Laden reviews...
367 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de snelle service en het vriendelijke personeel. De communicatie werd als duidelijk en transparant ervaren, met duidelijke afspraken en follow-up. De algehele ervaring is positief met een sterke focus op klantgerichtheid en betrouwbaarheid.
Eerlijke en goede inruilprijs gekregen! Leuk bedrijf, mooie aanbod en gezellige mensen. :)
30 March 2026
Bilginer
Den Haag
Wat een leuke review, bedankt! Fijn dat zowel de inruil als de nieuwe bus en de sfeer zo goed zijn bevallen.
Ik heb onlangs een auto gekocht bij autobedrijf Dutch Vans. Ik ben erg tevreden over de hele ervaring. vanaf het eerste contactmoment werd ik vriendelijk en profesioneel geholpen. De verkoper Samuel nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden gaf eerlijk advies, zonder opdringerig te zijn. De auto werd netjes afgeleverd en zag er perfect uit. De service voelde betrouwbaar en klantvriendelijk. Ik zou dit autobedrijf zeker aanraden. Bedankt voor de goede hulp.
30 March 2026
Cataleya Events
Amersfoort
Bedankt voor je mooie woorden! Goed om te horen dat je tevreden bent over de service, het advies en de aflevering. We wensen je heel veel veilige en plezierige kilometers toe
Mooie Caddy gekocht en gelijk meegenomen
21 March 2026
Maatschap M. Reitsma
Burdaard
Bedankt voor je reactie! Fijn dat alles soepel is verlopen en je meteen kon vertrekken met je nieuwe bus.
Ik heb een mooie Ford Custom gekocht. Bij het afleveren heeft Esther mij geholpen om de verzekering in orde te maken. Net even die extra service! :)
20 March 2026
T.KA Lider Construct BV
Rotterdam
Dank je wel! Mooi dat je tevreden bent over zowel je nieuwe Ford Custom als de service bij aflevering. Dat “net even dat extra stapje” horen we graag
Alles ging vlot
16 March 2026
jimmie
arnhem
Super om te lezen, bedankt! Kort en krachtig: daar worden wij ook blij van
Kom naar DUTCH Vans als je een nieuwe bus nodig hebt. Ook al spreek je Pools, Roemeens Arabisch of welke taal dan ook. Ze helpen je hier perfect! Mooi aanbod met goeie kwaliteit. Je bent op de goeie plek hier!
13 March 2026
HA Koerier
Genemuiden
Dank je wel voor deze mooie review! Fijn dat je je welkom voelt en tevreden bent over de kwaliteit en service
Ben heel erg blij met de nieuwe bus. Snelle afhandeling. Qua inruilwaarde zit je hier wel goed. Vrolijke mensen! Hoge kwaliteit
12 March 2026
Sk. Puri
Amsterdam
Wat een top review, dank je wel! 🙌 Mooi dat je blij bent met de snelle afhandeling, de inruilwaarde en natuurlijk je nieuwe bus.
Oals het hoort, duidelijke afspraken, alles klopt
9 March 2026
Alexander
Boekel
goeie en snelle service
shrif
rijsenhout
I want to buy more at DutchVans!
Vladimir
Barneveld
Goeie communicatie, vriendelijk geholpen met deskundig advies. Aanrader!
Alexandra
Amsterdam
vandaag de 8e Iveco opgehaald, wat een top service. Dank en volgende week komen we er weer 1 ophalen
Bus Bart
Wormerveer
Heel goed en correct geholpen! Je word netjes aangesproken en er word naar je geluisterd. Zeker een aanrader:)
Jarvi
Bruchem
Administration greatly fixed ! Never met a woman as fast as Tamara! We are so happy with the service at Dutch Vans.
5 March 2026
Uab Konimex
Lietuv Im Kodas
muy buen personal profecional solucinaron rapidamente todo hicieron documento y me ayudaron con el idioma
5 March 2026
daniel
spain
Het is de eerste keer dat ik hier kwam. Super veel aanbod en gezellige mensen. Verkoper was een aardige man en begeleidde mij goed bij het kopen van mijn Mercedes-Benz Sprinter bakwagen. Hier ga ik veel plezier van beleven! Volgende bus komt hier weer vandaan. Shukrane!
4 March 2026
V&J Transport & Koerier
Almelo
Gefeliciteerd met je Mercedes-Benz Sprinter bakwagen — daar kun je voorlopig weer flink wat werk mee verzetten! 🚐📦
Fijn dat je eerste bezoek meteen raak was en dat je goed bent geholpen door onze verkoper. Zo zien we het graag bij DutchVans: veel keuze, gezellige mensen en gewoon goed geregeld.
Bedankt voor het vertrouwen en alvast welkom voor de volgende bus 😉 Shukrane!
Tikanis! Nice service! Friendly people. Papers quickly done!
Michael Makris
Acharnais
GOOD GUYS? We doen ons best! 😉
Super om te horen dat alles snel geregeld was en dat de service beviel. Bij DutchVans houden we het graag simpel: vriendelijke mensen, duidelijke afspraken en papieren die niet onnodig lang op je bureau blijven liggen 📄✍️
alles is snel en goed geregeld. ook zijn ze klant vriendelijk en helpe bij alles watnodig is.
Ludjo V.O.F.
ter aar
Top om te horen! 😄💪
Bij DutchVans doen we het graag snel, goed en zonder gedoe — fijn dat je dat zo hebt ervaren.
Blij dat ons team je heeft kunnen helpen met alles wat nodig was! 🚐💨
Aardige mensen en snel geregeld!
Dragos Banciu
Nieuwekerk
Top om te horen! 😄💪
Bij DutchVans houden we het graag simpel: aardige mensen, snel geregeld, geen gedoe.
Veel plezier met je bus en veilige kilometers gewenst! 🚐💨
Omdat er zoveel te kiezen is slaag je altijd voor een mooie bus bij DutchVans!
NouMedia
Amsterdam
Bij DutchVans zorgen we dat er voor ieder wat wils is — van klein tot groot, van basic tot full option.
Fijn dat je zo goed geslaagd bent voor een mooie bus! 🚐💨
Good cars! Friendly people and the prices are perfect!
Amilcar Manuel Frias
Sabugal
Thanks a lot! 😄💪
Fijn om te horen dat je blij bent met de wagens, ons team én de prijzen.
Bij DutchVans houden we het graag simpel: goede bussen, vriendelijke mensen en geen gedoe. 🚐💨
Goeie ervaring hier en ik ben een mooie Renault Trafic dubbelcabine rijker. Hier ga ik mijn werk goed mee kunnen doen! Alles snel geregeld en vlotte communicatie. Bedankt!
2 March 2026
Moses Timmerbedrijf
Eindhoven
Gefeliciteerd met je Renault Trafic Dubbelcabine — daar ga je zeker lekker mee kunnen knallen op het werk!
Ze zijn erg snel met het leveren van de auto. Erg behulpzaam en denken met alles mee. Het zijn vriendelijke mensen. Die verkoper is een aardige gast! Ze herkennen je al na 1 bezoekje en dat zelfs terwijl ze er 50 per week verkopen. Heel bijzonder.
2 March 2026
BT Dienstverlening
Huizen
Wauw, wat een mooie review! 😄💪
Fijn dat je zo blij bent met je ervaring bij DutchVans. Dat is precies hoe we het graag doen: snel, behulpzaam en met een glimlach.
En ja, ons team onthoudt je graag — ook al zien ze elke week tientallen klanten 😉
Een goed professioneel bedrijf waar ik zeer goed geholpen ben met een goede deal als gevolg.
27 February 2026
Melvin
Heemskerk
Fijn om te horen dat je goed geholpen bent en dat we samen tot een mooie deal zijn gekomen. Zo doen we dat bij DutchVans: duidelijk, professioneel en gewoon goed geregeld.
ich bin sehr glucklich weil. ich mitdeutch vans kontakt bin
25 February 2026
Brand town GMBH
stingbert
Freut uns sehr zu hören, dass Sie mit uns zufrieden sind und dass der Kontakt mit DutchVans gut war. Genau so soll es sein: freundliche Leute, gute Busse und alles schnell geregelt. 🚐
Mercuriusweg 41
3771 NC Barneveld