Klantvriendelijk en netjes geholpen

Fijn geholpen werd mee gedacht en omdat we van ver komen werd alles meteen geregeld zodat we de auto meteen mee konden nemen

Eerlijke dealer met goede prijzen voor top auto's

Top service heb ik ervaren.

Heel goed

Heel goed service

Beste

superslecht

Mijn ervaring is , niet bij kopen , na een half jaar kon ik mijn Renauld scenic , bij de sloop afleveren , zat een half jaar keuring nog op ,bij de volgende keuring zat er voor 1400 euro kosten aan de auto , deze had nog geen 5000 km gereden na de aankoop

Heel klant vriendelijk

Heel klant vriendelijk

Hadden geduld met ons goed keuze

Good experience

Fijne service met auto kopen

Als zeer fijn ervaren. Goede service, aardige mensen die ook meedenken met een auto kopen

Prima bedrijf, en goed geholpen

Ik wilde een andere auto met automaat omdat ik last heb van mijn rechter schouder, kwam uiteindelijk terecht bij Euromast auto’s, verzorgde nette indruk maakte dit bedrijf. Was voor mij niet naast de deur maar zij hadden echt een voordelige aanbieding. Werd erg prettig geholpen door de eigenaar en nu in het bezit van een auto met automatische versnelling. Dus echt een aanrader

Opel Tigra

Leuke Tigra gezien en ritje gereden, aantal dingen klopte niet door inkoop in vacantie periode van monteur. Dus had geen check gehad bij bezichtiging. Voorruit / accu starte niet/aandrijfhoes en stuurhoes/ Motorsteun/ radio en lambdasensor in uitlaat / remblokken. En alles netjes zonder kosten. Door omstandigheden nog niet voor 2de sleutel geweest bij sleutelmaker maar zou ook geregeld worden. Topperts zijn het. Gr Aart en Pauline.

Superkundig én lief!

Voor de APK moest nog veel gebeuren voor mijn Suzuki Wagon. Heb niks hoeven bijbetalen. Zat in de deal! Echt een anrader dit bedrijf. Ook begreep ik dat ze een meubelzaak hebben. Ik ga zeker op hun website kijken binnenkort.

Top bedrijf

Vanuit Tilburg vandaag naar Lekkerkerk gereden om een auto te bekijken. We werden zeer klantvriendelijk geholpen. De koop werd vlot gesloten en alles werd vlot en correct afgehandeld. Zéker de moeite waard om eens bij deze garage te gaan kijken voor je volgende auto!

Goed geholpen,klantvriendelijk!

Vrijdag auto gekocht. Loopt stroef bij mijn financiële kant. Maar goed geholpen door hun totdat het gelukt is met alle geduld. Bedankt voor de moeite.

openheid en vriendelijkheid

Prima geholpen bij de aankoop van de auto

Hallo Auto euromast, Ik wil bedankt aan jullie was top tweedehands auto's rijdt als zonnetje. Eerlijk bedrijf alles wat beloofd is ! Is allemaal gedaan Nogmaals bedankt Mvg Danny

Top bedrijf.

Klantvriendelijk bedrijf. goede service en kwaliteit. Voor goeie prijs

Prima afhandeling

Afgelopen zaterdag auto gekocht, vriendelijke personeel, goed service en prima auto!

Top service

Leuke auto gekocht. De service is hier echt top. Ze hebben hier geduld en luisteren echt naar hun klanten. Toen er iets met de auto was kon ik gelijk langs komen, zodat ze het probleem konden verhelpen. Ik ga hier zeker in de toekomst weer heen.

Top bedrijf met vriendelijke mensen.

Leuke ervaring heb ik ervaart met dit bedrijf, ik heb een Toyota Yaris uit bouwjaar 2001 aangeschaft , de auto was zeer netjes onderhouden en was in een hele goede staat voor deze bouwjaar , ben er enorm blij mee. De mensen binnen het bedrijf zijn vriendelijk en zijn in staat om jou heel goed te helpen.

Vriendelijk ontvangst en een goede service.

Vriendelijk ontvangst en een goede service.

Top, goede service en vriendelijke medewerkers.

Leuke ervaring met dit bedrijf. Vriendelijk personeel, goede service en de gemaakte afspraken zijn goed na gekomen. Dit bedrijf is zeker aan te raden als u een andere auto zoekt. Top.

Top Service!

Deze zomer een Aygo gekocht bij Euromast auto's. Alles goed verlopen. Maar nu stopte mijn autootje er onlangs mee.. Hij starte niet meer en er was een erge benzine lucht. Meteen gebeld en het zou geregeld worden. Fijn om te horen natuurlijk! Mijn auto werd opgehaald voor reparatie. Er waren ook nog wat dingen die na de koop nog gedaan moesten worden. Door drukte van beide kanten was dat nog niet gelukt. Mijn auto is gerepareerd, de benzinepomp moest vervangen worden. En alle puntjes die nog gedaan moesten worden zijn ook meteen gedaan. Wat helemaal top service is, is dat ik de reparatie niet hoefde te betalen! Dit terwijl de garantie al voorbij was! Super blij mee! Bedankt Euromast Auto's voor de goede service! Aanrader dus! Dit is ook de 2e auto die we daar kopen. Eerder ook geen problemen gehad.

Goede

Top service!

Bedankt de top service!

Top bedrijf!

Ik heb een paar maanden geleden bij Euromast een autootje gekocht. Helaas begaf de koppeling het (slijtage die niet gezien kon zijn) Ondanks dat er geen garantie was (auto van 15 jaar oud) hebben ze dit keurig opgelost! Topservice!