Ik heb mijn Porsche 991 bij de automobielfabriek gekocht. Nette deal met inruil van mijn 997. De auto werd naast de eigen keuring ook door een Porsche Centrum gekeurd. Binnen het servicepakket is alles beneden 50% vd norm netjes vervangen zoals banden en remblokken. Overall zeer prettig zaken doen met heldere afspraken die allemaal nagekomen zijn.
Na 4 jaar lang een panamera gereden te hebben bleef toch constant een 911 wens aanwezig. Gezien mijn leeftijd van bijna 70 jaar een niet geheel logische stap. Ik voorzag een moeilijke in en uit stap. Toch regelmatig zoekend kwam ik uit bij de Automobielfabriek. Er stond daar een schitterende 911 carrera 4 uit 2013 met een km stand van 59000. De showroom bezocht en gelijk slappe knieën gekregen. Kent u dat gevoel dat de knieschijven als kauwgom gaan aanvoelen. Welnu gelijk in onderhandeling gegaan en op een sportieve en no-nonsens manier tot zaken gekomen. Thans dus de bezitter van een werkelijk smetteloze Porsche 911 carrera 4. Goed afgeleverd en alles conform afspraken. Top auto gekocht bij een naar mijn mening top bedrijf.
Super ervaring met heel aardig personeel en erg behulpzaam.
Na vele jaren niet standaard auto’s te kopen is de automobielfabriek een verademing. Kundig en to the point in de informatie. En zowaar bereikbaar nadat je de auto gehaald hebt en na een week enkele vragen hebt, nemen zij zomaar uitgebreid de tijd voor je. Aanrader voor een ieder die anders dan standaard wil rijden. Niels ter Kuile
Gezellige verkopers duidelijk en goed!
Mooie, fijne auto gevonden bij de Automobielfabriek voor een eerlijke prijs. Heldere voorwaarden en duidelijke afspraken. Ga langs voor een goed gesprek over mooie auto's en een lekkere kop koffie. De oplevering van mijn Audi A5 was spectaculair!!
Vriendelijk ontvangst, mooi assortiment
Komen afspraken na en zijn oprecht en aardig bovendien
Prettige mensen die weten waar ze het over hebben en wat service betekent.
Volgens verwachting, een keurige afhandeling!
Amsterdamseweg 10 a
1422AD Uithoorn