Een mooie Renault twingo gekocht bij de fijter. Zeer fijn en makelijk contact gehad en alles is meer dan naar wens afgeleverd. Overal supper blij mee!
Wij zijn gek op Fiat.En van deukjes houden we niet.Alles maar dan ook alles werd naar onze wens gemaakt.Niks was hem te veel. We zijn dan ook super tevreden, en hadden dit nog nooit zo mee gemaakt. Wij zouden dan ook tegen iedereen willen zeggen, ga daar eens kijken. Heel erg bedankt voor de fantastische service.TOP.
Als ik voor een nieuwe auto ga dan wil ik het snel en profi afhandelen zonder al te veel geneuzel of flauwekul....Bij Autobedrijf de Flijter kunt u daarvan op aan.....Prima geregeld en snel....Top!!
De auto stond keurig klaar op de dag die we afgesproken hadden. Zeer tevreden over de gehele afhandeling en het bedrijf komt betrouwbaar over.
ik heb goede gesprek gehad goed overlegt niks verkeert aan en leuke zaak gedaan met jullie ik hoop veel geluk met me Mercedes rijden de komende jaren groetjes van kees
Hoef je verder niks aan toe te voegen zeker
Robert neemt de tijd voor een bezichtiging en voelt naar mijn idee niet als een doorsnee autoverkoper, maar veel persoonlijker. Hij komt eerlijk en betrouwbaar over. Een aanrader om zaken mee te doen!
Fijne en rustige zaken gedaan. Kon auto zo inruilen. prima auto voor terug.
Uitstekend adres als je op zoek bent naar een betaalbare auto.
Ik ging voor een suzuki alto. Toen ik daar aankwam, stond de auto netjes buiten op mij te wachten. Er waren meer auto's aanwezig, dus ging ik toch ff naar binnen om te kijken. Mijn oog viel op Opel Agila. Ik vroeg of ik die ook buiten in het licht kon bekijken: Geen probleem! Hij stond buiten en daar zag ik dat ik toch voor deze auto ging. Allemaal kleine zuinige budget auto's die je tegenwoordig niet in zulke staat tegenkomt. Lage km's (NAP aantoonbaar) tegen redelijke betaalbare prijzen. Ik ben super blij met mijn Agila. Rijdt lekker, geen mankementen en mooi zowel van binnen als buiten.
Een aantal weken terug een auto gekocht bij De Fijter. Super fijne service, eerlijke prijs en nog steeds super blij met de auto.
Mijn ervaring was zeer prettig en vriendelijk, alles was duidelijk en goed verlopen.
Goede service, neemt uitgebreid de tijd om de auto door te nemen. Eerlijk en goed qua prijs.
Alles volgens afspraak. Nieuwe apk. En zelfs 2 nieuwe banden.
Goede auto handelaar. Met veel gemak een mooie auto kunnen kopen.