Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ooit verwees een oud-chefmonteur van een Volvo-dealer mij naar garage Henk Broeders. Nooit spijt van gehad. Ik kom er nu al meer dan twintig jaar. Vader Henk en zoon Sammy zijn echte Volvo-fanaten en werken met originele Volvo testapparatuur en onderdelen. En, niet onbelangrijk, met eerlijke tarieven.
10 March 2023
Hans Abrahams
Oisterwijk
Goed snel vakkundig
15 March 2021
Gerard
Udenhout
Gebeld. Kon onmiddellijk komen en goed en adequaat geholpen. Deze garage is aan te raden!!
26 February 2021
Don Denneman
Oisterwijk
werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd
24 February 2021
Louis
Kaatsheuvel
Zonder afspraak, meteen wordt de diagnose gesteld en gerepareerd
12 February 2021
Altijd nette service!
21 November 2020
Suzanne
Tilburg
Mijn C70 is perfect onderhouden en voorzien van een nieuwe distributieriem en waterpomp. Een prettig bedrijf.
11 November 2020
Bart
Waalwijk
Professionele diagnose van koppelingsprobleem. (lager en vliegwiel vervangen) Geen wachttijd en snel gerepareerd. Mijn vertrouwen in de deskundigheid van de familie Broeders is hoog.
25 August 2020
P. van der Schot
Loon op Zand
Snelle en goede reparatie van de auto.
19 August 2020
T
Waalwijk
Echte kenners van Volvo, kan een dealer nog wat van leren. Reparatie bijna 50% goedkoper dan bij dealer met echte Volvo onderdelen.
1 August 2020
S.
Peters
Onze 18 jaar oude v70 is met zorg en passie voor de auto weer als nieuw en dat tegen super scherpe tarieven. Voor deze garage rijd je 100km of meer om je auto naar toe te brengen!!
11 June 2020
W.P.
Hellevoetsluis
Fijn en vlot geholpen met een goede afstemming!
13 May 2020
Anton
Tilburg
Degelijk vakwerk, kundige specialisten, goede adviezen. Het bedrijf is al bijna 30 jaar mijn "garage", ook al ligt het op een uur rijden van mijn huis...
30 April 2020
F.M.
Culemborg
Broeders onderhoudt mijn auto al jaren. Mijn Nissan hebben ze perfect behandeld. Ook de bij hun aangeschafte Volvo krijgt op tijd zijn beurtjes en APK. Ik heb nooit de indruk gehad dat ze teveel rekenen of onnodig materiaal vervangen. Vanaf de eerste keer dat ik daar kwam had ik meteen een vertrouwd gevoel.
7 April 2020
Ruud
Tilburg
In het volle vertrouwen dat alles in orde is rijd ik rond in mijn Volvo.
28 March 2020
Geweest voor een nieuwe distibutieset. Prima sevice! V70 2006 140pk
20 December 2019
N. van Loon
Tilburg
Breng hier al jaren mijn auto voor reparatie en onderhoud. Altijd naar volle tevredenheid. Kan altijd snel terecht.
6 November 2019
Gijs