Netjes geholpen met eerlijk advies.

Aardig personeel die eerlijk uitlegt wat er vervangen moet worden en wat er nog kan wachten.

• Laatste bezoek (totaalbeeld)

De APK - keuring ging keurig op tijd, zelfs binnen de tijd. Ik kon de leenauto gelijk omruilen voor mijn eigen auto. Wat een service!. Met een hartelijke groet, Sjaak van Groningen

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Goede service!

Meedenkend en levert goede service!

Geen verrassingen, top!

Keurig gebeld wat er voor de grote beurt moest worden gedaan, met aanbeveling voor de toekomst. Gevoel dat er wordt meegedacht met de klant. Ik raad deze vakgarage zeker aan.

• Laatste bezoek (totaalbeeld)

Vakkundig, behulpzaam en klantgericht.

Staan altijd direct voor je klaar.

Klantvriendelijk en snelle service

Klantvriendelijk en snelle service

Zeer klantvriendelijk

Denken met je mee naar een optimale oplossing.

Netjes en goed geholpen!

Ondanks de drukke planning hebben de mannen van Autoservice Matthijs van Driel ons uitstekend geholpen bij het verhelpen van allerlei storingen!! Heel erg bedankt!!

Betrokken, vriendelijk en behulpzaam

Al enige tijd kom ik bij Matthijs van Driel Autoservice. Zoals gesteld word ik goed geholpen, is men eerlijk over wat er moet gebeuren en wordt het onderhoud aan de auto netjes uitgevoerd.

• Laatste bezoek (totaalbeeld)

Het was een tijd onzeker wanneer de auto gereed was, ging dat nog lukken voor het weekend was de vraag. We hadden graag informatie gehad, via app of mail ongeveer wanneer de auto klaar kon zijn. Verder prima ervaring

• Laatste bezoek (totaalbeeld)

Kom al jaren bij deze toppers!

Niet twijfelen gewoon een afspraak maken!

'Ouderwetse' service

Goede en eerlijke terugkoppeling op specifiek benoemde aandachtspunten. Dank!

• Laatste bezoek (totaalbeeld)

Super service, maar dan nog beter !!

Weer prima werk geleverd , door vriendelijke mensen .

Betrouwbare service

Met de APK werd er gekeken naar wat nodig was en wordt er in goed overleg aangegeven wat er echt nodig is en wat zou kunnen wachten. Ook de kosten worden vooraf duidelijk gemaakt, zodat je een goede afweging kunt maken van welke service je gebruik wilt maken.

Zeer goede service

Je weet waar je aan toe bent. En kunt met een gerust hart met je auto op stap omdat je weet dat het onderhoud erg goed is

snelle eerlijke service

Na autopech in het Frankrijk de auto laten afleveren bij van Driel. Tussen alle werkzaamheden door hebben ze de analyse doorlopen en de problemen netjes en snel opgelost.

erg goed

erg goed

• Laatste bezoek (totaalbeeld)

Goeie service en duidelijke communicatie

Gaan al aardig wat jaren bij dit autobedrijf met tevredenheid. Geen onnodige kosten en altijd in overleg vóór er wat wordt gedaan. Prima service

• Laatste bezoek (totaalbeeld)

Hele betrouwbare garage met goed personeel

Het contact verloopt altijd prima. Of het nou is voor het maken van een afspraak of dat er wordt overlegd/besproken wat de kosten zijn van een beurt of APK. Een autobedrijf dat ook qua tarieven niet duur is. Een tevreden klant, al jaren.

Gewoon goede garage

Kennis van zaken en altijd goede communicatie Paar jaar geleden m'n hele motor ( nokkenassen beschadigd ) opnieuw opgebouwd Nooit problemen gehad daarna Audi A6 C5

• Laatste bezoek (totaalbeeld)

Respectvolle behandeling Overleg als er iets moet gebeuren of vervangen worden.

Keurig en snel geholpen

Ik werd sochtends gebeld of het klopte dat ik een kleine beurt nodig had. Gezien gereden kilometers was het nog niet nodig. Vakantiecheck van laten maken.

Uitstekende service!

Een mooi goed dynamische meedenkend bedrijf met vriendelijk goed opgeleid personeel. Staan voor je klaar, overleggen met jou als klant, respecteren jouw besluit. Snelle hoede service. Komen er al een aantal jaren en bevelen dit bedrijf van harte aan!

Top service!!

Top service!!!

Grotenoord 37

3341 LT Hendrik-ido-ambacht

787200 880

Over Autoservice Matthijs van Driel

Autoservice Matthijs van Driel is een allround en universeel garagebedrijf, gespecialiseerd in de merken uit de Volkswagen Audi Groep (VAG). Naast onze VAG specialiteit kunt u bij ons met alle merken en typen auto’s en bedrijfsauto’s terecht. In onze moderne en uitstekend uitgeruste werkplaats bieden we alle voorkomende facetten van reparatie, onderhoud en service aan. Onze kennis en ervaring zijn daarmee zowel breed als gespecialiseerd.