Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Aardig mensen. Veel mogelijk in overleg en alles netjes voor elkaar.
1 May 2022
G-J
Kampen
Altijd kunnen halen en brengen op afgesproken tijdstip. Eventueel ook voor onderhoud altijd wat kunnen regelen. Zelfs op de dag dat we op vakantie zouden nog uit de brand geholpen bij een probleem. Alleen jammer dat het nu via e-mail of internet moet en niet via de telefoon.
15 April 2021
W. J. van Dijk
Kampen
Prima bedrijf, goede service en houden zich aan afspraken
12 April 2021
Johan
Zwolle
Op basis van jarenlange ervaring met caravanstalling Buikema kan ik alleen maar laten weten dat ik uitermate tevreden ben over de dienstverlening. De caravan wordt altijd netjes klaargezet waarbij altijd keurig even gecontroleerd wordt op bandenspanning en verlichting. Ook is de caravan altijd even kort onder de waterstraal doorgehaald waarmee hij direct gebruiksklaar is en het beetje stof na het stallen is verdwenen. Uitgebreid schoonmaken doe ik zelf voordat hij naar de stalling gebracht wordt dus we kunnen direct op pad. Onderhoud en reparaties kunnen voor het ophalen ook uitgevoerd worden. Al met al een complete dienstverlening met altijd vriendelijk contact. Met alle dank aan het team!
10 March 2021
Richard
Zwolle
ik werd netjes ontvangen en ze zijn aardig en als je weg gaat met de carvan of vauwwagen cheken ze je lichten nog even
5 January 2021
luuk
zwolle
Ik sta al ruim dertig jaar bij Buikema, nu met onze derde boot. Geen enkele zorg hoef ik te hebben: de boot staat keurig onderdak met een ruime mogelijkheid om het winteronderhoud uit te voeren. Moet er iets specifieks gedaan worden, dan kan dat ook, ongeacht wie dat werk moet uitvoeren. Er wordt uitermate zorgvuldig met de spullen omgegaan!
18 September 2020
Johan
LELYSTAD
Al dertig jaar staat onze caravan en later Camper bij Buikema. Super service en klantvriendelijk.
1 April 2020
Louwe Smit
Goede ervaringen no nonsens
23 March 2020
Frans
Ijsselmuiden
Prima stalling, fijne service, kan er altijd terecht. In al die 30 jaar nog nooit schade of ander problemen gehad. Als je de caravan ophaalt altijd gewassen en banden op spanning. Ook fijn dat er een bovag caravan reparatiebedrijf aan is gekoppeld.
18 March 2020
Matthijs
Prima. Geen opmerkingen verder
24 February 2020
Ietie
Kampen
Ik stal mijn caravan al jaren bij Buikema en ben zeer tevreden over de wijze waarop dit gebeurt. Als ik de caravan ophaal is deze keurig stofvrij gemaakt. Daarbij komt dat het technische onderhoud zeer vakkundig wordt uitgevoerd.
21 February 2020
Tjibbe
Kampen
Netjes en goed vriendelijk en men weet waar men over praat.
20 February 2020
Steven
Ijsselmuiden
Betrouwbare stalling en klantvriendelijk. Voordeel is ook dat er caravan reparatie uitgevoerd kan worden.
18 February 2020
Jan Veenstra
IJSSELMUIDEN
Je wordt altijd goed en vlot geholpen, ook voor onderhoud en reparaties.
18 February 2020
T
Kampen
Sinds 1976 hebben wij hier de vouwwagen en later de caravan gestald. We zijn er uiterst tevreden mee.
Prima ervaring, nooit problemen
Bram
Kampen
Staan altijd klaar, helpen waar nodig en altijd een vriendelijk woord.
IJsselmuiden
zeer behulpzaam bij halen en brengen van de caravan,
Dick
Kampen
Kom ruim 35jaar bij Buikema. Heb Buikema gedurende de jaren zien groeien (ook letterlijk) en professionaliseren. Persoonlijke aandacht is fijn!
Dolleman
Zwolle
Stalling en onderhoud al jarenlang tot volle tevredenheid.
Bert Boonk
Zwolle
Telefonische goed . Hebben nog niet gezien wat er is gebeurd omdat we de caravan niet hebben opgehaald dus daarom drie sterren, was beter geweest tegen die tijd
Dennis
Kampen
Luisterend oor en goed advies is mijn ervaring. Ik heb de camper nu een tijd ongebruikt staan.
Annelies
Genemuiden
Caravan staat netjes klaar als ik hem kom ophalen. Service beurten en reparaties worden met een paar min puntjes zoals koelkast op accu laten staan waardoor accu van auto was leeggelopen goed uitgevoerd.
Oscar
Dronten
Goede contacten en vlotte afhandeling van het platsen van een lagerdop op het wiel van de caravan.
16 February 2020
Gea van Til-Smit
LELYSTAD
Helaas is de relatie voorbij omdat wij gestopt zijn met caravannen na 35 jaar stalling.
15 February 2020
Frieseweg 15