Flexibel en klantvriendelijk
Als wij gaan kijken voor een andere auto, worden we zeer vriendelijk ontvangen met een goede bak koffie. Auto aangeschaft na een zeer prettige onderhandeling. Service nadien is ook perfect. Mocht er tussendoor wat zijn, kun je bijna altijd direct langskomen en maken ze even tijd om te kijken en eventueel gelijk te repareren. Goede garage met een mooie showroom en zijn allemaal gezellige mensen die allemaal weten waar ze over praten.
Half jaar terug audi A1 gekocht netjes afgeleverd en we rijden er vol tevredenheid mee. Afgelopen weekend zag ik dat er motorolie lekte van onder het blok. Maandag gebeld kon hem dinsdag brengen en woensdag klaar. Bleek de oliesensor te wezen hoefde niets te betalen ook al was hij uit de garantie. Dehab en autocrew bedankt voor de service en de vriendelijkheid. Dikke pluim voor dit bedrijf.
Bij dahab een audi a5 gekocht en mijn andere auto daarop ingeruild. Leuke en flexibele verkoper. Goed bemiddeld op de inruil. Mooie zaak! Wel een beetje jammer dat ik iets had afgesproken van een afleveringsbeurt en dat dat niet uitgevoerd was toen ik de auto ging ophalen.
Mijn eerste bezoek en ervaring was uitmuntend. Bij binnenkomst een warm welkom en nette showroom. Geen opdringerigheid en maken echt tijd voor je. Tevens een occasion gekocht en ook hier een snelle service en afgelopen woensdag de sleutels mogen ontvangen. Zeker 5 sterren waard! Dahab super bedankt
Vriendelijk, correct, prima service en after sales.
Prettige snelle service.
Verkoper zeer vriendelijk niet opdringerig voelde goed en vertrouwd aan, met afleveren stond de auto netjes binnen met een grote strik erom. Nam de tijd om ons het e.a. uit te leggen over de functie en bediening van de auto.
Grote keuze uit jonge kwaliteitsoccasions tegen redelijke prijs. Zeer tevreden met mijn aankoop en de daarbij geleverde service. Vriendelijk personeel.
Om de rit van Beverwijk naar Goes te maken was zeker de moeite waard.
Voor kwaliteit, Dahab Auto's. Vind ik
Van onze inruilauto werd gezegd dat er een grote reparatie nodig was. We zijn akkoord gegaan met een veel te lage inruilprijs. Volgende dag bleek ons dat die reparatie helemaal niet nodig was en wilden we de koop ongedaan maken. Daar was niet over te praten. Bovag wilde bemiddeling, maar is zinloos volgens Dahab. Nooit meer zaken doen met Dahab. Ze zijn onredelijk en uit op veel geld verdienen ten koste van alles.
Beste Jannet, Wat vervelend om te horen dat u niet naar tevredenheid bent geholpen. Onze excuses voor het ongemak. Wij hechten veel waarde aan onze klanten. Een tevreden klant is voor ons meer waard dan geld. Omdat onze auto's vaak erg scherp zijn geprijsd, zijn wij vaak genoodzaakt om inruil auto's voor scherpe prijzen in te ruilen. Wij hopen dat u daar begrip voor heeft. Wij wensen u desondanks veel rijplezier met uw prachtige bus. Met vriendelijke groet, Team Dahab Auto's
Via internet zijn we bij Dahab terecht gekomen voor een MB E350. We hebben een afspraak gemaakt en zijn in Goes gaan kijken. Super netjes ontvangen en een deal kunnen maken! bedankt voor de super service!
Wat een geweldige garage, erg vriendelijk personeel en mooie auto's!!
Auto binnen een maand toe aan een grote reparatie (+1.000 Euro). Andere auto waarin testrit is gemaakt had ook al mankementen (bijv. achterraam kon van buitenaf naar beneden worden geduwd). Misschien goed voor een nieuwe auto, maar zeker niet voor een (relatief prijzige) 2e hands.
Problemen met auto gehad, heb niet alle werkuren hoeven te betalen, een stukje coolant.
Zie zoals hier boven omschreven, Ga zo door.
Zijn erg klantgericht en de service is erg goed. De auto wordt hier goed onderhouden.
Goeie services en men wordt vriendelijk benaderd
Zeer fijn bedrijf, weten goed waar ze het over hebben en kunnen je helpen met het gene wat je zoekt!
We hoeven maar te bellen en ze weten wie we zijn. Mocht er iets met de auto zijn dan word je snel geholpen.
Prima garage, goede service en vriendelijk personeel ! Ik had een geluid in het aircosysteem, snel verholpen. Goed gedaan :)
Kort geleden voor een beurtje geweest! Ik kon snel terecht en hem ook de volgende dag gelijk weer ophalen
Auto gekocht, veel service en informatie, ook de garantie werd professioneel opgepakt en adviseer zeker ieder, om een kijkje te nemen bij hun!