Laden reviews...
7 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven een positief beeld van de service en het personeel. Klanten waarderen de vriendelijkheid, heldere communicatie en vertrouwen in afspraken. De ervaring wordt beschreven als ontspannen en professioneel met weinig druk tijdens het proces. Al met al een consistente en positieve verkoopervaring.
Ik ervaar autobedrijf Bergmans als zeer positief. Afspraak is afspraak dus betrouwbaar, vlot in afhandeling van zaken en heldere communicatie. Tom bedankt en veel succes verder!!!👍
Ada
Veldhoven
Sinds ik Veldhoven woon, zijn mijn auto's bij bij Bergmans Auto's in onderhoud. Ik kan altijd snel terecht, de service is goed en er wordt meegedacht voor de best mogelijke oplossingen.
Dirk
VELDHOVEN
2 jaar geleden mijn eerste auto (Fiat Punto) gekocht bij Bergmans. Zeer goed geholpen toen der tijd en daarom voor onderhoud ook steeds teruggegaan. Hele vriendelijke en goede service. Nooit grote problemen gehad met de auto.
Pim
Tilburg
Super tevreden over de service!
Erik
Prima behandeling.
Augusta
Veldhoven
Goede voorlichting en gedegen vakmansschap
Jack
Veldhoven
Prima werk geleverd en vriendelijk eigenaar/medewerkers. Zeker een aanrader!
Dirk Van den Reek
Veldhoven
Goeie service bellen altijd als er een probleem is geconstateerd. Tip: zorg voor vervangend vervoer bv fiets
Andy
Eindhoven
Ik vind dat ik altijd netjes wordt geholpen en dat het bedrijf goed telefonisch bereikbaar is Super
w welten
Veldhoven
Heb er een auto gekocht. Ze helpen je goed en snel, zo schept men een goede band met de klant.ben er goed tevreden over.
Jan
Veldhoven
Goede service voor een mooie prijs!
Henri
Klantvriendelijk, behulpzaam,meedenken.Zeer tevreden.
Syl
Veldhoven
De ruitenwisser stang was afgebroken van mijn Opel Vectra en Tom was erg behulpzaam om zijn pully trekker even uit te lenen, maar kreeg het niet voor elkaar. Een paar dagen later konden we de auto komen brengen en was het snel en netjes gemaakt. Bedankt en met prettige groet, Eric en Monique ter Horst Sagenstraat 4
Eric en Monique
Veldhoven
Steeds bereid tot hulp. Daarnaast vakbekwaam
Frans
Gruijters
Duidelijk in prijsindicatie en correcte afhandeling
Hans Vialle
Veldhoven
S'morgens gebeld met een lege accu. Om 11:30 uur was het opgelost op locatie. Super goed geregeld!!!
Robert
Veldhoven
Bergmans kan ik van harte aanbevelen. Ze zijn eerlijk, denken met je mee en geven uitstekende service tegen een heel schappelijk prijs. Het is niet voor niets dat wij hier tot volle tevredenheid 2 auto's hebben gekocht.
Jacqueline
Eindhoven
Sinds wij hier klant zijn, ervaren we dat Tom en zijn personeel zijn klanten op de eerste plaats zet. Hij begrijpt wat service inhoudt.
Tom
Veldhoven
Bergmans repareert al jaren mijn auto’s naar grote tevredenheid. Uitstekende vakmannen en niet te duur!
Rick
Waalre
Erg goede ervaring. Zeer klantvriendelijk en goede service. Prijs is correct
Ron
Veldhoven
Ben geweest voor de distributie riem V snaren en waterpomp in oktober.voor mijn Hyundai Atos bj 1999. De prijs en maak kosten zijn redelijk goed niet te duur. Maar nu schuurt de riem iets in de kap. Mijn vraag wat nu te doen is vervelend geluid. Graag tegen berichtje m.v.g. Fons Janssens.
Fons Janssens
Veldhoven 5503 PW 4
Als klant ervaar ik een prettige benadering en een uitstekende service. Ik heb alleen maar lof.
n denissen
Veldhoven
Bergmans Auto’s heeft al jaren mijn BMW 328GT in onderhoudt. Ze hebben naast de kennis ook alle benodigde software voor handen. Tevens weet ik dat ze altijd zullen zorgen voor de beste en betaalbare oplossingen.
Rob
Veldhoven
Altijd tijd voor uitleg, hulp en goed advies.
Thessa
Veldhoven
Alle keren ik een beroep op Tom deed, of dit nu was voor een standaard beurt, een geplande reparatie of een probleem dacht hij mee voor een adequate oplossing. Gewoon een professional.
Henk
De Run 5108