Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ik kwam hier om een auto te kopen. De eigenaar was heel eerlijk over de auto en heeft een goede uitleg gegeven. Ik raad dit bedrijf aan voor iedereen die nog een auto zoekt. Ik zou hier zeker nog een auto kopen!
Vanessa
Amsterdam
Top garage goede service en een goede prijs
Wim
Nunspeet
Met een heerlijke bak koffie & een goed praatje en super auto gekocht ! Rijdt er al 2 jaar mee zonder problemen!!
Toby Van Eldik
Deventer
We hebben daar een mooie auto gekocht. Bij aflevering brandde het motormanegement lampje; dit is vervolgens adequaat opgepakt en verholpen ondanks dat we de auto zonder garantie hadden gekocht!! Afspraak gemaakt en een gratis leenauto terbeschikking gesteld. De auto had nog een mankement en dat is vervolgens ook opgelost en daar werd een kleine vergoeding voor gevraagd. Ook geen probleem echter was het niet helemaal oké.we hebben over en weer wat app contact gehad. Dit laatste leverde echter wat problemen op que interpretatie van het geschrevene. Het geld van de reparatie is keurig teruggestort. Wij helaas met gemengde gevoelens uit elkaar gegaan. (Lering; toch beter om telefonisch contact te hebben dan via de app om zo het geschreven woord niet tot verkeerde interpretatie kan leiden) De service die wordt geleverd is goed en ik zou daar ondanks alles toch wederom een auto kopen! Kortom ; prima service en joviale eigenaar!!!
5 December 2019
Kj
Roden
Aanschaf gebruikte auto die ik uiteindelijk niet genomen heb. Bij aankomst gaf de eigenaar aan dat hij me niet in de auto wilde laten rijden omdat ik teveel vragen volgens hem stelde. Hij komt heel onprettig en onbekwaam over. Uiteindelijk mocht ik 10 minuten in hun dorp rijden maar geen autosnelweg en daar heb ik een afstand afgelegd van 11 uur reizen om de auto in kwestie te beoordelen. Ongelofelijk, dit heb ik nog nooit meegemaakt. Nee ik raad niemand dit bedrijf aan. Mijn ervaring hiermee is ronduit slecht.
Beveelt niet aan
25 October 2019
Caroline
Maastricht
Hele vriendelijke en behulpzame mensen bij garage Veenstra in Apeldoorn. Mooie en goede auto's te koop. En de prijzen voor de auto's daar zijn ook zeker niet duur. En echt nogmaals mooie en nette auto's worden daar verkocht. Dus mocht u een auto zoeken dan echt een aanrader om naar garage Veenstra aan de Lage Brink in Apeldoorn te gaan.
11 September 2019
V. Cornelissen