To the point en gelijk een redelijk bod voor de inruiler. Verder nog geen ervaring met werkplaats. Maar het ziet er tot nu toe goed uit.
Behulpzaam , vakkundig en altijd vriendelijk personeel
Altijd gezellie en de koffie staat klaar.
Gewoon top
Dennis communiceert duidelijk belt netjes in de ochtend om alles door te spreken etc..wordt zeer gewaardeerd.
Ik ben zeer gastvrij en deskundig behandeld. Of het nu gaat over onderhoud of de inruil en aanschaf van een andere auto, alles is zeer professioneel verlopen.
Ik ben heel blij met een betrouwbare garage!
Ik kom hier al jaren voor de onderhoud van mijn auto. Service en kwaliteit is top. Kort geleden hier mijn oude auto ingeruild voor een nieuwere. En ook dat is goed verlopen. Ik ben heel tevreden. Ze zijn altijd duidelijk en eerlijk in hun communicatie zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Daarom zal ik ook het onderhoud van mijn nieuwere auto hier laten doen.
Geheel vrijblijvend een offerte en geen aankoopdruk.
Reparatie duurde langer dan gewenst veroorzaakt door toeleveranciers problemen heb een prachtige vervangende auto gekregen en daarmee kosteloos mee kunnen rijden Mijn auto is prima gerepareerd
Een goede no nonsens garage Duidelijk vriendelijk personeel
ben een bekende
Professionele hulp bij aanschaf personenauto
Ik word hier altijd prima geholpen, afspraken worden nagekomen en voor vragen tussendoor wordt direct tijd gemaakt. Prima garage.
Wij hebben een nieuwe auto:een twee hands gekocht de verkoop proces heel plezierig
Vriendelijk, betrouwbaar, snel handelen, meedenken en waar nodig zoeken in oplossingen.
Prima voor elkaar
Service leenauto
Auto voor een Onderhoudsbeurt en een APK gebracht met een aantal bijkomende technische problemen Een prima advies gekregen over de noodzakelijke reparaties en kosten en timing
Deskundig.
Klantvriendelijk, goede service en goede technische monteurs. Kom hier al jaren
altijd vriendelijk en goede voorlichting. Geweldig,
ik heb nog weinig ervaring met de firma ik ga morgen mijn auto daar halen dus..... Maar met de verkoop had ik al wel het vertrouwen in de garage
Altijd als ik er kom is de sfeer goed, ook onverwacht voor iets kleins is er altijd meteen aandacht. Overgang naar automaat na 50 jaar schakelen heeft Kees geweldig gedaan. In één woord: top.
Netjes vriendelijk en deskundig
Albert Soncklaan 4