Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Prettig contact met de instructeur. In plaats van een pakket had ik gewoon losse lessen van een uur. Ik denk niet dat je in deze tijd veel minder leert, want met ongeveer 30 lessen was ik klaar. Dat houd het ook nog lekker goedkoop!
10 November 2022
C.
Leerdam
Goede lessen met heldere uitleg en veel ervaring van de instructeur (Pieter)
8 November 2022
Lucas
Utrecht
Prijs/kwaliteit verhouding is prima vergeleken met andere rijscholen. Ik reed in moderne auto's en de instructeurs zijn redelijk deskundig. Waar deze rijschool het echt waard maakt is de vriendelijkheid en flexibiliteit van de instructeurs. Ik heb in totaal met drie instructeurs gereden, en ieder was even begripvol en weet wanneer hij/zij iets juist wel of niet moet zeggen. De communicatie tussen de verschillende instructeurs was ook soepel. Ondanks tegenslagen ben ik toch in één keer geslaagd!
1 November 2022
Sander
Houten
Goeie instructeur gehad die duidelijk was in hoe ik dingen moest doen
28 October 2022
Bas
Odijk
Goede lessen en fijne begeleiding
17 October 2022
Floris
Zeist
Pieter was een goede instructeur. Door hem ben ik voorbereid het examen in gegaan en heb ik hem gehaald
10 October 2022
Tijn
Zeist
Peter heeft mij in het begin erg goed geholpen, toen hij wegviel heeft Tim dit erg goed opgevangen. Ik heb mijn examen door E. van Drie in een keer gehaald!
10 October 2022
Jesse
Zeist
Fijne ervaring om hier te lessen!
27 September 2022
Marita
Leerbroek
Goed duidelijk. Er wordt een hoge lat gelegd en dat heeft mij geholpen.
11 August 2022
Casper
Fijne lessen gehad!
4 August 2022
Merel
Zeist
Heb een hele goede ervaring gehad! Ik voelde me fijn en veilig tijdens het rijden met mijn instructeur. Hij liet me fouten maken en koppelde goed terug wat er veranderd moest. Heb gelijk mijn vriend verteld dat hij ook hier moest rijden! Communicatie is goed en ben erg positief!
28 July 2022
Puck
Odijk
Voor het A rijbewijs les gehad van Cosma en Egbert. 2 Totaal verschillende stylen maar voor mij werkte deze combinatie heel goed. De backoffice werkt ook super fijn waardoor plannen van de lessen heel makkelijk gaat.
4 July 2022
Sebastiaan
Den Dolder
cosma was voor mij een perfecte begeleider, grappig maar wel direct wat beter moet, zodat we richting perfectie konden gaan. heel fijn. enige minpunt die ik heb is dat de kosten wat hoog liggen maar de lessen die je ervoor terug krijgt zijn wel van een hoog niveau.
21 June 2022
Cédric
driebergen
Inmiddels mijn derde rijbewijs gehaald bij E van Drie, auto, aanhanger en motor. Ik ben super tevreden over de rijschool en de medewerkers. Echt een aanrader.
10 May 2022
Willem-Jan
Driebergen
Heel aardig en kundig personeel. Denken mee en helpen waar ze kunnen om de lessen zo veel mogelijk op maat te maken. Ik heb me heel welkom gevoelt en hierdoor de ruimte gehad om te leren op mijn eigen tempo,
3 May 2022
Elise
Zeist
Gert is een held. Ik baal dat ik in 1x ben geslaagd, nu kan ik niet meer bij hem lessen
23 April 2022
Wilmer
Geldermalsen, leerdam, Utrecht
Ik heb iedere rijles lekker op mijn tempo alles kunnen leren. En er waren iedere keer als we een les aan het in plannen waren genoeg tijdstippen waarop het kon.
6 April 2022
Hugo
Bunnik
Goede communicatie, vriendelijke instructeur en leerzame lessen
2 April 2022
Fleur Slagmolen
Utrecht
Altijd goede gesprekken in de auto en een goede instructie.
15 March 2022
Friso
Schoonrewoerd
Elke rijles was een feestje! En echt super goed begeleid!
10 March 2022
Esther
Nieuwegein
Ik had een fantastische rij-instructeur met een flexibel rij schema.
22 February 2022
Arthur Godthelp
Zeist
Pas de 4e keer geslaagd daardoor veel rij ervaring opgedaan. Gert heeft mij heel goed begeleid.
2 February 2022
Julia
Zeist
Binnen een half jaar m'n rijbewijs gehaald! Hele goede begeleiding en leuke lessen.
21 December 2021
Thijmen Miltenburg
Zeist
Goede rijschool, leuke mensen en goede instructeurs!
1 December 2021
Ricardo
Bilthoven
Fijne instructeurs die echt de tijd voor je nemen. Lessen worden aangepast op jouw voortgang, zodat je precies weet wat er beter kan om je examen met 100% zelfvertrouwen te halen. Zeer fijne ervaring
17 November 2021
Timo