service is heel goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een top bedrijf met enthousiaste mensen. Allemaal autoliefhebbers. Weten waar het om gaat, klantgericht en servicegericht. Jongens van deze tijd, geen opdringerig gevoel, lekker informeel, op deze manier onderscheiden ze zich van de andere autogarages. Ik ben zeer tevreden en zal zeker in de toekomst terugkomen voor een nieuw auto. Een echte aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service, klantgericht, modern, meedenkend.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super aardige mensen met top service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service! Erg blij met mijn auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie collectie op een leuke locatie, aardige petrolheads en prima service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \"Geen handelaren maar liefhebbers\", en dat is aan alles merkbaar. \r\nVerder: verfrissend, betrouwbaar, kundig, en ook nog eens een geweldige service. \r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf jongens van deze tijd, die je een zeer goed vertrouwen geven. \r\nen je begeleiden tot je weg rijd.\r\nen dan nog.......dagen daarna weer vragen hoe alles bevalt.\r\necht fantastisch!!!!!😊👍🏻👍🏻

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk bedrijf met enthousiaste mensen. Gepassioneerd, komen afspraken na en zijn servicegericht. Constantijn begrijpt dat het niet om een auto maar om een jongensdroom gaat!\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima en gastvrije ontvangst in de showroom geen opdringerig gedoe maar in alle vrijheid naar de auto´s kijken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig en vakkundig bedrijf\r\nLeuke Groep

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positieve ervaringen met de medewerkers van werkplaats/ garage van De Automobielfabriek. Deskundig en vriendelijk personeel. Uitstekende communicatie en goede service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles conform afspraak en het euvel lijkt verholpen. Auto netjes schoon opgeleverd, prima.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn aankoop peugeot 308 bleek een probleemauto te zijn - dus geen probleem, in goed overleg probleem erkend / meegedacht / ingeruild / opgelost. Ik ben zeer tevreden!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanuit beleving: leuk concept en anders dan ik gewend was. \r\n\r\nAlleen over oplevering paar puntjes: er zit een kras op mijn bumper (LV), die weggewerkt (lees: desnoods gespoten) zou worden. Was niet gedaan bij aflevering en zou op worden terug gekomen. Echter niks meer gehoord. Daarnaast mis ik het onderhoudsboekje (terwijldit wel op de 150 puntenlijst staat en de ruitenvloeistof was niet bijgevuld. Last but not least staan de ruitensproeiers niet goed afgesteld en waren (ook op de 150 puntenlijst afgevinkt) de persoonlijke instellingen (telefoon/ navigatie) niet gereset. Al met al vraag ik me dan af wat er nog meer niet goed gecheckt is en wel afgevinkt. \r\n\r\nAfsluiten met een compliment voor Wiebe. Leuke gast die heel goed anticipeert.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijf. Vriendelijke mensen top service!

Amsterdamseweg 10 a

1422AD Uithoorn